Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CD 400 Radyo Problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CD 400 Radyo Problemi

Merhabalar,

Geçen hafta teslim aldığım Insignia aracımla alışma sürecim hala devam ediyor. Aracımdan genel olarak memnun olsam da, CD400'ün radyo arayüzü ile bir problem yaşıyorum.
    Favorilere (Sık Kullanılanlara) eklediğim radyo istasyonlarını müzik setim hafızasına almıyor. Kullanıcı kılavuzunda yazdığı gibi denememe rağmen, favori kanallarımı kaydetmeyi bir türlü başaramadım.

İstediğim frekansa geldikten sonra 1,2,3,4,5,6 favori tuşlarından herhangi birine basılı tutuyorum. "Sık kullanılanlara eklendi" mesajı çıkıyor. Sonra frekansı değiştirip az önce atadığım kısayola tekrar basıyorum.
    Ayarladığımdan alakasız bir frekansa gidiyor. Sık kullanılanlara ekledikten sonra Favori Listesinde radyonun adını doğru şekilde görebiliyorum. Ama istediğim frekans çalmıyor.

Testlerimdeki bulgularım şöyle:

- Kısayollara atadığım kanalları direksiyondan tek tek gezersem istediğim frekans 15 sn kadar çalıyor. Sonra birden frekans değişiyor, alakasız bir radyo istasyonu çalmaya başlıyor.
    - Favori kanalları için belirlenen sayfa sayısını değiştirmeyi denedim, sonuç aynı.
    - Favori listesinde kısayol eklediğim radyo istasyonlarının adını doğru görüyorum. (Ör: Virgin Radio - 99.5) O kısayola basarsam 88.9 gibi bir radyo istasyonu çalıyor ama ekranda Virgin Radio yazıyor.
    - Aracın kontağını kapatıp anahtarı çıkarttıktan sonra, tekrar takıp radyoyu açarsam son bıraktığım frekans çalmaya devam ediyor.

Sorunu çözemezsem bu cumartesi servise gideceğim. Servise gitmeden ben mi kullanamıyorum, farklı bir ayar mı yapmam lazım diye burada bir sorayım dedim.

Sizce sorun nedir?
    Teşekkürler.
    Insignia 1.4T Edition Elegance 140hp. Sunroof paket + Yeni stil paket.
    BattleTag: Nerdomancer#683 on Starcraft, Diablo 3

Ynt: CD 400 Radyo Problemi

akü kutup başı haha
    InsigniaTEAM

Yorum

Deneyeyim ama akü kutup başını sökersem yaptığım diğer ayarlar kayboluyor mu?

Yorum

tp modu acık kalmış onu kapatın oda olmassa akşama arabaya bi bakım bendede böyle bi sorun olmuştu tp sanırım kapalı dedim düzeldi
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Büyük ihtimal trafik mesaj (TP) açık.Radyo TP yayın yapan bir radyo bulana kadar arama yapıyordur.Alakasız dediğiniz radyoda trafik mesajı vardır ve onu size dinletiyordur.
          INSIGNIA 1.6 Turbo Cosmo
          20" jant
          infinity
          DVD 800
          Sunroof
          Deri koltuk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            tp modu acık kalmış onu kapatın oda olmassa akşama arabaya bi bakım bendede böyle bi sorun olmuştu tp sanırım kapalı dedim düzeldi
            Orjinal yazı sahibi: BDIN
            Büyük ihtimal trafik mesaj (TP) açık.Radyo TP yayın yapan bir radyo bulana kadar arama yapıyordur.Alakasız dediğiniz radyoda trafik mesajı vardır ve onu size dinletiyordur.
            Aynen, tespitler doğru üstadlarım. TP'yi kapatınca sorunsuz radyo keyfi başladı.
            Değerli yorumlarınız için teşekkürlerimi sunarım.

Yorum

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X