Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Insigna 1.4 edition+ elegance +sunroof

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Insigna 1.4 edition+ elegance +sunroof

Orjinal yazı sahibi: andac
    Kac zamandir forumun altini ustune getirdim,okumadigim yorum nerdeyse kalmadı.kararımi verdim ve başlıktaki insignia mı alacaktım.model belli satın alacak yeri belirledim,bayileri aradım stokta varmı diye.nihayet buldum sevinçliydim.

Pazar gününe kadar.aksarayda ciğer yedikten sonra eve dönerken kia eresin bayii ni gördüm,gidi bakayım insignia min kıymetini bileyim dedim.satış temsilcisi klasik anlatırken biranda farkettimki ben iyice dinliyorum özelliklerini.

Sonra iyice odaklandım ve tüm donanimıni iyice incelemeye koyuldum.evet kia sportage plus modelini iyice ezberledim ve bu aracın bu kadar donanımlı olup kampanya fiyatinin 59.000tl olmasi inanilmaz cezbetti.

Yokuş kalkış ve iniş sistemi,panoramik arka üst cam,ön sunroof,ısitmali arka ön koltuklar,geri görüş kamerası,ön arka sensör.akıllı park sistemi,start stop,isitmali soğutmalı torpido,bluetooth,led farlar kia ın farkli özellikleri,şüphesiz bazi donanim insignia dada var ama fiyat iyice katlanıyor.

Hanimda jeepte jeep diye bastırıyor 4x2 oldugunu bile anlamadan.ben bitmiş tükenmis durumdayım,napcan etcem ben...
    bence kia sportage'i bozuk zeminde bir kullanın..bir zamanlar suspansiyonları korkunc derecede sesli diye aractan soguyup aracını satanlar vardı..problem halloldu mu bilmiyorum ama kia forumlarında cok denk geldim bu tarz sikayetlere..
    Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
    MacBook Pro

Yorum

ama itiraf edeyim kia sportage da dışarıdan bakınca son derece al benili duruyor..güzel hatları var...
      MacBook Pro

Yorum

bence kia sportage'i bozuk zeminde bir kullanın..bir zamanlar suspansiyonları korkunc derecede sesli diye aractan soguyup aracını satanlar vardı..problem halloldu mu bilmiyorum ama kia forumlarında cok denk geldim bu tarz sikayetlere..
        [/quote]

Evet suspansiyon sorununu bilerek bugun deneme sürüşünü yaptim ve hatta farkli servislerde birkac defa daha yapacagım.ama edindigim bilgilere ve bugunku test sürüsüme göre o sorunu 2012 modellerinde çözmüşler.tamam bir bmw audi ww gibi sorunsuz değil ama ses olayi kalkmiş.

Bugünkü test sürüşümün ayrintilarini anlatıcağım,biraz müsade yalnızda akılli park sistemi inanilmaz birsey diyecegim

Yorum

suv tarzı araç düşünüyorsanız kia yerine VW Tiguan a bakın derim...

önden tip olarak ayort edemiyorum ben şahsen ve Tiguan en azından alman aracı

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Tiguan fena maddi manevi aman hocam

Yorum

niye tiguan en alt paket 52 bin tl
              orta paketi ise58 bin lira
              MacBook Pro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
                niye tiguan en alt paket 52 bin tl
                orta paketi ise58 bin lira
                +1

yalnız benimde Tiguan ın kokpiti pek hoşuma gitmiyor.. özellikle o klima havalandırmaları sanki doblo fiorino...

ama Sportage en azından bir nebze otomobil havası veriyor kokpiti..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

bencede tiguan bir üst klasman ve tipi daha güzel kia ya göre fiyatıda uygun 4*4 ü 63500 bence süper
                  '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                  '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sefirist
                    bencede tiguan bir üst klasman ve tipi daha güzel kia ya göre fiyatıda uygun 4*4 ü 63500 bence süper
                    MacBook Pro

Yorum

İşleniyor...
                    X