daha öncede insignia vs ml 400 diye bir konu açmıştım..buda 2.versiyonu diyelim
arkadaşımın 2004 model ml 400 cdı ı var.hep konuşurduk gel ışıklarda basalım bi kim geçecek vs diye önceden denemiştik bunu kalkışta almıştı bende sonradan almıştım onu.o zamanda ben basmadım vs demişti.geçenlerde tekrar dedim gel basalım bu sefer elinden geleni yap ama dedim.neyse ışıklardayız aynı şekilde bastık yine bu kalkışta öne geçti bende yavaş yavaş arayı kapattım ve yanında geçiverdim.geçerkende ona bi gülümseme bıraktım
araçlardan indiğimizde arkadaşım sinir oldu nasıl geçiyorsun olum vs diye onda 4000 motor 225 ya da 250 bg var yanlış hatırlmıyorsam.-o nedenle bir türlü içide sindiremedi bu durumu ama şimdi saygı duyuyor arabaya.olum bu araba bende olsa varya diyor hep
uzun lafın kısası araçlarımız gerçekten çok özel araçlar..
(Not: ml 400 ün ağırlığı fazla ve otomatik vites ayrıca bu nedenle kalkışta tork ve otomtik vites avantajından alıyor ama kısa bir süre sonra devrini alana kadar çoktan geçmiş oluyorum.o nedenle her defasında arkadaşın moralini bozuyorum
ama tabikide bu araç insignia değilde başka bir araç olsa geçmesi çok zor olacaktır. )

(Not: ml 400 ün ağırlığı fazla ve otomatik vites ayrıca bu nedenle kalkışta tork ve otomtik vites avantajından alıyor ama kısa bir süre sonra devrini alana kadar çoktan geçmiş oluyorum.o nedenle her defasında arkadaşın moralini bozuyorum

Yorum