Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia chip+tüp uygulaması olurmu?:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia chip+tüp uygulaması olurmu?:)

hem performansı artırmak hemde yakıtı azltma yolarını araştırıyorum hem chip hemde tüp taktırsam olrmu?
    chiple 210hp 280 tork sonra lpg (prins) sorun çıkarırmı acaba?
    prins taktırmış yaklaşık 5 kişiyle konuşrum chipsiz arabalarına taktırmışlar kesinlikle hiçbir sorunla karşılaşmadıklarını söylüyolar.Yakıt değerleri şehir içi 30krş şehir dışı 20-22 krş 'a düştüğünü soylüyorlar.Tüpten sora 30000km 40000km yapanlarda var onlarda sorun yaşamamışar...
    Not:yok 60 000 70 000 tl verdin tüpmü falan filan yorum yapıcaklar yazmasın keyif benim para benim özelikle araba benim

Ynt: insignia chip+tüp uygulaması olurmu?

madem arkadaşlarınız sorun yaşamamış stock haliyle, sizde az daha paraya kıyıp subapları elden geçirip çelik subapla değiştirin kafanız tamamen rahat olsun o zaman sonra keyfle binin gezin arabanızla

istediğiniz zaman alır benzine performansın tadını çıkarırsınız istediğiniz zaman ekonomi sağlarsınız oh mis

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ben taktirtim pris yaglamali sistem ve lpg gayet basariki ve sonsundu tavsiye ederim ama en ufak bi sorunda garantin kalmaz

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

chipi bilmem ama prins taktrip memnun kalmayanini gormedim.

Yorum

Ben de niyetlendim yazılım işine arkadaşlar.Aracım lpgli,BRC lpg var üstünde. 210 bg ve 280 tork alırsak nasıl olur? Konya'da HYK Garage var oraya yaptırmayı düşünüyorum,orası hakkında bilgisi olan var mı? Bir de aracımı genelde sakin kullanırım,zorlamam fakat bazen basmak da lazım gelebiliyor tabi ki. Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Geçen hafta race chip ultimate taktım, maksimum ayarda 230 hp oluyormuş dendiğine göre. Geldiği gibi taktım ayarlarına hiç bakmadım en sonda mı en düşükte mi diye ama çekiş süper oldu bence. Sport tuşuyla tadından yenmiyor

Yorum

Nasıl,memnun musun bari?
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Port dan baglananlar chip degil moduldur. hicbir zaman chip kadar perf vermez. ayrica ecu ya goden sinyalleri yanilttigi icin sorun cikarma ihtimali chip e gore daha yuksektir.o

Lpg+chip e gelirsek bence tehlikeli kombinasyon. cunku bizim araclarin subaplari ve pistonlari zaten zayif. stock halde bile lpg ile asiri isinan subaplari chiple dusunemiyorum bile. ki eger araci cok sikistirip sert kullaniyorsaniz bulasmayin. ha sakinim deseniz bile chipli olunca insan guc denemelerine engel olamiyor.

Cozum olarak aracta sport tusu varsa yapilacak yazilim sadece bu tusa basilinca aktif olur ve benzine gecer. normal modda stock ayar ve lpg ile gider. sport tusu yoksa dahi benzer bir cozum uretilebilir

Yorum

Teşekkkürler,ben sakin kullanırım çoğunlukla.Performanslı kullanımda zaten benzine alırım,araç lpg ile 1625 kg olmuş da biraz performansının artması lazım.Nasıl olur bilmiyorum.

Yorum

Arkadaşlar,araca yazılım yaptırınca lpg ayarlarını damı değiştirmek lazım? Lpg ayarlarını değiştirmeden sadece benzinde mi yazılımlı olur,bilgi verebiilir misiniz? Öyle ise normalde lpg ile kullanıp kaşınan oldu mu benzine almak daha mantıklı o zaman.

Yorum

İşleniyor...
                    X