S40'ın üretimi bitti, V40 geliyor yerine. O yüzden indirimler ciddi seviyelerde. Ancak eski model bir araç almış olursunuz, ben olsam tercih etmezdim. Volvo istiyorsanız V40'ı beklemenizde fayda var.
S40'ın üretimi bitti, V40 geliyor yerine. O yüzden indirimler ciddi seviyelerde. Ancak eski model bir araç almış olursunuz, ben olsam tercih etmezdim. Volvo istiyorsanız V40'ı beklemenizde fayda var.
bence durumu böyle değerlendirmekte yanlış olur.. çünkü şimdiden kulaktan kulağa yılbaşına doğru veya yılbaşından sonra, zamanı tam bilinmiyor ama İnsignia makyajlanacak deniyor.. şu anda zaten bayilerde 10 bini aşan uçuk indirimler söz konusu.. ve İnsignia özellikle 1.4 Turbo motor seçenekleri yok satıyor.. e o halde nasıl olsa temmuz ayında gelen siparişler bitti. şimdi sipariş edilen araçlar ise ekim gibi gelecek bayilere.. kimse İnsignia almasın sipariş vermesin o zaman ne de olsa yıl sonunda makyajlılar yavaş yavaş gelecek.. bence böyle değerlendirmek yanlış..
Volvo S40 İnsignia nın kıyası olmasa da piyasadaki birçok uydurma araçtan kaliteli bir araç.. ve üretimi durdu diye tercih meselesi olmayacağı anlamına gelmez.. piyasada onlarca marka araç var üretimi duran ama ikinci elde hala kimisi satılıyor kimisi az tercih ediliyor markasına göre..
sıfır olduktan sonra eski araç yoktur.. sonuçta herşey beğenme ve istekle alakalı.. V40 ı beklemek ayrı bir durum.. ama şu anki S40 ı eskidi diye değerlendirip nasıl olsa yenisi gelecek alınmamalı durumu farklı.. olayı böyle değerlendirmemek gerek
İnsignianin style li paketlerine ulasamayacagim icin edition ile ilgilide destek bulamayinca 46 ya jetta 1.2 icin kapora verdim 46 comfortline insallah ilerde cok param olurda 2.0 lik donanimlilarindan alirim 60 yerine 46 odeyerek benim icin luks sayilacak araci sectim ustunu benzin parasi yaparim artik yardimlariniz icin tesekkurler
İnsignianin style li paketlerine ulasamayacagim icin edition ile ilgilide destek bulamayinca 46 ya jetta 1.2 icin kapora verdim 46 comfortline insallah ilerde cok param olurda 2.0 lik donanimlilarindan alirim 60 yerine 46 odeyerek benim icin luks sayilacak araci sectim ustunu benzin parasi yaparim artik yardimlariniz icin tesekkurler
abi hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan aracını
bizimle de tecrübelerini paylaşmayı unutma.. aracın her ne olursa olsun burda bizimle tecrübelerini veya sorun (inşallah yaşamazsın elbette) olduğnda yardımcı olmaya çalışırız gönlünde yatan aslan seni birgün hayaline kavuşturacaktır elbet abi herşey için hayırlısı olsun..
Yorum