Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Orjinal yazı sahibi: YK34
    çok teşekkür efemurat kardeşim bilgiler için
    rica ederim abi, herhangi bir sorun olursa yardımcı olurum elimden geldiğince

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vtuncakad
      S40 volvo 1.6 dizel icinde 55000 fiyat aldim d2 modeli insignia ile kiyasla yorum yapabilirseniz sevinirim
      S40 - C segmenti
      Insignia - D segmenti
      yani sınıf farkı var
      InsigniaTEAM

Yorum

S40'ın üretimi bitti, V40 geliyor yerine. O yüzden indirimler ciddi seviyelerde. Ancak eski model bir araç almış olursunuz, ben olsam tercih etmezdim. Volvo istiyorsanız V40'ı beklemenizde fayda var.
        (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: byazkan
          S40'ın üretimi bitti, V40 geliyor yerine. O yüzden indirimler ciddi seviyelerde. Ancak eski model bir araç almış olursunuz, ben olsam tercih etmezdim. Volvo istiyorsanız V40'ı beklemenizde fayda var.
          bence durumu böyle değerlendirmekte yanlış olur.. çünkü şimdiden kulaktan kulağa yılbaşına doğru veya yılbaşından sonra, zamanı tam bilinmiyor ama İnsignia makyajlanacak deniyor.. şu anda zaten bayilerde 10 bini aşan uçuk indirimler söz konusu.. ve İnsignia özellikle 1.4 Turbo motor seçenekleri yok satıyor.. e o halde nasıl olsa temmuz ayında gelen siparişler bitti. şimdi sipariş edilen araçlar ise ekim gibi gelecek bayilere.. kimse İnsignia almasın sipariş vermesin o zaman ne de olsa yıl sonunda makyajlılar yavaş yavaş gelecek.. bence böyle değerlendirmek yanlış..

Volvo S40 İnsignia nın kıyası olmasa da piyasadaki birçok uydurma araçtan kaliteli bir araç.. ve üretimi durdu diye tercih meselesi olmayacağı anlamına gelmez.. piyasada onlarca marka araç var üretimi duran ama ikinci elde hala kimisi satılıyor kimisi az tercih ediliyor markasına göre..

sıfır olduktan sonra eski araç yoktur.. sonuçta herşey beğenme ve istekle alakalı.. V40 ı beklemek ayrı bir durum.. ama şu anki S40 ı eskidi diye değerlendirip nasıl olsa yenisi gelecek alınmamalı durumu farklı.. olayı böyle değerlendirmemek gerek

Yorum

İnsignianin style li paketlerine ulasamayacagim icin edition ile ilgilide destek bulamayinca 46 ya jetta 1.2 icin kapora verdim 46 comfortline insallah ilerde cok param olurda 2.0 lik donanimlilarindan alirim 60 yerine 46 odeyerek benim icin luks sayilacak araci sectim ustunu benzin parasi yaparim artik yardimlariniz icin tesekkurler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vtuncakad
              İnsignianin style li paketlerine ulasamayacagim icin edition ile ilgilide destek bulamayinca 46 ya jetta 1.2 icin kapora verdim 46 comfortline insallah ilerde cok param olurda 2.0 lik donanimlilarindan alirim 60 yerine 46 odeyerek benim icin luks sayilacak araci sectim ustunu benzin parasi yaparim artik yardimlariniz icin tesekkurler
              Hayırlı olsun.
              Bütcenizi zorlamamak en doğrusu...

Yorum

ne renk aldın ,hayırlı olsun bu arada...

Yorum

Refleks gumus zaten tum bayilerde aradim .2 comf yoktu 2 yada 3 ay diyor arabayi gordum 14 binlira bende kaldi aklim insigniada olsun bunada sukir herkese tesekkurler

Yorum

abi hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan aracını

bizimle de tecrübelerini paylaşmayı unutma.. aracın her ne olursa olsun burda bizimle tecrübelerini veya sorun (inşallah yaşamazsın elbette) olduğnda yardımcı olmaya çalışırız gönlünde yatan aslan seni birgün hayaline kavuşturacaktır elbet abi herşey için hayırlısı olsun..

Yorum

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
                         2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Hepinize tesekkurler sagolun

Yorum

benim 1,4 t 2012 mayıs ayında aldım. ortalamam 9,3 şu anda 5400 kmde hala ortalamam düşmedi servise gitmeye gerek varmıdır?????

Yorum

12500 kmdeyim ortalamam 9.7 süper rakam tutturmuşum.
                            2015 2.0 sorento

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mert_mert
                              benim 1,4 t 2012 mayıs ayında aldım. ortalamam 9,3 şu anda 5400 kmde hala ortalamam düşmedi servise gitmeye gerek varmıdır?????
                              Bence götürmenize gerek yok ilk bakımdan sonra bariz düşüyor birde aracın tüketim değerlerini sıfırlayıp tekrar kullanmaya başlayın derim.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                                Orjinal yazı sahibi: mert_mert
                                Bence götürmenize gerek yok ilk bakımdan sonra bariz düşüyor birde aracın tüketim değerlerini sıfırlayıp tekrar kullanmaya başlayın derim.
                                Bence cokta dusmez 1 haftadir istanbuldayimda biktim trafikten o trafige gore cok cok normal bence
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X