Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia garanti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia garanti

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim merak ettiğim insigniaların garantisi 2 sene mi yoksa 3 senemi kitapçığında 2 sene yeni araç garantisi yazıyorda cevaplarsanız sevinirim...

İyi forumlar...

Ynt: İnsignia garanti

2 yıl, Fakat ayrıca para verirseniz. +2 daha oluyor. En son 1800 tl civarıydı (peşin maad)
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Sizce biraz az değil mi geely 5 sene garanti verirken?Bu arada ben de insignia düşünüyorum beyaz ve cosmo bakalım hayırlısı Birde sonradan dvd navigasyon yaptırılabiliyor mu araca?

Yorum

Hoşgeldiniz, tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz

Geely 5 sene garanti veriyor da neye veriyor? Insignia'daki elektroniğin ve mekanik parçaların 10'da biri Geely'de varmı? ihihi
        2 yıl standart birşey, farklı olarak Proton 5 yıl garanti vermişti bir ara, Honda 6 yıl/150.000 km garanti veriyor ama kapsamı nedir bilmiyorum.

3-4 yıl olsa iyi olurdu ama 2 yıl olmasının da bir zararı yok bence

DVD800 alternatifi ürün incelemesi:
        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
        InsigniaTEAM

Yorum

Aslında 2 sene olması tüp taktırma açısında iyi aynı zamanda parayla 2 sene daha alınabiliyormuş ayrıca 1.6 turbo motorla uyumlu LPG var mı acaba? alala

Yorum

garanti uzatmayı düşünenler bakımları yetkili serviste yaptırmak zorunda kalacaklar +2 yıl daha bunu da göz önünde bulundurun derim.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
              garanti uzatmayı düşünenler bakımları yetkili serviste yaptırmak zorunda kalacaklar +2 yıl daha bunu da göz önünde bulundurun derim.
              Bence bunda kötü bi durum yok eğer bakım maliyetleri uçuk değilse bir sakıncası yok.

Yorum

Aslında göz ardı edilen bir konu var ;
                Aracınızı hep aynı yetkili servise götürüyorsunuz ve uzatma garantiyide aldınız uzatma garanti bittiğinde bile size özel extra indirim yapılabiliyor mesala parcada %50 veya işçilikte düşünsenize ciddi bir problem çıktı orjinal olsun diyorsunuz ve parça fiyatı çok pahalı burda ilaç gibi gelir benim bir önceki aracımda şanzuman problemi çıktı orjinal olsun dedim 8-9 bin tl fiyat çıkardılar arabayı satsan 15-20 bin tl bu ne ya dedim bu tür durumlara düşmemek için servisinizi iyi seçin ve aynı servise gitmeye özen gösterin tabi servis kalitesi sürdüğü müddetçe.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ayrıca formunuzu inceledikçe genel bir memnuniyetsizlik gördüm acaba bana mı öyle geldi 2.kez düşünmeye başladım şahsen...

Yorum

memnuniyetsizlik??

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Orjinal yazı sahibi: avcı65
                      Ayrıca formunuzu inceledikçe genel bir memnuniyetsizlik gördüm acaba bana mı öyle geldi 2.kez düşünmeye başladım şahsen...
                      Alanların hepsi memnun beklenti ve maliyet kıyaslamasında hiç sınıfta kalmıyor Insignia

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Gerçekten öyle ben şahsen çok beğendim hemen olmasada ilerleyen zamanlarda mutlaka alacağım. urock

Yorum

İşleniyor...
                        X