Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyon üzerinden analog sekılde radyo frekansları nasıl değiştirilir.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyon üzerinden analog sekılde radyo frekansları nasıl değiştirilir.

arkadaşlar merak ettim ben direksiyon üzerindeki tusdan sadece digital 6 kanal gecisi yapabiliyorum ancak ön göusdeki büyük analog tus ile frekansları teker teker gezebiliyorum . Neden direksiyon üzerinde tüm yayınları gezemiyorum bileniniz varmı?

Ynt: Direksiyon üzerinden analog sekılde radyo frekansları nasıl değiştirilir.

Aracınızda turn-push varsa ordanda değiştirebilirsiniz

http://opelinsigniaclub.files.wordpr.../2583011-2.jpg

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ama bu tus bende yok ancak eskı fiestamdabu tus direksiyonda vardı ama tam manasıyla analog değildi fakat digit şekilde tüm anlamlı frekansların üzerinde gezebiliyordum

Yorum

SRC tuşunuaşağı/yukarı hareket ettirerek radyo kanallarını gezebilirsiniz

ayrıca mp3 dinlerken de parçadan parçaya aynı şekilde geçiş yapabilirsiniz

diğer menüleri de SRC tuşuna bastırın, mause tıklar gibi, diğer menüleri gezebiliyorsunuz, çünkü İnsignia da 24 kanal hafızası var 6 kanalla sınırlı değil..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
        X