Ya onat,forumdaki en aklı basında adamlardan birisin,Erhan a bir formül uygulasana,ben Volkan degilim(affına sığınarak volkancigim)ısı gücü ters iliski,bir hal çaresini bul sunun yaaaaa,herseyi ters bunun yaaaa... ihihi
Alicim az daha bekle ciksin araban geri geri gecersin erhan saskolozunu muhaha sonrada sikilirsan arabadan konustugumuz gibi talibim ben, bende duzduz gecerim erhani ayni arabaya hem arkadan hem onden gecildigi icin dahada mutlu olur erhan muhaha muhaha muhaha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Alicim az daha bekle ciksin araban geri geri gecersin erhan saskolozunu muhaha sonrada sikilirsan arabadan konustugumuz gibi talibim ben, bende duzduz gecerim erhani ayni arabaya hem arkadan hem onden gecildigi icin dahada mutlu olur erhan muhaha muhaha muhaha
Hah ben de bu muhabbette Volkan nerde diyordum???? O da damladi ..Boylece bana da dlmak farz oldu...Haydi bakalim Volkan biraz pasif gozuktugun arabanin ununun biraz azaldigi bir zamanda sana bir firsat cikti ....Al opcyi ver coskuyu.....Ha bakalaim bundan sonra kim daha iyi gorecegiz....Hala Erhanim seni gecerse vay haline...O zaman artik buralarda arabanla ilgili pek konusmazsin sanirim muhaha muhaha
Ya onat,forumdaki en aklı basında adamlardan birisin,Erhan a bir formül uygulasana,ben Volkan degilim(affına sığınarak volkancigim)ısı gücü ters iliski,bir hal çaresini bul sunun yaaaaa,herseyi ters bunun yaaaa... ihihi
Abilerimin isine karismayim sonra enseye tokat felan geli neme lazim
volkan ali abiyede yakışır ama sende daha güzel olur diye düşünüyorum yeminle 1001 hp yaparsın sen onu haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum