Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia almayı düşünüyorum. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia almayı düşünüyorum. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Yaşım 30. Şu anda 2001 model BMW 330i sahibiyim. Artık daha yeni bir araç alıp vergi, yakıt ve bakım masraflarından kurtulmak istiyorum. Bugün Antalya'daki Opel bayisinde 1.6 Turbo Edition test sürüşü yaptım. Performans açısından bir aile otomobili olarak gayet yeterli geldi. Yetkili ile görüşmelerim sonucunda 1.6 Turbo Cosmo modeli için 58000TL nakit olarak fiyat aldım. Fakat aklıma takılan birkaç sorun var cevaplarsanız , yorumlarsanız sevinirim.

1- Aldığım fiyat uygunmu ?
    2- Çeşitli forumlarda Insignia hakkında çok kötü yorumlar okuyorum bunların aslı varmıdır ?

Teşekkürler...

Ynt: Insignia almayı düşünüyorum. Sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Öncelikle aldığınız fiyat çok uygun bence.forumlarda konuşulanlara gelince toplamda 3-5 kişinin yaşadıkları tekrar tekrar yazılıyor.Bu iş şans işi ben çok memnunum ve memnun tanıdıklarım çok.Yeni çıkan araçlarda bu gibi şeyler yaşanıyor ama Aradan baya sürte geçti her sorun aşılıyor.Arabanın asaleti de ortada.Ben şimdiden hayırlı olsun derim.
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

Doğru seçim yapmışsınız. İnsignia Opel D segmentinin en iyi araçlarından. Donanım inanılmaz. Dün bir arkadaşıma polo bakmak için VW e gittik. Passat CC gördüm, satıcı kıza İnsignia nın muadili bu araba deyince tutturdu yok değil normal passat mış!! Güldüm, boş arabayı yüksek meblağ ile almak isteyenlerin aracı dedim..Tasarımı, mühendisliği vs vs vs gerçekten one number Arabanız hayırlı olsun. welcome

Yorum

ben de aracımı alalı 3-4 ay oldu yaklaşık 4.000 km deyim ve AMAN NAZAR DEĞMESİN hiçbir problem yaşamadım ne bu forumda yazılanlarla lakalı ne de başka forumlarda yazanlarla alakalı sadece bir ara turbo tekleme problemi yaşadığımı zannettim o kadar

Yorum

Yakıt dışında ufak tefek problemler yaşarsınız. Yakıt problemide kişiden kişiye değişiyor.
          Araçtan performans isterseniz 330i aratmaz. Ama düzgün kullanırsanız sorun olmaz.
          Yanlız mutlaka flexride alın derim. Spor modu bambaşka.

Orjinal yazı sahibi: nuestra
          Yaşım 30. Şu anda 2001 model BMW 330i sahibiyim. Artık daha yeni bir araç alıp vergi, yakıt ve bakım masraflarından kurtulmak istiyorum. Bugün Antalya'daki Opel bayisinde 1.6 Turbo Edition test sürüşü yaptım. Performans açısından bir aile otomobili olarak gayet yeterli geldi. Yetkili ile görüşmelerim sonucunda 1.6 Turbo Cosmo modeli için 58000TL nakit olarak fiyat aldım. Fakat aklıma takılan birkaç sorun var cevaplarsanız , yorumlarsanız sevinirim.

2- Çeşitli forumlarda Insignia hakkında çok kötü yorumlar okuyorum bunların aslı varmıdır ?

Teşekkürler...
          2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
            Yakıt dışında ufak tefek problemler yaşarsınız. Yakıt problemide kişiden kişiye değişiyor.
            Araçtan performans isterseniz 330i aratmaz. Ama düzgün kullanırsanız sorun olmaz.
            Yanlız mutlaka flexride alın derim. Spor modu bambaşka.

Orjinal yazı sahibi: nuestra

Teşekkürler...
            +1
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

duyduklarınıza kulak asmayın derim... Tüketici haklarının sayfasına girersenz orada şikater bölümünde nice audiler var bezdiren nice bmv ler var.. araba biraz şans işi ama genl olarak insignia benim açımdan bakıldığında kusursuz
              F30 Sport+

Yorum

Verdiğiniz para karşılığında alabileceğiniz tek araç

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                X