Arkadaslar yarin bayilere bu aracı sormak icin tur yapicam,yakin zamanda bu aractan alan yada benzer alan varmidir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Insigna 1.4 edition+ elegance +sunroof
Collapse
X
-
Ynt: Opel Insigna 1.4 edition+ elegance +sunroof
Orjinal yazı sahibi: andacBugun konustum,1.4 egegance edition ve sunroof ile 59.600 tl fiyat aldim sizce daha uygunu bulurmuyum nerde bulurum
kusura bakmayın lütfen.. genel olarak bu durum böyle arıza bir şekilde devam ediyor bir türlü kimse hakkını vererek bakmıyor olaya.. herkes fiyat kırma peşinde.. bir süre önce küçücük sesleri büyütüp abartıp telaşlı tansiyonlu konular açılıyordu forumda ufacık sebepler yüzünden.. ama şimdi de fiyat nasıl ya da daha uygun nasıl bulabilirim diye açılmaya başlandı..
sonra da araçlardan, her araçtan gelebilecek küçücük sesleri veya herhangi bir durumu bile abartıp büyütüp araçtan soğuyabiliyor insanlar (abartarak(!) ve piyasanın kötü olmasından değer kaybından şikayet ediyor..
değer kaybı bayilerdeki sıfır fiyatlarla belirlenir birazda, bayide ne kadar ölü fiyatlar verilirse, bayiden bayiye ne kadar fiyat dalgalanırsa araçların piyasası da o kadar dalgalanır ve kullanıcıyı kesinlikle memnun etmez. işte insanı asıl aracından soğutan mesele de budur zaten işin aslında
öyle olmadık bir sesi abartıp olmadık bir özelliğine kafa takıp kıyaslamalar yapıp araçtan soğunmaz. bunlar bahanedir. bu fiyatlara bu donanımda bu performansta ve ekonomide başka araç varsa alsın insanlar. ama değerini kıymetini başından bilerek alsınlar
sonradan başlarını duvara vurmasınlar...
dknow...
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: andacHocam ilk defa i signa alicam hem ilk fiyat ogrenmek icin konuyu acip akabinde servise gittim,ne kampanyadan ne fiyat kirmak vs anlamam.acemiyiz iste
necvox multimedia sistemini de 1600 tlye takdirdim
Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
MacBook Pro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattOrjinal yazı sahibi: andacBugun konustum,1.4 egegance edition ve sunroof ile 59.600 tl fiyat aldim sizce daha uygunu bulurmuyum nerde bulurum
kusura bakmayın lütfen.. genel olarak bu durum böyle arıza bir şekilde devam ediyor bir türlü kimse hakkını vererek bakmıyor olaya.. herkes fiyat kırma peşinde.. bir süre önce küçücük sesleri büyütüp abartıp telaşlı tansiyonlu konular açılıyordu forumda ufacık sebepler yüzünden.. ama şimdi de fiyat nasıl ya da daha uygun nasıl bulabilirim diye açılmaya başlandı..
sonra da araçlardan, her araçtan gelebilecek küçücük sesleri veya herhangi bir durumu bile abartıp büyütüp araçtan soğuyabiliyor insanlar (abartarak(!) ve piyasanın kötü olmasından değer kaybından şikayet ediyor..
değer kaybı bayilerdeki sıfır fiyatlarla belirlenir birazda, bayide ne kadar ölü fiyatlar verilirse, bayiden bayiye ne kadar fiyat dalgalanırsa araçların piyasası da o kadar dalgalanır ve kullanıcıyı kesinlikle memnun etmez. işte insanı asıl aracından soğutan mesele de budur zaten işin aslında
öyle olmadık bir sesi abartıp olmadık bir özelliğine kafa takıp kıyaslamalar yapıp araçtan soğunmaz. bunlar bahanedir. bu fiyatlara bu donanımda bu performansta ve ekonomide başka araç varsa alsın insanlar. ama değerini kıymetini başından bilerek alsınlar
sonradan başlarını duvara vurmasınlar...
dknow...
yeri gelirken pazardan domates alirken bile fiyatlara bakar insan
60 bin tl civarinda bir arac alirken de arastirmak ve pazarlik yapmak cok normal..Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
MacBook Pro
Yorum
-
Bencede domates alirken bile pazarlik yaparken 60 milyarlik arabada en uygun fiyati bulmak icin arastirma yapmak kadar dogal bisey olamaz.
mesela bundan 9-10 ay once 1.4 turbo edition elegancai ben 58.250 tlye alirken 10 ay sonra ayni arabayi aliyavuz abi 55.800 e aldi diye benim ona asla kizma hakkim olamaz aksine tebrik ederim bu kadar uygun fiyata aldigi icin arabanin piyasasini tek basina bireyler koruyamaz bunu sirketin belirli bir stratejiyle yapmasi gerekir.bana arabayi alirken ekim kampanyasini kesinlikle kacirmami arabanin fiyatini bi daha asla bu kadar ucuz bulamicagimi falan soylediler bende mecburen ellerinde tek kalan bu bombos arabayi almak zorunda kaldim ama 10 ay sonra ayni arabayi 3 milyar daha indirebiliyolar.opel turkiye bu konuda gercekten cok kotu asla bir fiyat politikasi belirliyemiyor.bu konuda ne kadar kizsakta dogus grubu super calisiyor iste sirf bu yuzden insignia suan bence sinifinin lideri olmasina ragmen bi daha opel alirmiyim bilmiyorum2012 İnsignia 1.4 Turbo
Yorum
-
Aliyavuz abi hayirli olsun oncelikle, asagi yukari fiyat ayni ben ekstradan sunroof ekletmistim.suan gordugum kadariyla fark yok.aklima takilan necvox sistem sanirim sonradan takildi peki tum fonksiyonlari kullniyormusunuz o minik kumandacik takildimi.
Yorum
-
benim de en buyuk derdim o idi..aracin tum fonksiyonlari calisacak mi ? evet calisiyor..bazi arkadaslar bluetoothu basarisiz demis,,,katilmiyorum..tayotamdaki orjinal bluetooth kadar basarili..
1-cd dinledim ok
2-navigasyon kullandim ok
3-bluetooth kullandim ok
4-iphone u bagladim ve oradaki mp3 leri dinledim ok
5-radyosu ok
6- geri gorus camerasi ok
7-dvd henuz syretmedim
8- televizyon konusunda ise yolda hareket etmiyorsaniz ok ama hareket halinde denemeyin bile... ki o da normak zaten..
gedizlerde taktirdim..son derece temiz ve duzgun takmislar..
ornek olarak necvox da muzik dinliyorsunuz ve o sirada da klimada bir ayar degistirdiniz..muzik calmaya devam ediyor ama aletin ekranindan muzik menusu 5 saniyeligine kaybluyor ve yapilmis klima ayarini ekranda gosterdikten sonra tekrar muzik menusune donuyor..
ben aleti begendim ve tavsiye ederim..Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
MacBook Pro
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ygtylmzBencede domates alirken bile pazarlik yaparken 60 milyarlik arabada en uygun fiyati bulmak icin arastirma yapmak kadar dogal bisey olamaz.
mesela bundan 9-10 ay once 1.4 turbo edition elegancai ben 58.250 tlye alirken 10 ay sonra ayni arabayi aliyavuz abi 55.800 e aldi diye benim ona asla kizma hakkim olamaz aksine tebrik ederim bu kadar uygun fiyata aldigi icin arabanin piyasasini tek basina bireyler koruyamaz bunu sirketin belirli bir stratejiyle yapmasi gerekir.bana arabayi alirken ekim kampanyasini kesinlikle kacirmami arabanin fiyatini bi daha asla bu kadar ucuz bulamicagimi falan soylediler bende mecburen ellerinde tek kalan bu bombos arabayi almak zorunda kaldim ama 10 ay sonra ayni arabayi 3 milyar daha indirebiliyolar.opel turkiye bu konuda gercekten cok kotu asla bir fiyat politikasi belirliyemiyor.bu konuda ne kadar kizsakta dogus grubu super calisiyor iste sirf bu yuzden insignia suan bence sinifinin lideri olmasina ragmen bi daha opel alirmiyim bilmiyorum
Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
MacBook Pro
Yorum
-
Gerçekten güzel denk gelmiş, ayrıca nav ile ilgili ayrıntılı bilgiler için teşekkürler.Bende bu tarz taktırıcam inş.Bilgilerin ekranda kaybolup sonra gelmesi tam istedigim şeydi.Bundan dolayı korkum vardı ama yazdıklarından sonra içim rahatladı.
Yorum
Yorum