selam arkadaşlar.. insignia cosmo sahibiyim. bizim adaptif farların ampulü %17 helojen içerdiği için benim pek hoşuma gitmiyordu. gecen gün 6000k kristal beyazı xenon aldım. ancak birşey farkettim. araba çalışmıyorken ve kontak açık değilken selektör attığımda, sadece kısa farklarım yanıyor. içeride ışık yanıyor. tekrar selektör attığımda sönüyor yoksa yanık kalıyor.. bu sizde de varmı bi bakıp bilgilendirebilirmisiniz. yoksa benim taktığım xenon larla mı alakalı anlıyamadım.. şimdiden teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
insignia cosmo su olanlar bir bakabilirler mi ?
Collapse
X
-
Ynt: insignia cosmo su olanlar bir bakabilirler mi ?
Emircim afl gercekten inanilmaz bir sistem..Cok karisik bir sinyalizasyon va..Yani disaridan mudahaleler bu sitemin klitlenmesine neden oluyor olabilir. oyuzden bence tekrar eskiye don ve benim tavsiye ettigim seyi bir denmeye al...Yani ara bir kablo sitemi ile bunu dene
-
Orjinal yazı sahibi: emirakmanselam arkadaşlar.. insignia cosmo sahibiyim. bizim adaptif farların ampulü %17 helojen içerdiği için benim pek hoşuma gitmiyordu. gecen gün 6000k kristal beyazı xenon aldım. ancak birşey farkettim. araba çalışmıyorken ve kontak açık değilken selektör attığımda, sadece kısa farklarım yanıyor. içeride ışık yanıyor. tekrar selektör attığımda sönüyor yoksa yanık kalıyor.. bu sizde de varmı bi bakıp bilgilendirebilirmisiniz. yoksa benim taktığım xenon larla mı alakalı anlıyamadım.. şimdiden teşekkürler...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Emircim afl gercekten inanilmaz bir sistem..Cok karisik bir sinyalizasyon va..Yani disaridan mudahaleler bu sitemin klitlenmesine neden oluyor olabilir. oyuzden bence tekrar eskiye don ve benim tavsiye ettigim seyi bir denmeye al...Yani ara bir kablo sitemi ile bunu dene
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: emirakmanselam arkadaşlar.. insignia cosmo sahibiyim. bizim adaptif farların ampulü %17 helojen içerdiği için benim pek hoşuma gitmiyordu. gecen gün 6000k kristal beyazı xenon aldım. ancak birşey farkettim. araba çalışmıyorken ve kontak açık değilken selektör attığımda, sadece kısa farklarım yanıyor. içeride ışık yanıyor. tekrar selektör attığımda sönüyor yoksa yanık kalıyor.. bu sizde de varmı bi bakıp bilgilendirebilirmisiniz. yoksa benim taktığım xenon larla mı alakalı anlıyamadım.. şimdiden teşekkürler...2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
06dp1460
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emirakmaneyvallah bilgilendirmen için. sanırım senin de farlar 6.000k. bende xenon dan mı kaynaklanıyor die merak ediyordum. o süre ayarlamsını nereden yapıyoruz acaba onun hakkında da bi bilgin varmı..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Orjinal yazı sahibi: emirakmaneyvallah bilgilendirmen için. sanırım senin de farlar 6.000k. bende xenon dan mı kaynaklanıyor die merak ediyordum. o süre ayarlamsını nereden yapıyoruz acaba onun hakkında da bi bilgin varmı..2012 insignia 1.6 turbo cosmo; sunroof + flexride
06dp1460
Yorum
Yorum