Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar..yakin zamanda 1.4 elagance yeni stil paket+sunrof fiyat alan oldumu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Selamlar..yakin zamanda 1.4 elagance yeni stil paket+sunrof fiyat alan oldumu?

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    birde Opel çok değer kaybediyor derler adamlar zaten fiyat listesinde uçuk kapmanyalar yapıyor.. üzerine birde müşteriler daha ucuza kapatmaya çalışıyor.. sonra arabasını satmaya kalkınca da vay benim arabam para etmiyor arayan dalga geçer gibi fiyat teklif ediyor bu arabadan soğudum muhabbetleri başlıyor...

fiyatı her ne olursa olsun zaten bayiden verilen rakamlar yeterince iyi rakamlar bu donanımda arabalar için

yok abi Opel düzelmez fiyat konusunda. laf geldiğinde en ağır şekilde bile eleştirmekten suçlamaktan çekinmiyoruz Opel Türkiye yi ve bayileri..servisleri vs ama Opel müşterisi bile fiyat konusunda böyle arayışlar içerisinde girerse sonradan sattığı zamanki zararı da normal karşılayacak yoksa düzelmez bu marka prestiji...

çünkü böyle yapan birçok insan var ve hepsi aracın fiyatını o bayi bu bayi demeden araya adam koyarak tanıdık koyarak araç almaya kalkıyor ve yapabileceği en dip rakamı yaptırmaya çalışıyor arabayı alıyor.. sonra satınca da nasılsa zararım çok olmayacak benden pahalı alanlar var ben diğer ilanlardan daha düşük yazsam da araba gider diyor ve kendisine göre mantıklı olan rakamı ilana yazıyor aracını satıyor haliyle fiyatı uygun olduğu için. ama diğer araç sahiplerini de yakmış oluyor.. zincirleme bütün iş. arabayı alan çevresine şu fiyattan aldım diyince bu kez de başka araç almak isteyenler hadi yaa ilanlarda ben daha yüksek görmüştüm diyor ve araba almak için aradığı her araç sahibine bak şurda şu fiyat şu bayide şu fiyat diyip satıcının stresini sinirini hoplatıyor arabadan soğutuyor..

dilerim siz de araç aldığınız bu dönemdeki aktif arayışlarınızı aktif halinizi aracı satarken de yaşarsınız ve rahat satarsınız hakkını verip almak bence mantıklı olanı. ama sonradan olurda aracınızı satarken üzülmeyin aracınız ağır satılıyor veya saçma teklifler geliyor diye

müşterilerin bu arayışına bayilerin ve bayi sahiplerinin engel olunmadığı sürece, net bir fiyat politikası olmadığı sürece Opel çok değer kaybedecek daha. çok prestij kaybedecek. tabi İnsignia larımız da.....
    +111111 sonra arabalarını yerden yere vuruyorlar bence gidip bayi bayi gezmek yerine gidin güvenilir bir bayiden liste fiyatından alın 60 bin tl verıyorsunuz 1-2 bin tl cok sorun teşkil etmez
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

İşleniyor...
    X