Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia vs citroen c4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia vs citroen c4

Orjinal yazı sahibi: yates
    Geçen ay bi arkadaşımın cenazesi için k.maraştan Elbistana doğru yola çıktık. yol çalışmasından dolayı yollar bayağı bi bozuktu.. Beyaz bir toros tozu dumana katarak yanımdan geçti. Biraz ilerde durdu yol kenarında ihtiyacını giderdi ve tekrar tozu dumana katarak ve el sallayarak yanımdan geçti. Arabadaki arkadaşlar bak oğlum senin insignia bir torosu geçemedi diyi dalga geçtiler. Varsın geçsin... ;Bu durum o arabanın toros olduğunu ne de benimkinin insignia olduğunu değiştirmez. Vel hasıl bu tür şeyler sanırım biraz gençlik ateşinden kaynaklanıyor.... Ben de 20 li yaşlarda olsam böyle yaparmıydım ???? bilemiyorum açıkcası....
    abi torosta tam vasat bir durum asla kapışılmaz zaten.benimkisi eğlencelikti bide modifiyeli vs gördüm c4 ü eğlenelim dedim.o gecede başka bi araç rast gelmedi zaten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
      kardeşim C4 falanla fazla muhatap olma çıtayı düşürmeyelim ihihi

İnsignia'dan önceki aracım dizel 115 hplik İ30'du o sınıfta geçemediğim araç yoktu. Hatta antalya-alanya yolunda bir CLS350'ye kafa tuttum.
      Adam düzlüklerde bayağı eğlendi fakat virajlarda yakalamıştım.
      yok abi çıtayı düşürmem ya o kadar değil şahinler var kafa tutan onlarla kapışmıyoruz asla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
        Orjinal yazı sahibi: ratip
        kardeşim C4 falanla fazla muhatap olma çıtayı düşürmeyelim ihihi

İnsignia'dan önceki aracım dizel 115 hplik İ30'du o sınıfta geçemediğim araç yoktu. Hatta antalya-alanya yolunda bir CLS350'ye kafa tuttum.
        Adam düzlüklerde bayağı eğlendi fakat virajlarda yakalamıştım.
        yok abi çıtayı düşürmem ya o kadar değil şahinler var kafa tutan onlarla kapışmıyoruz asla
        muhaha
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Geçen ay bi arkadaşımın cenazesi için k.maraştan Elbistana doğru yola çıktık. yol çalışmasından dolayı yollar bayağı bi bozuktu.. Beyaz bir toros tozu dumana katarak yanımdan geçti. Biraz ilerde durdu yol kenarında ihtiyacını giderdi ve tekrar tozu dumana katarak ve el sallayarak yanımdan geçti. Arabadaki arkadaşlar bak oğlum senin insignia bir torosu geçemedi diyi dalga geçtiler. Varsın geçsin... ;Bu durum o arabanın toros olduğunu ne de benimkinin insignia olduğunu değiştirmez. Vel hasıl bu tür şeyler sanırım biraz gençlik ateşinden kaynaklanıyor.... Ben de 20 li yaşlarda olsam böyle yaparmıydım ???? bilemiyorum açıkcası....
          Geçenlerde bir arkadaşımanlatmıştı. Balıkesir taraflarında bir duble yolda bir reno broadway ile audi kapışır. duble yolun sonuna geldiklerinde hızları 140 km civarıdır. az sonra duble yolun sonundan bir şangırtı sesi gelir. koşar bakarlar ki: bizim broadway audinin tam olarak sırtına çıkmıştır. arkadaşın babası taşı gediğine koyar: "oğlum ben sana demedim mi; broadway gitmesine gider de, duramaz..."
          Aman aman kapışacağınız arabalara dikkat edin. hiç olmazsa çıkardığınız gürültü, ürküttüğünüz kurbağalara değsin...
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

haklısınız...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
            Navigasyon DVD
            46KT880

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
              Geçenlerde bir arkadaşımanlatmıştı. Balıkesir taraflarında bir duble yolda bir reno broadway ile audi kapışır. duble yolun sonuna geldiklerinde hızları 140 km civarıdır. az sonra duble yolun sonundan bir şangırtı sesi gelir. koşar bakarlar ki: bizim broadway audinin tam olarak sırtına çıkmıştır. arkadaşın babası taşı gediğine koyar: "oğlum ben sana demedim mi; broadway gitmesine gider de, duramaz..."
              Aman aman kapışacağınız arabalara dikkat edin. hiç olmazsa çıkardığınız gürültü, ürküttüğünüz kurbağalara değsin...
              Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
              MacBook Pro

Yorum

İşleniyor...
              X