Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat

Başka bir forumda 1.4T 122 Passat sahibi 1.4 Insignia performansı için fazla eleştirel konuşup gelsin kendine güvenen diyince bende cevap yazdım. Yakın şehirlerde olduğumuz anlaşılınca da iyice heveslendi. Eğer fırsat olursa otobanda deniycem. Tecrübelerimden 122 passatın uzun yolda geçemediğini biliyorum. Ne dersiniz şansı varmı yoksa araçta oynama olabilirmi? Öyleyse nasıl anlaşılır? alala
    2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Ynt: 1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat

Kağıt üzerinde pek şansı yok gibi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

bu passatçılar da amma özgüvenli ha ) yani arabaları Audi ye benziyor diye kendilerini çakma Audi sınıfında görüp havaya giriyorlar. Vw de bir yere kadar yani. Bence Astra bile çok rahat alır passatın hiç şansı yok. eğer DSG değilse araç kalkışta da zorlayamaz.. Sadece sizin doğru zamanda ve çok seri vites yükseltmeniz gerek

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Sadece kağıt üzerinde değil pratikte olmadığını daha önce gördüm fakat bu arkadaş çok güveniyor kendisine.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          bu passatçılar da amma özgüvenli ha ) yani arabaları Audi ye benziyor diye kendilerini çakma Audi sınıfında görüp havaya giriyorlar. Vw de bir yere kadar yani. Bence Astra rahat alır passatın hiç şansı yok. eğer DSG değilse araç kalkışta da zorlayamaz.. Sadece sizin doğru zamanda ve çok seri vites yükseltmeniz gerek
          Seri vites değiştirmekte sıkıntı yok, 6000 devir/dakika da ideal zaman yükseltmek için.

Yorum

vw nin dsg si patladı artık fazla verim beklemeyin dsg den
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

Passatçıları herhangi bir InsigniaTeam organizasyonuna davet edelim bence, hem motor, hem arabalar, hemde organizasyon katılımı ve ortamı olarak "Kalite" kavramını öğrensinler

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bir de uzun mesafe yarışmak istiyor 100, 200 km gibi. Yol tutuş olsun, son hız olsun yaklaşamaz bile Insignia'ya. O yüzden yazılım değişikliği olabilir diye düşündüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                  Passatçıları herhangi bir InsigniaTeam organizasyonuna davet edelim bence, hem motor, hem arabalar, hemde organizasyon katılımı ve ortamı olarak "Kalite" kavramını öğrensinler
                  +10000000

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Bizim araçlarımızın Passatlara göre performans ve kalite olarak bariz üstün olduğunu düşünmeme rağmen hiç bir zaman kimseye böyle bir söylemim olmamıştır. Hele ki başka marka model araçları kötülemek, sahipleri ile polemiğe girmek ayıp bir davranıştır bana göre.
                    Fakat vw kullanıcılarının her nedense bizim araçalra karşı bir hınçları, devamlı bir küçük gösterme çabaları var. blink angry

Yorum

2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis

Yorum

100den 200e 122 lik pasaati kesin geceriz keske bursada olsa da ben denesem
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

diyorum ya abi işte vw ciler kendilerini bir üst sınıfta görüyorlar hep. Passat senelerce D segmentinde nerdeyse yalnız at koşturduğu için ve genelde de Türkiye de bu süre içerisinde resmi kurumlar araç tercihini hem ucuz hem kaliteli olduğu için bu markadan kullandı. E tabi bizim araç bilgisi cahil olan kesimimiz bu arabaları görüp duyduklarında yere göğe sığdıramadılar. bir ara bir ortamda passat diyince bir arkadaşımız 'öf be deli araba ha tam 52 tane denge çubuğu varmış passatta manyak yol tutuyor' demişti ve içimden gülmek zorunda kalmıştım vatandaş bozulmasın diye
                          E tabi makamlıklarda filmlerde göre göre araçlarını yere göğe sığdıramıyorlar. Halbuki DSG ve değer kaybı olmaması avantajları olmasa eğer bu yere göğe sığdıramadıkları arabalarındaki donanım artık C segmenti araçlarında bile standart. Bunun farkında bile değiller. Hoş, farkında olsalar bile onlara göre ne var ki. Sonuçta araçları piyasada bizim araçlara göre değerli. Bu durum bile tek başına havaya sokuyor onları. ..... ) Eğitim şart

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
                            2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis
                            benim aracımda neden yok o sorunlar .sanki bütün araçlarda varmıs gibio sorun konusuyorsun.her markada her araçta sorun olabilir fakat bunu tüm araçlara çamur atarak konuşamaz kimse.memnun değilsen geçtiysen passat a hayırlı olsun çamur atmana gerek yok passatınla mutlu olmaya devam et
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

120 den sonra ara kapanır 200 e kadar boy atarsınız.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X