Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim merak ettiğim insigniaların garantisi 2 sene mi yoksa 3 senemi kitapçığında 2 sene yeni araç garantisi yazıyorda cevaplarsanız sevinirim...
Sizce biraz az değil mi geely 5 sene garanti verirken?Bu arada ben de insignia düşünüyorum beyaz ve cosmo bakalım hayırlısı Birde sonradan dvd navigasyon yaptırılabiliyor mu araca?
Hoşgeldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
Geely 5 sene garanti veriyor da neye veriyor? Insignia'daki elektroniğin ve mekanik parçaların 10'da biri Geely'de varmı? ihihi
2 yıl standart birşey, farklı olarak Proton 5 yıl garanti vermişti bir ara, Honda 6 yıl/150.000 km garanti veriyor ama kapsamı nedir bilmiyorum.
3-4 yıl olsa iyi olurdu ama 2 yıl olmasının da bir zararı yok bence
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Aslında 2 sene olması tüp taktırma açısında iyi aynı zamanda parayla 2 sene daha alınabiliyormuş ayrıca 1.6 turbo motorla uyumlu LPG var mı acaba? alala
Aslında göz ardı edilen bir konu var ;
Aracınızı hep aynı yetkili servise götürüyorsunuz ve uzatma garantiyide aldınız uzatma garanti bittiğinde bile size özel extra indirim yapılabiliyor mesala parcada %50 veya işçilikte düşünsenize ciddi bir problem çıktı orjinal olsun diyorsunuz ve parça fiyatı çok pahalı burda ilaç gibi gelir benim bir önceki aracımda şanzuman problemi çıktı orjinal olsun dedim 8-9 bin tl fiyat çıkardılar arabayı satsan 15-20 bin tl bu ne ya dedim bu tür durumlara düşmemek için servisinizi iyi seçin ve aynı servise gitmeye özen gösterin tabi servis kalitesi sürdüğü müddetçe.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum