Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yay markasi ve Yay cm?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yay markasi ve Yay cm?

Arkadaslar 1.6 180 hp ve 18" jant kullaniyorum.. Aracimi biraz alcaltmaya karar verdim fakat bunu ilk kez yapacagim icin bilmiyorum hangi marka alinir kac cm'lik alinir.. Yardimci olursaniz sevinirim, Ankara'da yaşayan biri olarak birde nereden alabilecegimi soylerseniz sevinirim Ankara'li dostlar.. Son olarak ta bisiy daha sormak istiyorum.. Opel servislerde var midir urun? Simdiden cok tesekkurler
    1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
    -
    1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
    -
    2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Ynt: Yay markasi ve Yay cm?

Orjinal yazı sahibi: ua731
    Arkadaslar 1.6 180 hp ve 18" jant kullaniyorum.. Aracimi biraz alcaltmaya karar verdim fakat bunu ilk kez yapacagim icin bilmiyorum hangi marka alinir kac cm'lik alinir.. Yardimci olursaniz sevinirim, Ankara'da yaşayan biri olarak birde nereden alabilecegimi soylerseniz sevinirim Ankara'li dostlar.. Son olarak ta bisiy daha sormak istiyorum.. Opel servislerde var midir urun? Simdiden cok tesekkurler
    Bu işi yaptıranlar daha iyi bilgi vericeklerdir ben 3 cm alçaltıyorlar diye biliyorum Murat abi, Erhan abi, Volkan abi yaptırmışlardı

Yorum

Ben eicbach 3.5 luk yay kullandım. Görüntü sürüş keyfi ok, konfor yok. Çıkarttım.
      Morpheus
      61 TT 971

Yorum

Ozelliklere flexride yazmissiniz. Yaya neden ihtiyac duydunuz. Benim bildigim flexride a yay takilmiyor ama yinede servise sorun derim. Ben kw 3,5 kullandim . Bir ay once cikardim , ve rahatladim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum . Evden ise butun cukurlari ezberlemistim girmemek icin.

Yorum

Vazgectim ustadim.. Mantiksiz geldi birde flexride arabaya takilmasi bir suru teknolojik hataya kadar gidiyomus,, afl far sisteminden tutunda sport tusuna bastiginizdaki suspansiyon kontrolune kadar gidiomus vazgectim direk
          1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
          -
          1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
          -
          2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

İşleniyor...
          X