Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bilgilerinize ihtiyacım var...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bilgilerinize ihtiyacım var...

foruma uye olalı epey zaman oldu.uzun zamandan beri almayı dusundugum insigna yı alma asamasına geldım bu arada passat ve insigna arasında gittim geldim.bu hafta içi kararım kesinlesti ve aracı alma asamasına geldim.sizlerden ögremek istediğim aracı alıp servise gostermeden once nelere dikkat etmem gerekiyor.
    birde bir kac sorum olacak..

1.izmir içinde ortama sakin kullanımda 10/lt gibi yakıtı ortalamasını gorebılırmıyım genelde sakın kullanırım.
    2.alacagım arac sw extradan dikkat etmem gereken bir sey varmı.
    3.simdiki aracımı 15/01/2011 aldım 9000 km yaptım ama yeni aracımla hafta sonları daha uzun mesafeler gideceğim kısa donemde degıl ama ilerleyen zamanda lpg uygulaması subaplar degıstıkten sonra randıman veriyormu.

almayı dusundugum arac 2011 18000 km. de 1.6 T 180 hp sports tourer cosmo paket siyah...

Ynt: bilgilerinize ihtiyacım var...

Ben Antalya'da 10,4 lt/100km civarı yakıyorum. Tamamı şehiriçi . LPG bildiğim kadarıyla sorun çıkarıyor, sübap degisiminde de devam ediyor.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

sevgili hemşerim bende ayda 1500 km yapan birisi olarak 1.6 t ve 1.4 t arasında gidip geldim... ama 1.6 t ortalaması 50-60 krş/km
      1.4 t 35krş / km buda senede bana 2500-3000 tl gb bır yakıtekonomısı sagladıgından 1.4 yı tercıh etmıstım bılıyosun ızmır oyle cok trafıgı olan bir şehir değil sakin kullanımda uzunyolda 28 kuruş yakıyor benim aracım...klıma full acık hemde performansıda süper...sana tavsiyem bu yönde olur...

Yorum

murat tavsiyen için tesekkur ederım ama 1.4 lerde cosmo paket olmaması otomatik olarak devre dısında bıraktıryor kendını suan kı aracım punto evo 1.4 onun bıle ortalaması 9 lt cıvarı 1.6t 10 lt cıvarı yakarsa benım ıcın sıkıntı olmaz satıs danısmanı oldugum ıcın sırket aracımda var dizel onun için insigna ya sadece hafta sonları bineceğim.oda ayda 300/500 km arası oluyor....

Yorum

1.4 t edition elegance alırsanız (stil paket navi+bluetooth+geri görüş+afl far) lı alırsanız cosmoyla arasında aman aman bır fark kalmaz hatta çoklu bilgi ekranı start stop da oldugundan fazlanız bile olur haha tabiiki sizin tercihiniz hayırlı olsun...

Yorum

1.6 Turboda LPG takıp motoru kucaklayan abilerimiz çok fazla bilinen üzere.

1.4 Turbonun performansı da fena değil bence chipleyip 173 Bg alan abim var nicki tam aklımda değil şu an. SprintBooster da yaptırırsınız ,

Sadece FlexRidesız bir insignia en dolusu 1.4T Edition Elegance + Yeni Still Paketi + Sunroof Paketi + NAVI600 + 18" Jantlar + Deri Döşeme yani Full+Full 1.4T alıyorsunuz 68.000 TL ye geliyor.

Yani işin kısası 2. el 1.6T Cosmo parasına sıfır km 1.4T Edition Elegance alıyorsunuz. Elektrikli koltuklar hariç cosmodan daha full.
            1.4T bence daha mantıklı bir seçim hem yakıtı da cok daha ekonomik olacaktır
            Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

+100000

Yorum

Benim kullandığım ve şu an satılık olan eski aracımla,ortalama 7,6 lt uzun yolda
                ortalama 10-11 lt de karışık,genelde sıkışık trafikte görüyordum.
                Aynı benim gibi şirket aracınız var ve sadece hafta sonları kullanıyorsanız,S.T çok iyi bir tercih olacaktır..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

bu aracı alırken mutlaka bilen birilerinden yardım almak lazım onun ıcın verdıgınız bılgılerden dolayı cok tesekkur ederım.bulent abı tamamen bu arabayı cok begendıgım ıcın alıyorum sw arabaları oldum olası sevmısımdır ustune bırde sık bır kasa yapısı ve 180 hp eklenınce ılk kez bır arabayı almak ıcın bu kadar istek duyuyorum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efe
                    bu aracı alırken mutlaka bilen birilerinden yardım almak lazım onun ıcın verdıgınız bılgılerden dolayı cok tesekkur ederım.bulent abı tamamen bu arabayı cok begendıgım ıcın alıyorum sw arabaları oldum olası sevmısımdır ustune bırde sık bır kasa yapısı ve 180 hp eklenınce ılk kez bır arabayı almak ıcın bu kadar istek duyuyorum ...
                    Haklısın Efe kardeşim,bende captivayı satıp,eski aracım st.almaya çalışıyorum tekrar..
                    Bu arada senin almayı düşündüğün aracın ilanı falan varsa,buraya eklede,belki yorum yaparız.Benim aracım en dolu paket olandı,ve bu bence araçta olmazsa olmaz bazı özellikler var
                    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93302927/detay

bulent abı arac bu bunu tercıh etmemın sebebı hem ızmırde fazla satılık st yok hemde kendı aracımı dısarda satabılecegım fıyattan daha ıyı bır fıyata tutuyorlar dısarda ugrasmaktansa boylesı daha ısıme gelıyor bu aracı alırsam enaz 5 yıl bınerım onun ıcın 2 parca degısen fazla sorun olmuyor 47bın tl cıvarı gelecek bana rakamda fena degıl bence...sızın yorumlarınız nedir..

Yorum

Öncelikle benim eski aracımı inceleyin,
                        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5395320/detay/
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Ben üç insignia değiştirdim.Şunu söyleyeyim,st.da cam tavan olmazsa olmaz,çünkü aracın sportif bir çizgisi var,bundan dolayı arka tarafa doğru tavan bayağı bir alçalıyor.Cam tavanlı olmayan modellerde aracın içi kasvet veriyor.Ben aracı araştırırken 7-8 bin tl daha altına araç olmasına rağmen bunu almıştım.Ayrıca flexi,deri koltuk,19 jant,dvd800 cabası olmuştu
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

senın arabanın resımlerıne cok baktım abı ılan uzerınden ama senın oldugunu bılmıyordum masallahı var ama rakam benım krıterlerımı bayya asıyor 1.6 t nın otomatık vıtesını nıye yapmıyorlar tam bır surus keyfı olurdu ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efe
                              1.6 t nın otomatık vıtesını nıye yapmıyorlar tam bır surus keyfı olurdu ...
                              Ahhh ben o zaman captivaya geçermiydim
                              Neye az kaldı inşaallah geri alıyorum eski aracımı
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                              X