Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 180 HP İnsignia ile Uzun Yol Deneyimim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6 180 HP İnsignia ile Uzun Yol Deneyimim

Neyseki benzin 3 sene öncede aynı fiyatmış
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Yav arkadaslar adam 2012 de açmış konuyu...)) satmistir aracını konu da iyi hortlamis haa)))
      Flesius ' hep senin yüzünden
      Ya ben başka bir konuyla arama yapmıştım forumda, ararken buna denk geldim. Yazılanlar çok ağrıma gidince bi atar yapayım dedi ama harbiden ben gelesiye kadar konu hortlamış ha 2012 ha 2022, insignia uzun yol arabasıdır arkadaş. Öyle adam yormaca falan yok bu arabada. İstanbul - Muğla gidip geliyorum yorgunluk falan hissetmiyorum. Yollar da fena değil, uça uça geliyorum.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Insignia ya Insignia forumunda "konforsuz" demek "konfor 2. hatta 3. planda" demek hee?!? (:

Şaka bir yana Insignia ile 700 km mesafeyi wc ye bile girmeden tek seferde aldığım oldu, tek sorun 700km sonunda saatlerce ağırlığa maruz kalan malum bölgenin hafif karıncalanması o kadar

İşin garibi inanılmaz bir sarsıntısızlık ya da kütüphane odası kadar sessiz bir araç değil ama saatlerce insanı dinç tutabiliyor, dün Golf aracımızla Edirne ye gidip geldik misal, mesafe pek uzun olmasa da Insignia nın tok yapısını ve tv koltuğu gibi sürücü koltuğunu çok aradım misal.
        2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
          Insignia ya Insignia forumunda "konforsuz" demek "konfor 2. hatta 3. planda" demek hee?!? (:

Şaka bir yana Insignia ile 700 km mesafeyi wc ye bile girmeden tek seferde aldığım oldu, tek sorun 700km sonunda saatlerce ağırlığa maruz kalan malum bölgenin hafif karıncalanması o kadar

İşin garibi inanılmaz bir sarsıntısızlık ya da kütüphane odası kadar sessiz bir araç değil ama saatlerce insanı dinç tutabiliyor, dün Golf aracımızla Edirne ye gidip geldik misal, mesafe pek uzun olmasa da Insignia nın tok yapısını ve tv koltuğu gibi sürücü koltuğunu çok aradım misal.
          700 km clapclap Guinesse başvuralım, tuvalet olayını eklersek banko birinci sıradasınız
          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

bu güne kadar ki en uzun yol deneyimim ankara fethiye arası olmuşdu 600 km
            bir defa lavabo molası vererek hiçbir sıkıntı olmadn gelmişdim ve hatırı sayılır bi koltuk rahatlığı vardı
            adamlar yapıyor

Yorum

insignia la benimde en uzun yolum tam 3000 km lyon bolunun mengen ilcesine 35 saat surdu cok rahatti yorulma kasilma hic olmadi simdiki aracimla en uzun 500 km yol yaptim insignia daki gibi koltuklari rahat gelmedi gibi ruzgar sesi ayni 130 dan sonra insignia dan fazlasi var eksigi yok yakitini demiyorum bile
              BMW 530 D gran turismo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceycey
                insignia la benimde en uzun yolum tam 3000 km lyon bolunun mengen ilcesine 35 saat surdu cok rahatti yorulma kasilma hic olmadi simdiki aracimla en uzun 500 km yol yaptim insignia daki gibi koltuklari rahat gelmedi gibi ruzgar sesi ayni 130 dan sonra insignia dan fazlasi var eksigi yok yakitini demiyorum bile
                530 d yakıt değerleri insignia ya kadar var mı

Yorum

benim insignia dizeldi ortalamam 6.8 di uzun yoldu 110 gecmedgim zaman cok rahat 4.0 4.5 lari gorebiliyorum simdiki aracimla uzun yoldu en dusuk 6.8 gordum ortalamam cok rahat 10 litrelere cikiyor
                  BMW 530 D gran turismo

Yorum

benim insignia dizeldi ortalamam 6.8 di uzun yoldu 110 gecmedgim zaman cok rahat 4.0 4.5 lari gorebiliyorum simdiki aracimla uzun yoldu en dusuk 6.8 gordum ortalamam cok rahat 10 litrelere cikiyor
                    Benim İstanbul - Muğla arası 6,2 Bir türlü inemedim daha aşağı Gerçi genelde 130 civarı gidiyorum, onun da etkisi var tabi. Şehiriçi 10 civarı
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

opelin otomatikleri fazla yakiyor belki ondan dir benim ki manualdi ben italyadan lyona 4.0 geldigimi cok biliyorum 110 gecmezsen tabiyiki bununla daha 6.8 altini hic gormedim
                      BMW 530 D gran turismo

Yorum

uzunda çok farketmiyor yakıt olarak bence en fazla yarım litre farkeder ama şu var insignianın şehir içi ve uzun yol tüketimi bariz farklı
                        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
                        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

açıklamanız için teşekkür ederim
                          gerçi 3000 motorluk araca göre idealmiş

Yorum

Geçtiğimiz hafta rizeye gidip geldim. Giderken 200'ün üstüne çıkmadım ama 150'nin de altına düşmedim. Saat 21:20 gibi maltepe-zümrütevlerde başlayan yolculuğumuz tam 06:00'da çayelinde son buldu. Tek şöfor kullandım. İki sefer benzin almak için, bir sefer de yüzümü yıkamak için toplamda yarım saat kadar mola verdik. Bu yolculukta ortalama 11lt/100 Km benzin yaktım ki o kullanım tarzı için çok makul. Malum bölgenin uyuşması haricinde bir rahatsızlık hissetmedim. Rüzgar sesi mevzusuna gelince; muhtemelen yaşından ve kapı çerçevesindeki lastik kısımların zamanla kurumasından dolayı bir nebze rüzgar sesi alıyor fakat rahatsız edici seviyelerde değil. Rahatsız edenler için kapı fitillerini değiştirmek çözüm olabilecektir diye düşünüyorum.
                            34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                              Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca

700 km clapclap Guinesse başvuralım, tuvalet olayını eklersek banko birinci sıradasınız
                              Olayın üzerinden zaman geçince "hakkaten hiç durmamış mıydım" diyor insan ama evet, o kadar da su içmeme rağmen nasıl olduysa hiç durmamıştım, muhtemelen hızlıydım ve gittiğim yerde biraz fazla kalmışımdır wc de
                              2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                                mazelife

AYDINA geçerken de uğra. Paşa odun köfteyi özlersiniz.
                                Yılda bir kaç kere İstanbul-Aydın gelir giderim. Paşa Odun Köfte tam olarak nerde? Bi dahakine deneyeyim...
                                2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

İşleniyor...
                                X