Ynt: İnsignia ilk yorumlar ve Avensis karşılaştırması
Orjinal yazı sahibi: ua731
Araciniz hayirli olsun.. Kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.. Suspansiyonlari begendiginizi soylediniz ve ustelik 18" jant kullanan biri olarak.. Benim aracimdada 18" jant var fakat bu konuda size katilmadigimi soylemeliyim.. Suspansiyonlar biraz daha yumusak olabilirdi.. Hic degilse küt-küt etmeseymis iyiymiss
ben 17 jant ile kullaniyorum ve net olarak benim toyota verso dan cok daha iyi bir suspansiyonu oldugunu soyleyebilirim..tabi verso daha yuksek bir arac oldugu icin bu durum normal ama versodan sonra cok iyi geldi
Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox MacBook Pro
Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
Orjinal yazı sahibi: ua731
Araciniz hayirli olsun.. Kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah.. Suspansiyonlari begendiginizi soylediniz ve ustelik 18" jant kullanan biri olarak.. Benim aracimdada 18" jant var fakat bu konuda size katilmadigimi soylemeliyim.. Suspansiyonlar biraz daha yumusak olabilirdi.. Hic degilse küt-küt etmeseymis iyiymiss
ben 17 jant ile kullaniyorum ve net olarak benim toyota verso dan cok daha iyi bir suspansiyonu oldugunu soyleyebilirim..tabi verso daha yuksek bir arac oldugu icin bu durum normal ama versodan sonra cok iyi geldi
Versodan sonra boyle gelmesi normal fakat sasiriyorum bu yorumlari gorunce. Ben daha fazla sikayet beklerken guzel yorumlar okuyorum. Demekki sorun bende
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
Versodan sonra boyle gelmesi normal fakat sasiriyorum bu yorumlari gorunce. Ben daha fazla sikayet beklerken guzel yorumlar okuyorum. Demekki sorun bende
[/quote]
esasında herkesin tecrübesine göre değişen bir durum bu...hala süspansiyonu renault 21 kadar yumusak bir araç kullanmadım ben.. sonuçta bir önceki arabanızın ne olduğu ile alakalı bir durum bu
Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox MacBook Pro
Bir onceki arabam astra h -hb idi. Ondan onceki ise pasaat 2000 model idi. Onlarinkinden sonra bu arabada biraz aradim yumusak olmasini. Cunku onlarda da bu keyfi alamamistim. Biraz beklentilerimin uzaginda kaldi desem tam soylemek istedigimi anlatmis olurum herhalde
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
cok güzel bi acıklama olmuş elinize sağlık ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum