Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA 1.4

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA 1.4

MERHABA arkadaslar..Yarin kismet ise insignia 1.4 arac icin parayi odeyecegim ve cumartesi teslim alacagim..odeyecegim diyorum ama sizin forum da o kadar cok servisler ile ilgili sikayet gordum ki neredeyse almaktan vazgececegim..Durum bu kadar kotu mu opel servislerinde ???

bir de eger fikir degistirmeyip araci satin alirsam en iyi navigasyon sistemi flyaudio gibi anladim okuduklarimdan
    hangi servis bu markayi monte ediyor...cunku sanirim gedizler servisinde baska bir marka takiliyordu..1700 tl gibi bir fiyat verdiler..

tesekkurler.
    Insignia Su Mavisi 1.4 lt Turbo Ecotec 140 HP + Necvox
    MacBook Pro

Ynt: INSIGNIA 1.4

hoşgeldiniz, öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz
    her servis bir değil, ben olsam servis hakkında yorumlardan dolayı arabadan vazgeçmezdim
    InsigniaTEAM

Yorum

Hoşgeldiniz , Cyclone kullanıyorum gayet memnunum alırken en önemli seçimim orjinal cd500 dvd800 gibi görünmesiydi ürünler aşağı yukarı aynı seçim sizin güle güle kullanın
      2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        hoşgeldiniz, öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız memnun oluruz
        her servis bir değil, ben olsam servis hakkında yorumlardan dolayı arabadan vazgeçmezdim
        tesekkuler..onu da yaptim zaten..az ama oz bir tanitim oldu..
        araba vazgecilecek gibi degil ama sadece gozum korktu bir anda bu kadar olumsuz yorum okuyunca..
        hos su anda toyota verso kullaniyorum ve toyotanin da servisinden cok memnun oldugumu soyleyemeyecegim..
        MacBook Pro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
          Hoşgeldiniz , Cyclone kullanıyorum gayet memnunum alırken en önemli seçimim orjinal cd500 dvd800 gibi görünmesiydi ürünler aşağı yukarı aynı seçim sizin güle güle kullanın
          cok tesekkurler...cylone takilirsa arabanin orjinal fonksiyonlarindan bir eksilme olmuyor degil mi ?
          MacBook Pro

Yorum

Kesinlikle olmuyor aracınıza artılar katıyor
            2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
              araba vazgecilecek gibi degil ama sadece gozum korktu bir anda bu kadar olumsuz yorum okuyunca..
              hos su anda toyota verso kullaniyorum ve toyotanin da servisinden cok memnun oldugumu soyleyemeyecegim..
              genelde Toyota servisleri çok övülür ama siz de Toyota'dan memnun kalmamışsınız mesela tavsiyem InsigniaTeam üyesi olduğunuzu belirterek Opel Odak ile görüşün,
              InsigniaTEAM

Yorum

Oncelikle hosgeldiniz.servisler konusunda arastirmak lazim her servis bi degil ben wolswagen kullaniyorum avek servisinden nefret ediyorum bole servis anlayisi olamaz o yuzden sorup arastirip oyle servis secmek gerekiyor artik malesef

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  Orjinal yazı sahibi: aliyavuz
                  genelde Toyota servisleri çok övülür ama siz de Toyota'dan memnun kalmamışsınız mesela tavsiyem InsigniaTeam üyesi olduğunuzu belirterek Opel Odak ile görüşün,
                  insallah opelden memnun kalirim o zaman...
                  MacBook Pro

Yorum

İşleniyor...
                  X