Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Sikayet

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel Sikayet

Arkadaslar daha oncedende konusmalarimizdan da bileceginiz gibi aracimi daha yeni aldim ben.. Aracta kus pisliginden kaynakli boya yanmasi var demistim bir tane.. Nazarligi olsun da demistim.. Fakat bugun arabayi dikkatlice inceledim ve karsilastigim manzara karsisinda sok oldum ayricada cok sinir oldum. Ne yapmam gerektigini siz degerli arkadaslara danismak istedim. Aracta 2 tane daha kus pisligi (2si tavanda 1i bagaj kapaginda) (tavanin ortasindaki ve bagaj kapagindakiler ufak ama olsun) ve bagaj kapaginin ustunde yine 3-5 tane minik tas izi var.. Yani anlayacaginiz arabaya hic ozen gostermemisler. Sizce gidip alin bu arabayi bana yenisini mi verin demeliyim yoksa baska sorunlar mi cikartmaliyim yoksa benim takintililigimdan mi kaynakli bu sorunlar bilemedim... Vallahi cildiricam ya o kadar para verdik aldik su manzara bakin.. Soguttular vallahi arabadan.. Bekliyorum fikirlerinizi.. Simdiden ilginiz icin tesekkurler .. Ha bu arada soyliyim arac 2011 sifir aldim yani biraz beklemis..
    1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
    -
    1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
    -
    2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Ynt: Opel Sikayet

Ben ce aracı aldığınız bayi ile görüşün ve çözüm arayın birde araç size teslim edildiğinde de varmıydı yoksa 1-2 hafta sonra mı meydana çıktı ?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

konu kuş pisliği olunca Opel'in yapabileceği birşey olacağını sanmıyorum malesef
      asıl konu bu lekeler siz aldıktan sonra mı oldu yoksa almadan önce mi?
      almadan önce olduysa muhatabınız bayi olur ama kabulleneceklerini sanmam.
      ama sonuçta kuş pisliği yanığından bahsediyoruz, bunu bahane edip komple detailing yaptırın hem lekelerden kurtulun hemde arabanız pırıl pırıl olsun.
      yanlış hatırlamıyorsam eski mesajlarınızda size sıfır arabada pasta cilaya gerek olmadığını söylediklerini yazmıştınız. araba sıfırda olsa onun boyası şuanda harita gibidir.
      iyi, düzgün bir yerde temizliğini korumasını yaptırın, keyifle binin arabanıza
      InsigniaTEAM

Yorum

Aldigimda da vardi.. Orada kimle ne sekilde gorusmem gerekiyor peki?
        -
        -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          konu kuş pisliği olunca Opel'in yapabileceği birşey olacağını sanmıyorum malesef
          asıl konu bu lekeler siz aldıktan sonra mı oldu yoksa almadan önce mi?
          almadan önce olduysa muhatabınız bayi olur ama kabulleneceklerini sanmam.
          ama sonuçta kuş pisliği yanığından bahsediyoruz, bunu bahane edip komple detailing yaptırın hem lekelerden kurtulun hemde arabanız pırıl pırıl olsun.
          yanlış hatırlamıyorsam eski mesajlarınızda size sıfır arabada pasta cilaya gerek olmadığını söylediklerini yazmıştınız. araba sıfırda olsa onun boyası şuanda harita gibidir.
          iyi, düzgün bir yerde temizliğini korumasını yaptırın, keyifle binin arabanıza

Cagri kardesim detailing dedigin nedir? Boya koruma ise yapildi, pastayida yaptirdim yok.. Genede cikmadi, cikmiyor
          -
          -

Yorum

Arkadaslar saydigim 3 tanesinden 2 tanesi su lekesi cikti tavandaki 1 tanesi sadece kus pisligiymis.. Bu arada bunu ört pas etmek icin degilde guzel goruntu versin diye aracin tavanini karbon kaplama yaptim.. Hos bi goruntu verdi bence .. Fotosunu paylasmak istedim ama yuklemiyor fotoyu.. Bi caresini bulursam en yakinda koyucam fotolarini .. Herkese iyi sabahlar ..
            -
            -

Yorum

geçmiş olsun sorunu çözmenize sevindim bundan sonraki günlerde kafanız rahat olur umarım.
              resim olayına gelince [img]resimlinki[img] şeklinde olması lazım herhangi bir upload sitelerindn yararlanarak.
              son olarak kazasız belasız mutlu bir hayat diliyorum hayırlı olsun aracınız.

Yorum

Gözünün aydın.İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşaallah...

Yorum

gözün aydın ihihi
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Cok sagolun tesekkur ediyorum.. Resim olayina gelince diyiceksiniz bana kac yasina gelmissin universitede okuyorsun bi resim koymayi beceremiyosun diye ama, beceremedim iste Ilk Ankara ayagi bulusmasina laptop'umla birlikte gelicem.. Orda siz bana ogretirsiniz artik
                    -
                    -

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ua731
                      Cok sagolun tesekkur ediyorum.. Resim olayina gelince diyiceksiniz bana kac yasina gelmissin universitede okuyorsun bi resim koymayi beceremiyosun diye ama, beceremedim iste Ilk Ankara ayagi bulusmasina laptop'umla birlikte gelicem.. Orda siz bana ogretirsiniz artik
                      http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=4.0
                      InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                      X