Duyuru

Collapse
No announcement yet.

34 AJ 0848

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 34 AJ 0848

bu aracın arkasında sitemizin logosu vardı bizdendir dedim kornaya bastım sellektör yaptım yanına yanştım baktım içinde yenge hanımda vardı devam ettim oysa yolda gördüğüm ilk sitemizin arabası olmuştu
    F30 Sport+

Ynt: 34 AJ 0848

Sende plakanı yazsaydın, Nurettin Bey (zeytin) seni tanırdı. 0848 Nurettin Bey'in arabası...
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

buluşmaya gelseydin tanırdın işte abi
      InsigniaTEAM

Yorum

valla çağrıcım benim buluşma günü sınavım vardı yoksa bende çok istiyordum...Mehmet abi ben kuzenin arabasıylaydım tanımaz diye fazla üstelemedim ama o arabaın eklerine bayıldım
        F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar,
          Kusura bakmayın.
          Bir kaç gündür ... Biraz leyla modundayım ....
          İşler yoğun. Ama etkinlik ve bir araya gelme konusu olunca hemen kulaklarım ve gözlerim dikleniyor
          Gökhan kardeş cidden nasıl farkına varmamışım anlamadım.
          Bir daha olmaz umarım.
          Seninle görüşebilseydik Tesadüfen görüştüğüm 3. club arkadaşımız olacaktın.
          İlk Ercüment abi idi, Sonra da Opel ataköyde İrafan Doğan bey. Ercument abiyi bir gün Anadaolu yakasında rsatladım.
          Güçlü ve organize bir sivil toplum Clubu hayal ediyorum.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Hayaller güzel

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytin
              Arkadaşlar,
              Kusura bakmayın.
              Bir kaç gündür ... Biraz leyla modundayım ....
              İşler yoğun. Ama etkinlik ve bir araya gelme konusu olunca hemen kulaklarım ve gözlerim dikleniyor
              Gökhan kardeş cidden nasıl farkına varmamışım anlamadım.
              Bir daha olmaz umarım.
              Seninle görüşebilseydik Tesadüfen görüştüğüm 3. club arkadaşımız olacaktın.
              İlk Ercüment abi idi, Sonra da Opel ataköyde İrafan Doğan bey. Ercument abiyi bir gün Anadaolu yakasında rsatladım.
              Güçlü ve organize bir sivil toplum Clubu hayal ediyorum.
              abi tam havaalanına gelmeden siyah bir cruze kullanıyordum ben insignia görünce hemen yapıtım arkasına bi baktım sitenin logosu var sonra yanına yaklaştım yengehanım olunca pek kendimi farkettiremek istemedim ama o marşbiyllerini ve ön arka tanpon eklerini çok beğendim
              F30 Sport+

Yorum

Cruise ? Sende de araçtan bol ne var maşallah O logo çok hoşuma gidiyor bu arada. Tüm uyleremize standart bir Club logosu çıkartması yaptırsak. İyi olur Yani bir birimizi farktememiz kolaylaşır. Bir de sembolümüzün olması da farklılık katıyor.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

evet o logo olmasa tanıyamazdım ben 23 temmuzdan itibaren bende yapıştıracağım o araba kuzenimindi malum benim araç henüz burada olmadığı için
                  F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                  X