Duyuru

Collapse
No announcement yet.

forumlarda insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• forumlarda insignia

Bugün diğer bazı markaların forumlarında dolaştım.Özellikle insignia hakkındaki düşünceleri için çoğunlukla da bilinen 3 ünlü markanın Neyse çok tutarsız yorumlar var.Biri bi iyi yazdığını bi dahakine kötü yazmış.5-6 araçta rastlanan talihsizlikleri ve diğer - yönleri ballandıra ballandıra yazmışlar.Opel in geçmişten bugüne gelen kronik sorunları varmış.Elektronik beyni felan,yok direksiyon yapmayı bilmiyolarmış felan.Hele adını vermiyorum ünlü bi markanın satın almasıyla yeni yeni çıkış yapan bi markada baya baya bi eleştir vardı.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda fikrinizi almak istedim.
    İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Ynt: forumlarda insignia

onlara göre de biz diğer markaları kötülüyoruzdur Insignia sahipleri araçlarından memnunsa gerisi teferruattır
    InsigniaTEAM

Yorum

şimdi bu konular biraz derin aslında bizler araştırmacı ve pipirikli insanlar olarak basit şeyleri bile opele yakıştıramadığımızdan detaylı detaylı anlatıyorum yorumluyoruz ve tartışıyoruz sonuçta aracını alaların %98 aracından çık memnun ben %100 memnunum bu arada birde bağzı insanlar diğer firmaların + larını söyleyerek pirim yapmaya çalışıyorlar aslında insiğnianın + larını saymaya başlayınca destan olur kısaca şöyle demek lazım bizim oralarda meyvesi olan ağaç taşlanır diye bir ifade var Opel de aynı durumda

Keyifli sohbetler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çağrıya katılıyorum.. bizler memnun olduğumuz sürece gerisi teferruat..
        o kişiler zaten marka fanatiği hele ki içlerinde bazıları ise insignia 30.000 TL olsa da opel diye almaz
        neyse,
        bizler memnun oldukça yeni satın alanlar menun oldukça yollarda daha fazla sayıda insignia olacak ve araç pazarda ve gönüllerde haklı yerini bulacak..
        neticede,güneş balçıkla sıvanmaz..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

bugün araca benzin aldım ödeme için kasada biraz oyalandım arabanın da camları açıktı döndüğümde petrol istasyonunda çalışan 3-4 kişinin arabayı hayranlıkla incelediğini gördüm hayranlıklarını gizlemediler araba hakkında sorular dahi sordular.
          bir araçta aranacak önemli özellikler vardır. güvenlik, performans, yakıt, fiyat vee prestij bence insignialar yakıt hariç (tabi bence performansa göre gayet normal) tüm bu arananları fazlasıyla sağlıyor.
          tabi ki üç markadan birine sahip olmak isterdim ancaak malum markalardan insigniamın yerine tercih edeceğim araç en az insigniamın özelliklerine sahip olmalı. bu durumda da fiyat kıyaslaması yapıyorsun ve araçlarımızın kaliteyi makul fiyata sunduğunu da anlıyorsun

Yorum

Bırakın diğer marka forumlarını dh de bazı kullanıcı yorumları nerdeyse vazgeçirecekti bizi .Zaten başka marka forumlarında o tarz yorum yapan insanlar için klişeler vardır değişmez model fark etmezsizin aynı yorumları duyarsınız A markası fazla yakar,B markası performansızdır,C markası dayanıksızdır vs...Fazla kulak asmamak lazım
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bence onların yaptığı arada kalmışlık.o kadar para veriyorlar bi araç alıyorlar.Sonra bi marka çıkıyo prestij tasarım güç ve ekonomiklik bakımından daha uygun bi araç üretiyo.Ben olsam bana da koyardı.Bu kadar basit.Bizim derste gördüğümüz kalite tanımı kullanıma uygunluk ekonomiklik ve satış sonrası müşteri memnuniyetidir.İnsignia bunların hepsini sağlıyor.Çok bmw audi sürücü gördüm geçerken insigniaya bakmaktan neredeyse kaza yapıcak olan.Ki ayrıyetten benzinliklerde alınan tepkileri hepimiz biliyoruz.Bi diğer çekilememe sebebi de performansı olarak görüyorum ama neyse.Sonuçta herşey dahil bi insignia 90 milyar ise ki 2.0cdti motorlu olduğunu varsayıyorum aynı donanımdaki rakipleri 160-170 milyar gibi astronomik rakamlar istiyorlar.İnşallah opel daha da gelişir elektronik yazılım ve dizel olarak biraz daha güçlü motorlarla ve otomatik şanzımanla kendini gösterir.
              İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

160-170 milyar verip 60 bin liralık arabaya yetişemiyorlar ya onlara çok koyuyor galiba bu durum haha haha haha evet pompacıların gözbebeği oldu insignia. (buraya akşama kadar 100 lerce araba geliyor en güzeli insignia)
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Aleperen kardeşimizin tanımına eksiksiz katılıyorum.
                  "Bizim derste gördüğümüz kalite tanımı kullanıma uygunluk ekonomiklik ve satış sonrası müşteri memnuniyetidir.İnsignia bunların hepsini sağlıyor. "
                  Eskiden bazı markalar ulaşılmaz idi. ARGE olsun, tasarım olsun. Ama Opel otomobil söz konusu olunca bu devir kapandı. NTV'de ki Insignia tanıtımında hatırlarsanız. Insignianın fren temizleme sistemi var denilmişti. Islak zeminerde diskin temiz kalmasını sağlayan. Bu özellik bentley barka araçlarda vardı şimdi Isnigniada bu özellik var - denilmişti. Yani siz düşünün. Aldığınız arcın nekadar donanımlı olduğunu. Ayrıca benim için inanılmaz keyfli bir araç! Aracınızla gezmeye ve güzel yerleri keşfetmeye özen gösterin. O zaman bu aracın keyfini daha iyi varırsınız!
                  İlk Bululşmamızda yanımıza bXX clubu gelmişti. bizim araçlra bakamaktan kendini alamıyorlardı !!! Okadar
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İnsignianın gadasını alsınlar
                    Çekemedikleri içinde havasını alsınlar
                    insigniateam38

Yorum

İşleniyor...
                    X