Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ballı mıyım neyim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ballı mıyım neyim

valla şimdi benimde kafam karıştı alala

burdaki bayide çalışan elemannın dünyadan haberi yok o zaman.. ben de bayinin yalancısıyım bu konuda...

bayideki diğer araçların Cosmo olduğuna eminsiniz değil mi?

Yiğit kardeşim, bence sırf Flexride için bunları koymaları saçma.. hadi egzoz neyse de Turbo yazısını sırf Flexride için koymaları çok saçma bence.. yahu bir gariplik var ama ne?..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Peki acaba araç 2012 ilk modellerinden mi, yoksa çok yeni modellerinden mi? Çünkü ilk başlardaki arabalar da çift egzos ile geldi, sonra kaldırmışlardı.
      '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
      '15 BMW 118i LCI

Yorum

Ben de yanlışlıkla 2011 mi getirdiler yoksa diye sordum, 2012'lerin ilk versiyonlarında böyle gelmiş bayinin dediğine göre. Hatta 2012 lerde çift egzosun kalktığını duyunca ellerinde 2011!!!!!!'ler vardı, almanyadan yeni gelen onlardan mı alsam diye düşünmüştüm. Onlarda da navigasyonlu yoktu, allahtan bu denk geldi.

Yorum

Opel enteresan firma, ellerinde (fabrikada) standart insignia jantı kalmasa, corsa jantı takıp gönderecekler neredeyse. Saçma sapan kombinasyonlar yapabiliyorlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            Opel enteresan firma, ellerinde (fabrikada) standart insignia jantı kalmasa, corsa jantı takıp gönderecekler neredeyse. Saçma sapan kombinasyonlar yapabiliyorlar.
            hayır hayır öyle şey mi olur, öyle birşey yapmazlar..

navigasyon sisteminiz DVD800 mü?

bu arada aracınızın resimlerini Fotoğrafla bölümünde konu açıp bizimle paylaşırsanız seviniriz

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hayırlı olsun...

Yorum

Benim de aklıma takıldı şimdi, arabayı henüz teslim almadım, kapıları kilitliydi içine de binemedim; araçtaki navigasyon kumandası el freninin orada mı acaba? Hiç dikkat etmedim.

Yorum

hayırlı ugurlu olsun sunroffta olsaydı cok guzel olurdu dogrusu ıcı bej mı arabanızın kazasız belasız kullanmak nasıp etsın gule gule kullanın...

Yorum

turn push el frenının orda navıgasyon ıcın ewet ordan kontrol edebılırsınız.

Yorum

Hem sunrooflu hem navigasyonlu yoktu, toplam 8-9 araç vardı, ya navigasyon, ya sunroof seç dediler ben de navi seçtim, sunroofun ileride tıkırtı falan yapabileceğini düşünerek. İçini de özellikle siyah seçtim çünkü bej olanların direksiyonu ve göğüsün üst kısmı bence çok kötü görünüyor. Bu arada astra sportun direksiyonu çok hoşuma gitti bugün delikli deri kısımlar var, o direksiyon insigniaya takılabiliyor mu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                        Hem sunrooflu hem navigasyonlu yoktu, toplam 8-9 araç vardı, ya navigasyon, ya sunroof seç dediler ben de navi seçtim, sunroofun ileride tıkırtı falan yapabileceğini düşünerek. İçini de özellikle siyah seçtim çünkü bej olanların direksiyonu ve göğüsün üst kısmı bence çok kötü görünüyor. Bu arada astra sportun direksiyonu çok hoşuma gitti bugün delikli deri kısımlar var, o direksiyon insigniaya takılabiliyor mu?
                        perfore deri için Insignia Sport yada Insignia OPC direksiyonu alabilirsiniz
                        InsigniaTEAM

Yorum

hayırlı olsun
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                          X