Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EDİTİON MU COSMO MU ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• EDİTİON MU COSMO MU ?

Değerli arkadaşlar hepinize merhaba Arabam olmadığı içi şu an sadece arabası olan ve siteyi daha aktif kullanan arkadaşlarımızın yazılarını sürekli takip ediyorum ... Her geçen gün insignia hakkında yeni şeyler öğreniyoruz.
    Mutlaka her insan iyi veya kötü bir araba sahibi olmak ister hani deyim yerindeyse ayağımızı yerden kessin yeter diye genel bi söylem vardır.Benimde illa şu araba dediğim çok param bile olsa bu arabayı almalıyım dediğim bir araba yoktu Ta kii İNSİGNİA yı görene kadar ! Komşumuz her gün işyerimin karşısına arabayı bıraka bıraka sonunda bu zevki çin işgencesine çevirdii )
    Mar otoya giderek arabayı test etme imkanı buldum ( bir bayiye gittim takmadılar bilee) Testten sonra kesinlikle bu araba dedim şimdi nasipse önümüzdeki yaz o km bir insignia almayı düşünüyorum fakat edition mu cosmo mu bir türlü karar veremiyorum .Ama kesınlıkle flexride olmalı dıyorum. Editiona o kadar para verdıkten son biraz daha verir cosmo almakta var. Yani bu iki model arasında size göre çok farklar varmı yorumlarınız nelerdir?
    Sitede bir çok araba sahıbı ve bu arabayı çok ii bilen ınsanlar var ve aynı zamanda benım gibi insignası olmayıpta alamyı düşünen insanlarada bi ışık tutmuş oluruz Yazımı okuma zahmetıne katlandığınız için teşekürler :=))

ÖLMEZ SAĞ KALIRSAM EĞER HESABIM VAR

EDİTİON MU COSMO MU ?

Aramıza hoşgeldin tugican, önce kendini tanışma bölümünde tanıtırsan memnun oluruz.
    Insignia'ya karar vermiş olman güzel, Flexride da doğru seçim, ama bu durumda Edition şansın zaten kalmıyor. Bu özellik sadece Cosmo'larda sunulan bir opsiyon. Teknik Destek başlığı altındaki, Insignia Teknik Özellikler ve Donanım Listesi konusuna gidersen, Yol Tutuşu bölümünde bu açıkça gözüküyor. Yani bütçen uygunsa Cosmo + FlexRide seçebilirsin. Çok memnun kalacağını şimdiden söyleyebilirim.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

EDİTİON MU COSMO MU ?

Flexride olmasa da "Cosmo"
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Ynt: EDİTİON MU COSMO MU ?

bende Cosmo derim, şimdiden hayırlı olsun ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

Sport modeli +AFL+Flexi derim ama artık sport gelmiyor

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Cümleten sağolun hoşbulduk ted 79 cosmo flexride sanırım 65 000 civarında ama ne yapalım biraz daha beklıyecez olursa cosmo flexride ilk etapta sonradan navigasyon koyabilirsin nasıl olsa
            Audi a4 1.8 t 120 hp 38 000 euro 1.8 t 160 hp 50 000 euro bizimkisi 1.6 vergi avantajı ve 180 hp ile bu fıyata oldukça uygun
            Zaten görünüm hepsindn harika KESİNLİKLE İNSİGNİA ...
            ÖLMEZ SAĞ KALIRSAM EĞER HESABIM VAR

Yorum

Flexride şiddetle tavsiye ederim.Navigasyon içinse DVD800 yerine sitede incelemesi yapılan alternatif ürünler bence daha mantıklı.Şimdiden hayırlı olsun.
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bizimkisi memur arabası edition elegance ama cosmodan bana belirgin tek eksiği xenonların olmaması...
                F30 Sport+

Yorum

yinede param olsaydı cosmonunda cosmosunu alırdım elbette)
                  F30 Sport+

Yorum

Lüxü seviyorsan cosmo al. Ama navigasyon alma. Biz 4 milyara sadece renkli ekran almış olduk. Navigasyonu 5 para etmez (yazılımdan dolayı). Onun için sonradan taktıracak olsan bile "Tomtom" değilse pek işe yaramaz gibi.
                    1,6 Turbo cosmo+nav+ergo deri

Yorum

renault bile tomtom kullanıyor ya meganelerde cliolarda
                      F30 Sport+

Yorum

Ben de cosmo öneririm. Özellikle AFL ve blutooth kesinlikle keyifli özellikler. Kullanmaya başlayınca anlaşılıyo. Navigasyon konusunda Tolga kardeşime katılıyorum orjinal yazılım kesinlikle yetersiz ve renkli ekrandan farksız gibi geliyor insana. Sonradan takılan DVD navigasyon sistemleri bence oldukça başarılı. Mehmet Bey'in bu konuda oldukça tecrubesi ve tatminkar yazıları mevcut oralardan bakabilirsin.
                        Onun dışında fiyat, konfor, kalite açısından dediklerine kasinlikle katılıyorum, aynı donanım, güç ve sınıftaki rakiplerine göre oldukça ekonomik ve güzel bir araba.
                        Saygı ve sevgiyle...
                        Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

olmazsa olmaz AFL benim tavsiyem de bu yönde..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

sahibinden de 53 e cosmo vardı henüz 2000 km de orjinal ve satılmadıysa bi bakın derim beyaz.
                            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

1.6 80 Hp FlexRide , AFL+ , Navigasyon ve Sport İnsignia Satıyorum .

Yorum

İşleniyor...
                              X