Csmoda benim bildiğim artık 6 lı cd changer yok. Ben 2009 cdc 400 lerde var diye biliyorum. Ayrıca bazı yazılanlar sadece cosmoda değil editionda da opsiyonel.Örnegin deri koltuk....Ayrıca editionında 180 bg liği var. Ayrıca bluetooth ve cosmodan daha fazlası dokunmatik ekran yardımı ile alınabiliyor editionlara. Hatta cosmolara istesen de alamayacağın televizyon ve dvd player da var o sonradan alınan dokunmatik sistemlerde...
Csmoda benim bildiğim artık 6 lı cd changer yok. Ben 2009 cdc 400 lerde var diye biliyorum. Ayrıca bazı yazılanlar sadece cosmoda değil editionda da opsiyonel.Örnegin deri koltuk....Ayrıca editionında 180 bg liği var. Ayrıca bluetooth ve cosmodan daha fazlası dokunmatik ekran yardımı ile alınabiliyor editionlara. Hatta cosmolara istesen de alamayacağın televizyon ve dvd player da var o sonradan alınan dokunmatik sistemlerde...
+1 ayrıca park sensörleri de mevcut...
2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi
Edition burada biraz eksik anlatılmış. Bariz fark hafızalı koltuk ve afl sistemi. Başka da çok fark yok.Yani isterseniz çoğu cosmoda olmayan flexridelı sunrooflu deri döşemeli bir editionınız olabilir.
Edition burada biraz eksik anlatılmış. Bariz fark hafızalı koltuk ve afl sistemi. Başka da çok fark yok.Yani isterseniz çoğu cosmoda olmayan flexridelı sunrooflu deri döşemeli bir editionınız olabilir.
valla edition modeller için bazen yorumları okuyorumda araç sanki insignia değilde reno veya pejo modeli gibi anlatılıyor.
cosmo aracın üzerine eklenen opsiyonlar ile meydana geliyor 2 modelin kalitesi ve kasa tipi aynı (far görüntüsü hariç)
cosmo ile edition arasında ciddi bi fiyat farkı yok, bu karşın cosmodaki özellikleri editiona eklemeye çelışırsan 2 katı bi rakam ödemek gerek, o yüzden kesinlikle cosmo dedim...
arkadaşlar kesinlikle ınsıgnıa ınsıgnıadır. ama cosmo ama edition...
araçlar çok güzel editionu kesinlikle yermiyorum bildiğim kadarıyla aradaki farkları yazdım sadece..
2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase
Vallahi meto kardeşim bana kalsa başından beri söylüyorum. Sadece ve sadece SPORT alırım.Ancak bu araçlar sadece biz alırken 2009 da vardı.Sonradan avrupada hala satlıyor ancak Türkiyede satılmıyor. Ancak şu an için hafızalı koltuk ve afi takıntısı yoksa kesinlikle edition alır bir flyaudio veya necvox taktırır üzerine de uygun bir body kit ekler kullanırım.Ha bu arada edition olsun cosmo olsun kesinlikle felxride olacak.....O benim için olmazsa olmaz.Başında da dediğim gibi hafızalı koltuk ve afl iki ana fark .başka da bir fark yok. Bunun tersini söyleyen benim görüşüm yanlış söylüyor. Park asistanı varmış.vallahi benim park asistanına ihtiaycım yok. O da zaten kendi kendine park etmek için değil sadece yeri öçlüp belirtmek için. Ha Afl bence mukemmel bir ozellik ancak sonradan takılan xenonlarda da oldukça iyi bir görüş sağlanıyor. hatta amerikan portakal ampuller ayrı bir hava veriyor.
Yorum