Başka bir forumda 1.4T 122 Passat sahibi 1.4 Insignia performansı için fazla eleştirel konuşup gelsin kendine güvenen diyince bende cevap yazdım. Yakın şehirlerde olduğumuz anlaşılınca da iyice heveslendi. Eğer fırsat olursa otobanda deniycem. Tecrübelerimden 122 passatın uzun yolda geçemediğini biliyorum. Ne dersiniz şansı varmı yoksa araçta oynama olabilirmi? Öyleyse nasıl anlaşılır? alala
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat
Collapse
X
-
Ynt: 1.4T 140 Insignia vs 1.4TSI 122 Passat
bu passatçılar da amma özgüvenli ha ) yani arabaları Audi ye benziyor diye kendilerini çakma Audi sınıfında görüp havaya giriyorlar. Vw de bir yere kadar yani. Bence Astra bile çok rahat alır passatın hiç şansı yok. eğer DSG değilse araç kalkışta da zorlayamaz.. Sadece sizin doğru zamanda ve çok seri vites yükseltmeniz gerek
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: efemurattbu passatçılar da amma özgüvenli ha ) yani arabaları Audi ye benziyor diye kendilerini çakma Audi sınıfında görüp havaya giriyorlar. Vw de bir yere kadar yani. Bence Astra rahat alır passatın hiç şansı yok. eğer DSG değilse araç kalkışta da zorlayamaz.. Sadece sizin doğru zamanda ve çok seri vites yükseltmeniz gerek2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Yorum
-
Passatçıları herhangi bir InsigniaTeam organizasyonuna davet edelim bence, hem motor, hem arabalar, hemde organizasyon katılımı ve ortamı olarak "Kalite" kavramını öğrensinler[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Bir de uzun mesafe yarışmak istiyor 100, 200 km gibi. Yol tutuş olsun, son hız olsun yaklaşamaz bile Insignia'ya. O yüzden yazılım değişikliği olabilir diye düşündüm.2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Yorum
-
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaPassatçıları herhangi bir InsigniaTeam organizasyonuna davet edelim bence, hem motor, hem arabalar, hemde organizasyon katılımı ve ortamı olarak "Kalite" kavramını öğrensinler
Fakat vw kullanıcılarının her nedense bizim araçalra karşı bir hınçları, devamlı bir küçük gösterme çabaları var. blink angry2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Yorum
-
2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis
Yorum
-
diyorum ya abi işte vw ciler kendilerini bir üst sınıfta görüyorlar hep. Passat senelerce D segmentinde nerdeyse yalnız at koşturduğu için ve genelde de Türkiye de bu süre içerisinde resmi kurumlar araç tercihini hem ucuz hem kaliteli olduğu için bu markadan kullandı. E tabi bizim araç bilgisi cahil olan kesimimiz bu arabaları görüp duyduklarında yere göğe sığdıramadılar. bir ara bir ortamda passat diyince bir arkadaşımız 'öf be deli araba ha tam 52 tane denge çubuğu varmış passatta manyak yol tutuyor' demişti ve içimden gülmek zorunda kalmıştım vatandaş bozulmasın diye
E tabi makamlıklarda filmlerde göre göre araçlarını yere göğe sığdıramıyorlar. Halbuki DSG ve değer kaybı olmaması avantajları olmasa eğer bu yere göğe sığdıramadıkları arabalarındaki donanım artık C segmenti araçlarında bile standart. Bunun farkında bile değiller. Hoş, farkında olsalar bile onlara göre ne var ki. Sonuçta araçları piyasada bizim araçlara göre değerli. Bu durum bile tek başına havaya sokuyor onları. ..... ) Eğitim şart
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oziozborn2009 editon elegance 180 hp beyaz aracimi satip passat 1.4 tsi comfortline aracimi aldim yakit tuketimi 2500 devire dek turbo boslugu gogus tikirtilari amortisor ve fren sesi sorunlari bitti sonunda evet haklisiniz insignia passati sadece hiz konusunda gecer ... Temmuz ayinda aldigim 700 lira yakit ve gittigim 1000 km yol biktim arkadas .. Tup taktiracakmisim birakin abi ! Evet insignia da guzel arac ama vw bir gomlek ustun bu iki araci da kullanan birisi olarak benim fikrim gerisi size kalmis2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
Yorum