Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yokus kalkis destegi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yokus kalkis destegi

Selam arkadaslar
    Aracimi alali 2 gun oldu.
    Tam anlamiyla bu gun kullanmak nasip oldu. Cunku teslim aldigim gunle oglumun sunneti ayni gune denk geldi.
    Sadede gelirsek yokus kalkis destegi devreye girerken 1-2 defa hafif bir tak sesi geldi.
    Sizce bu normalmidir. huh
    Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
    1.4 insignia Edetion Elegance Yeni Stil Paket
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Ynt: Yokus kalkis destegi

bende herhangi bir ses olmuyor...siz de her yokus destek sistemi devreye girdiginde cikiyor mu bu ses ?
    Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
    MacBook Pro

Yorum

Bir iki defa oldu
      [center]
      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Ses olabilir sorun değil

Sistem nasıl çalışıyor;

Araç eğim algılama sistemiyle devreye girer

Sol Ayağınız debriyajda ve Sağ ayağınız frende iken ve araç viteste iken sistem devrededir

ayağınızı frenden çektikten sonra en fazla 2-3 sn liğine aracı frenliyor sonra eğer gaza basmazsanız araç geri kayar size sistem rahat bir kalkış yapmanız için zaman tanır

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

yokuş kalkış sistemi devreye girerken değilde, devreden çıkarken ses geliyor olabilir. sonuçta araç otomatik fren yapıyor. araç yüke binince freni bırakıyor. o esnada da ses geliyor. aynı elektronik park freninde olduğu gibi...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Tahminen siz freni bıraktığınızda anlık olarak size hissettirmeyecek şekilde kaydırıp , o andan sonra tam güç sıkıyor olabilir, ses de mantıken bundan geliyor olabilir diye mantık yürüttüm. Ne kadar doğrudur onları sizler bilirsiniz.
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

benim tahminim beyefendi sisteme henüz alışamadığından hızlı kalkmaya çalışıyor. fazla yüklenince de fren kendini bıraktığı anda tık diye ses geliyor. bende yaşamıştım bu durumu. ancak şimdi pamuk gibi kaldırıyorum. yumuşak kalkmaya çalışın, frenin kendisini bırakmaya zamanı olacak ve ses gelmeyecektir muhtemelen..
              (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

İşleniyor...
              X