Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Son 1 ay icerisinde insignia 1.4 turbo elagance alan varmı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Son 1 ay icerisinde insignia 1.4 turbo elagance alan varmı ?

Demek ki sans isi bende o konuda kotuyum hayirlisi 1 yil oldu demissin baska gordugun ufak tefekler haric sorun gordun mu ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
      Orjinal yazı sahibi: Nerdomancer
      Ben de şimdilik içerden gelen bir ses yok. Ama daha 2000 km'yi yeni devirdim.

Aracımdan genel olarak memnunum.
      Yeni stil + Sunroof paket beyaz insignia'da nasıl görünüyor derseniz, işte birkaç resim.
      ......
      ......
      http://imgur.com/a/iPivb#0 albümünde 1000 ve 2000km yakıt ortalamalarımı da görebilirsiniz. Normalde azalması lazım ama bende artmış...

Jantları 18" olarak çok beğenerek aldım. Şimdilik ses ve çukur performansından memnunum.
      Selçuk bey, aracınıza Maşallah diyelim, Allah kazadan beladan korusun güle güle kullanın...
      Teşekkür ederim, çok naziksiniz.
      Hepimize araçlarımızı en iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
      Insignia 1.4T Edition Elegance 140hp. Sunroof paket + Yeni stil paket.
      BattleTag: Nerdomancer#683 on Starcraft, Diablo 3

Yorum

Arkadaslar birsey sorcam son zmanlarda bayilerden fiyat alan var mi 1.4 elegance sunrof yeni stil paket

Yorum

Evet biraz şans işi ben henüz en küçük bir sorunla karşılaşmadım
          2011 Teknik Gri Opel Insignia 1.6 T Cosmo+DVD800+Sunroof+Flexride

Yorum

sefa odediğin 1.4 t yi stil paket artı sunroof navi v.s v.s izmirde 62 bin tlye alabilirsin...

Yorum

Arkadaslar bu afl ek olarak alinmiyor diye biliyorum. Bildiginiz gibi bende arabami daha yeni aldim. Navigasyon + flexride birde stil paketi sectim otomatik hersey geldi. Bir tek sunroof yok bende. Yani stilin icinde afl zaten var ayrica secmiyorsunuz. Bu arada zevk meselesi heralde ama yeni stil paketindeki 5 kollu jant guzel duruyor durmasina ama sanki bisiy eksik gibi duruyo. Tamam bakinca goze hos geliyor ama gozu doyurmuyor. Benm arabadaki stil paketiyle birlikte gelen jant ilk baktigimda biraz makam arabasi tadindaydi fakat yikamacidan cikarken o cilalanmis lastiklerin altindan parlayan kantlari gorunce dedim tamam olay budur 1.4 alacak arkadasa tavsiyem sefa3434 arkadasimizinda bahsettigi gibi cift egzos olayi. Yakitini cidden bilemem tamamen butcenize kalmis bir olay ama sec deseniz yine 1.6 180 i secerim yine yine ... Bu arada araca sunroof taktiracaginiza gene tavsiyem navigasyondur. Turuncu ekran yerine kocaman bir renkli ekran olmasi tamamen farkli kiliyor insigniamizi ..
              1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
              -
              1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
              -
              2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

Ha birde 18" jant eyvallah biraz ses yaptiriyor, amortisorleri terletiyor ama durusu yeter be karsesim
                -
                -

Yorum

bencede ua731 dogru soluyosunda 180 lerin de ikinci eli yavas gidiyor arkadasda var 3 aydır satamadı..gerci muafiyetten almayı dusunuyorum onuda 5 yıl satamıyosun 180 cosmo da olabilir

Yorum

sefa kardeşim istediğin arabayı bugün izmirden sordurdum stil paket + sunroof 65 küsür bin liraymış ama bana özel fiyat 62400 indi ...sende bir fiyat al bakalım sağdan soldan...kıyaslayalım...

Yorum

Arkadaslar bizim arabalarin bu cam citalari varya hani etrafindan gecen mikelajlar bunlar kay cikiyo mu? Tirnakli bisiy gibi gordum ama?
                      -
                      -

Yorum

İstediğin her bayide olmayabilir. Ben zor bulmuştum. Hem renk hem donanım vs..

Yorum

İşleniyor...
                        X