Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC 5000 Yardım İstiyor !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPC 5000 YARDIM ISTIYOR !!!

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
    bu arada,650 hp cıvarı bır guc olcagı tahmın edılıyor
    bence en fazla 450 olur sen sat gıtsın bence haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Ynt: OPC 5000 YARDIM ISTIYOR !!!

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
      bu arada,650 hp cıvarı bır guc olcagı tahmın edılıyor
      bence en fazla 450 olur sen sat gıtsın bence haha
      Erhan abi hayirdir sen mi talipsin

Yorum

Ynt: OPC 5000 Yardım İstiyor !!!

Ya onat,forumdaki en aklı basında adamlardan birisin,Erhan a bir formül uygulasana,ben Volkan degilim(affına sığınarak volkancigim)ısı gücü ters iliski,bir hal çaresini bul sunun yaaaaa,herseyi ters bunun yaaaa... ihihi

Yorum

abi hayırlı olsun, sen şimdi bu aracı standart mı satacaksın yoksa gelen parçaları yükleyip mi satacaksın?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
            abi hayırlı olsun, sen şimdi bu aracı standart mı satacaksın yoksa gelen parçaları yükleyip mi satacaksın?
            Yüklü haliyle,650 hp,bana girmiş halde haha haha

Yorum

abi, işte o iyi olmaz, bari biraz tadını çıkar bence o araba için yanıp tutuşan insanlar var (tabii maddi imkanlar izin vermiyor )

Yorum

Alicim az daha bekle ciksin araban geri geri gecersin erhan saskolozunu muhaha sonrada sikilirsan arabadan konustugumuz gibi talibim ben, bende duzduz gecerim erhani ayni arabaya hem arkadan hem onden gecildigi icin dahada mutlu olur erhan muhaha muhaha muhaha

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                  Alicim az daha bekle ciksin araban geri geri gecersin erhan saskolozunu muhaha sonrada sikilirsan arabadan konustugumuz gibi talibim ben, bende duzduz gecerim erhani ayni arabaya hem arkadan hem onden gecildigi icin dahada mutlu olur erhan muhaha muhaha muhaha
                  Evet dostlar şenlik başlıyor muhaha muhaha muhaha muhaha haha haha haha haha yourock yourock yourock yourock
                  Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Yeni arabamla Erhan'ı amuda kalkıp gecicemmmmm haciiiiiiii clapclap

Yorum

abi meraktan öldürecen bizi yeni aracını bir türlü öğrenemedik gitti ))

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Volkan abi talipse bence sat gitsin abi, araba site dışına gitmesin
                        InsigniaTEAM

Yorum

Ali kardeşim,bence de biraz keyfini sürseydin
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hah ben de bu muhabbette Volkan nerde diyordum???? O da damladi ..Boylece bana da dlmak farz oldu...Haydi bakalim Volkan biraz pasif gozuktugun arabanin ununun biraz azaldigi bir zamanda sana bir firsat cikti ....Al opcyi ver coskuyu.....Ha bakalaim bundan sonra kim daha iyi gorecegiz....Hala Erhanim seni gecerse vay haline...O zaman artik buralarda arabanla ilgili pek konusmazsin sanirim muhaha muhaha

Yorum

Ya onat,forumdaki en aklı basında adamlardan birisin,Erhan a bir formül uygulasana,ben Volkan degilim(affına sığınarak volkancigim)ısı gücü ters iliski,bir hal çaresini bul sunun yaaaaa,herseyi ters bunun yaaaa... ihihi
                              Abilerimin isine karismayim sonra enseye tokat felan geli neme lazim

Yorum

volkan ali abiyede yakışır ama sende daha güzel olur diye düşünüyorum yeminle 1001 hp yaparsın sen onu haha
                                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                                X