foruma uye olalı epey zaman oldu.uzun zamandan beri almayı dusundugum insigna yı alma asamasına geldım bu arada passat ve insigna arasında gittim geldim.bu hafta içi kararım kesinlesti ve aracı alma asamasına geldim.sizlerden ögremek istediğim aracı alıp servise gostermeden once nelere dikkat etmem gerekiyor.
birde bir kac sorum olacak..
1.izmir içinde ortama sakin kullanımda 10/lt gibi yakıtı ortalamasını gorebılırmıyım genelde sakın kullanırım.
2.alacagım arac sw extradan dikkat etmem gereken bir sey varmı.
3.simdiki aracımı 15/01/2011 aldım 9000 km yaptım ama yeni aracımla hafta sonları daha uzun mesafeler gideceğim kısa donemde degıl ama ilerleyen zamanda lpg uygulaması subaplar degıstıkten sonra randıman veriyormu.
almayı dusundugum arac 2011 18000 km. de 1.6 T 180 hp sports tourer cosmo paket siyah...
birde bir kac sorum olacak..
1.izmir içinde ortama sakin kullanımda 10/lt gibi yakıtı ortalamasını gorebılırmıyım genelde sakın kullanırım.
2.alacagım arac sw extradan dikkat etmem gereken bir sey varmı.
3.simdiki aracımı 15/01/2011 aldım 9000 km yaptım ama yeni aracımla hafta sonları daha uzun mesafeler gideceğim kısa donemde degıl ama ilerleyen zamanda lpg uygulaması subaplar degıstıkten sonra randıman veriyormu.
almayı dusundugum arac 2011 18000 km. de 1.6 T 180 hp sports tourer cosmo paket siyah...
Yorum