Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat

180 beygirden 122 beygire düşerek yakıtta tasarruf sağlamak mutluluk veriyor ise sorun yok. Ancak aldığınız passat ile aynı motor hacmindeki bizim araçlarımız hem daha güçlü hem daha ekonomik. Bende 7 aydır aynı aracı kullanıyorum ve hiç gögüs, amortisör ve fren sesi sorunu yaşamadım.
    2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Oğuzhan Bey,

Sizde bilip bilmeden cahilce düşünmeyin lütfen. Yahu passat senelerdir piyasada ve bazı şeyleri standarta oturtmuş. Ama İnsignia henüz 3. Yılı bitmeden 20 den fazla ödül almış. Bunların içerisinde Dünyanın En Sorunsuz Otomobili ünvanı var. Eğer İnsignia Passat gibi senelerdir piyasada olsaydı şimdiye kadar çoktan her anlamda uzamıştı kalite boyu. Yahu vw tasarım konusundada donanım konusundada motor konusundada Audi taklitçisi ve özentisi değil mi? Kendini kendi kendine hep bir gömlek üst göstermeye çalışıyor ama kullanıcılarıda bu pembe hayale kanıp kendini dünyanın en kaliteli marka araç sahibi sanıyor. Alıştık artık vw nin araç satma politikasına, kendini premium markaymış gibi gösterip bomboş araçları diğer markaların full sayılacak modellerine kıyas tutup satıyorlar. Ama bunu yaparken fiyat stratejileri taktire şayan. Değer kaybetmiyor. Ama sattıkları comfortline ler bile Opel in Edition Elegance sinden daha zayıf donanımda. Trendline de sis farı arka cam otomatiği dahi yoktu 2 seneye kadar. E tabi o arabalar neden sorun çıkartsınki demi )
      Şunu unutmayın, içerde kullanılan malzeme kalitesi olsun motor performansı olsun donanım zenginliği ve standartı olsun VW Opel in bir adım gerisinde orta konsolda teflon plastiği alıp sağlam bir yapıştırıcıyla tutturmak, dörtlü düğmesini aşağı alıp yerine güneşi gözüne yansıtan analog saat koymak, dümdüz dizayn yapıp akıl çelmek için 1-2 cm diz mesafesi yaratmak, bagaj kapağına bluemotion damgasını yapıştırıp çevreci motor sloganı yapmak, tasarım anlayışı olarak Audi Bmw markaları gibi konsola bir renkli ekran koyup tüm sistemi ordan ayarlamak ve kapıların izolesinde plastiği bol kullanıp sağlam yapıştırıcıyla yapıştırıp tok bir ses almak kaliteyse, vw nin kalite anlayışına saygı duymamız gerek koltukları bile bellona majör takım gibi dümdüz... Bir önceki kasası bari birşeye benziyordu ağırlığı vardı. evet hakkaten mükemmel sorunsuz üst sınıf arabalar. Opel veya diğer markalardan çok daha kaliteli gerçekten haklısınız
      önü albea ya arkası birşeye benzemeyen taklit araç kalite araç oldu. Kalite demek üst gömlek demek böyle oluyorsa hayırlı olsun vw ye. Aşmış kendini obaa

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

kusura bakmayın da verdiğiniz tüketim değerleri çok fazla. 100 km de 70 tl benzin yakıyorsan bir sorun var demektir.Simdiki passat ne yakıyor acaba?
        Orjinal yazı sahibi: oziozborn
        2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis
          Benim aracım 2011 ve benim aracımda böyle bir sorun yok . Genelleme yapmadan konuşursak daha iyi olur kanaatindeyim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

göğüs tıkırtısı artık kalıplaştı. Ne tıkırtıymış yahu hala kulislerde yankı yapıyor... ) Türkiye ye ilk gelen araçlarda orta konsolu bazen hafif çıtırtı yapıyordu bozuk yollarda ve sonradan o sorun aşıldı. Aracınız 2009 un ilk serisi olabilir ama hepsinde böyle bir durum olmadı ama şunu söyleyeyim, bu arabalara okadar çok atıp tutan çekemeyen var ki, emin olun o sizin bir gömlek üstün ve kaliteli araçlarınızın kokpitteki ve kapılardaki sağlam yapıştırıcıyla yapıştırılan o plastik kısımları elbet birgün çakşayacak ve diğer konuda da bahsettiğim gibi her mıcırlı bozuk zemine girdiğinizde ve kasisten çukurlu yerden biraz olsun sert geçtiğinizde gelecek takırtılar tıkırtılar size İnsignia mı Passat mı, Jetta mı Astra mı kaliteli sorusunu cevaplayacak merak etmeyin

Yorum

Konumuz bu durumla ilgili değil Oğuzhan Bey
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Oğuzhan bey bilinç altında insignia sinı satığına pişman olduğunun farkında değil gibi passatı her konuda öne çıkarma çabası içinde ihihi ne derseniz deyin passat ekonomik ve ikinci elde değer kaybı yok , bu kadar
                Ama İnsignia keyif aracıdır , hem sürücü hemde seyirci için (bu arada 1,4 insigniada 1,4 passat gibi yakıyor )

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

son olarak diyeceğim şu ki,

Sırf az yaksın vs diye vw nin satış politikasına ve pembe dünyasına kanıp birşeye benzemeyen o bir gömlek üstün ve sözde İnsignia dan üstün ama donanımı daha zayıf olan, lafta sözde az yakan 1.4 122 bluemotion aracı tercih edeceğinize gidip 1.4 Turbo 140 HP Edition Elagance + Yeni Stil Paketi araç tercih etseydiniz şimdi daha az yakan ve hız konusundada üstün ve içi/dışı harika bir tasarıma sahip olan bir araca sahip olmuştunuz ama işte eğitim şart genelleme yaparak el sözüne kanarak pembe dünyaya kapılarak davranmanın bedeli yakın zamanda (inşallah bu bir gömlek üstün aracınızda yaşamazsınız..) yaşayacağınız pişmanlık olabilir..

Ama dert etmeyin vw bunu da düşündü siz değerli müşterileri için ) araçlarınızı herhangi bir nedenden ötürü satmaya kalktığınızda size minimum değer kaybı yaşatıyor obaa şüperşin vw :P ))

Yorum

Adam 1 yorum yazıp çıkmış, açıklama yaparak niye kendinizi yoruyorsunuz, boşverin gitsin

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

konuyu elbet birgün okuyabilecek passat sahiplerini de düşünüyoruz Onur'um olurda ziyaretçi olarak takip falan ederlerse hani pembe dünyaya aldanmasınlar sonradan pişmanlık yaşayayacaklarına araçları düşük kmdeyken kârla elden çıkartıp doğru yolu bulsunlar diye çabamız muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                        son olarak diyeceğim şu ki,

Sırf az yaksın vs diye vw nin satış politikasına ve pembe dünyasına kanıp birşeye benzemeyen o bir gömlek üstün ve sözde İnsignia dan üstün ama donanımı daha zayıf olan, lafta sözde az yakan 1.4 122 bluemotion aracı tercih edeceğinize gidip 1.4 Turbo 140 HP Edition Elagance + Yeni Stil Paketi araç tercih etseydiniz şimdi daha az yakan ve hız konusundada üstün ve içi/dışı harika bir tasarıma sahip olan bir araca sahip olmuştunuz ama işte eğitim şart genelleme yaparak el sözüne kanarak pembe dünyaya kapılarak davranmanın bedeli yakın zamanda (inşallah bu bir gömlek üstün aracınızda yaşamazsınız..) yaşayacağınız pişmanlık olabilir..

Ama dert etmeyin vw bunu da düşündü siz değerli müşterileri için ) araçlarınızı herhangi bir nedenden ötürü satmaya kalktığınızda size minimum değer kaybı yaşatıyor obaa şüperşin vw :P ))
                        + 1 Durumu net olarak açıklayan bir yorum olmuş
                        2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Cahilce mi konusuyorum 3 nesil opel d sinifi arac kullandim insigniayi asik olarak aldim ama yapmayin fark var abi kimse egri oturup dogru konusmuyor buyurun gelin benim araci kullanin neyse bu benim fikrim atismaya degil fikrimi soylemeye geldim eski insignia sahibi olarak insignia kotu arac degil kesinlikle ama vw daha iyi bu arada egitim seviyesi tartismasi yapacaksak onu da soylim turkiye yuksek ihtisas hastanesi gastroenteroloji cerrahisi kliniginde doktorum herkese iyi gunler

Yorum

Bu arada hic mi hic pisman degilim sattigima insigniaya araca zor bela 38 verdiler 43 e zor sattim 3 parca boya vardi ayrica bu fiyati bulduguma mutluyum hatta

Yorum

Prd 43 e musteri bulunca hemen sattim diyecektim

Yorum

İsterseniz YALE mezunu olun isterseninz Oxford mezunu olun, isterseniz en iyi yerde en yüksek mevkiide bulunun, bir malı almadan önce araştırma yapmayacak kadar bilinçsiz bir tüketicisiniz. Benzinli 180 hp bir arabaya binip dizel ekonomisi beklentisinde bulunacak kadarda arabadan anlamıyorsunuz. Yakıt sorununu kafanızda o kadar büyütmüşsünüzki, arabayı başka şekilde yermek için kafanızda başka sorunlar kurmuşsunuz.

Yeni aracınız hayırlı olsun...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X