Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bilgilerinize ihtiyacım var...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: bilgilerinize ihtiyacım var...

hayırlısı olsun abi bu araca hakkında goruslerın nedır kasasını baya ınceledım cızık vuruk herhangı bır sıkıntı yok sadace ıyı bır boya koruma ıle cok guzel bır gorunume sahıp olur ıcı oldukca temız,ben oraya astra j 1.6 t 180 otomatık bakmak ıcın gıtmıstım 2. elde vardı bır tane 30000 km de arabanın vıtes kolu bıle parcalanmıs ıcı les gıbı bu arabaya ne olmus dedım satıs danısmanı 2 cocuklu bır bayanın oldugunu soyledı arkamı dondum ınsıgnayı gordum vuruldum

Yorum

Efe kardeş bende bir insignia kullanıcısı olarak kesinlikle eğer imkanın varsa Bülent hocamın arabasını al derim aradaki opsiyon farkı çok dolu dolu bir arac alacaksın, sonra ah ! Keşke deme

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Ben üç insignia değiştirdim.Şunu söyleyeyim,st.da cam tavan olmazsa olmaz,çünkü aracın sportif bir çizgisi var,bundan dolayı arka tarafa doğru tavan bayağı bir alçalıyor.Cam tavanlı olmayan modellerde aracın içi kasvet veriyor.Ben aracı araştırırken 7-8 bin tl daha altına araç olmasına rağmen bunu almıştım.Ayrıca flexi,deri koltuk,19 jant,dvd800 cabası olmuştu
        Dogru Bülent abinin arac da baya dolu bir araç DVD800 fabrikasyon , aracın maşallahı var
        Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

İşleniyor...
        X