bence gayet yeterli abi.. yani ben beğeniyorum, ama tabiki istenirse daha daha iyi şeyler yapılabilir
forumda arama yaparsan ses sistemi ile ilgili farklı konular görebilirsin abi, mesela kimi kullanıcılar arka hoparlörden önlerdeki gibi güçlü bass alamadıklarını söyledi, kimi kullanıcılar yeterli gördü kimi ise hiç beğenmedi.. kimisi de güçlendirdi..
ama stock hali bence gayet yeterli.. ha daha iyi olabilir miydi? elbette olabilirdi.. çok daha belirgin bir stereo olabilirdi kulağa hoş gelen bir akustik... ama stock hali bana yetiyor.. ben müzik öğretmenliği bölümündeyim ve ses konusunda ses sistemi konusunda çok titiz ve hassasım.. kolay kolay beğenmem her sistemin sesini.. aşırı bası sevmem tatlı bas sesi severim.. ben aracımın ses sistemini bu konuda gayet yeterli seviyede görüyorum.
standarttan daha kaliteli bir ses sistemi istersen İnfinity Ses Sistemi opsiyonunu alabilirsin abi o da şahane arkadaşımın aracında tecrübe etme şansım olmuştu.. stock haline göre daha kaliteli bir ses akustiğine sahipti ve basları şahaneydi..
birde işin şu yanı var, aracın ses ayarları menüsü var ve istediğiniz şekilde EQ ayarları yapabiliyorsunuz.. bu ayarlar bile ses kalitesini çok etkiliyor.. ben aracımda ses ayarlarını kendime göre düzenliyorum, ne tarafın hoparlörüne daha ağırlık vereceğimi ayarlıyorum ve dinlediğim türkülerde ve şarkılarda bana kaliteli gelen sesi buluyorum.. gereken ayarı yaptıktan sonra zaten daha karılmıyorum, o düzenleme dinlediğim tüm müziklerde bana keyif veriyor..
eyvallah efemurat kardeşim
birde şu yeni çıkan ses işletim cihazları var onlarda acayıp fark ettiriyor diyorlar
fakat işte aracı sıfır alınca garanti bitene kadar beklemen gerekiyor
serviste sonra garanti kapsamı dışına çıktığını söylüyorlar
bende astra h var inşallah yakın zamanda insignia alacağım orda bile garanti bitmesini bekledim
araca ekstra bir şey yapamıyorsun
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
volvo bence insigniaya göre daha ağır ikinci eli olan bir arac bunu da düşünmek gerekir
efe murat kardeşimin dediği de doğru
s40 la arasında baya bi heybet farkı var
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
eyvallah efemurat kardeşim
birde şu yeni çıkan ses işletim cihazları var onlarda acayıp fark ettiriyor diyorlar
fakat işte aracı sıfır alınca garanti bitene kadar beklemen gerekiyor
serviste sonra garanti kapsamı dışına çıktığını söylüyorlar
bende astra h var inşallah yakın zamanda insignia alacağım orda bile garanti bitmesini bekledim
araca ekstra bir şey yapamıyorsun
rica ederim abi.. aracı Cosmo mu düşünüyorsun? eğer imkanın varsa kesinlikle Flexride Şasi Sistemi olsun opsiyonlar arasında, Navi900 ve Sunroof u da alırsan hem görünüm olarak hem donanım olarak şahane bir İnsignia ya sahip olursun abi hatta eğer imkan olursa Ergonomik Spor Deri Koltuk opsiyonunu da alırsan zaten tadından yenmez..
böyle olursa aldığın araç ömürlük olur ve full+full olur ki zaten garnti süresi 2 yıl.. göz açıp kapayana kadar geçer abi sonra istediğin şekilde birşeyler yapabilirsin istediğin yere..
şimdiden hayırlısı olsun abi en yakın zamanda hayalindeki İnsignia ya kavuşman dileğiyle..
murat kardeşim benim aklımda 1.4 var
bu araçta da stil paket dışında orjinal navi ve 19 cant istiyorum allah kısmet ederse
Flexride Şasi Sistemin özelliği nedir peki tam olarak
birde bugun duydum 2012 sonunda insignialar makyajlanacak diyorlar
benim zaten 11 ve ya 12. ay gibi alma niyetim var
inşallah makyajlısı gelir de ondan alırız
evet makyajlanacak söylentisi var ama keşke makyajlanmasa çünkü araç gerçekten hangi aracın yanına koyarsanız koyun babalığını ortaya koyuyor 1.4 ekonomikte bir araç hele uzun yolda süper bir makina...
murat kardeşim benim aklımda 1.4 var
bu araçta da stil paket dışında orjinal navi ve 19 cant istiyorum allah kısmet ederse
Flexride Şasi Sistemin özelliği nedir peki tam olarak
birde bugun duydum 2012 sonunda insignialar makyajlanacak diyorlar
benim zaten 11 ve ya 12. ay gibi alma niyetim var
inşallah makyajlısı gelir de ondan alırız
abi Flexride Şasi Sistemi 3 farklı sürüş modu içeriyor.. ve elektro servo direksiyon sistemi geliyor.. sistemde, kokpitte bulunan tuşlardan herhangi birini seçmedikten sonra araç Normal modda oluyor yani standart İnsignia konforu yol tutuşu ve performansı sunuyor.
aracı Tour moduna alırsan, araç süspansiyonları normalden daha yumuşuyor ve vites geçişleri direksiyon tepkileri normalden vs daha yumuşak oluyor ve araç bozuk yollarda normalden daha salınarak ve araç ieçrisine bunu minimum ileterek konforu arttırıyor.. özellikle şehir içi bozuk yollarda kasislerde vs bu seçenek çok etkileyici.. uzun yolda da konforu bariz etkiliyor..
Sport tuşu ise aracı normalden daha sportif yapıyor ve aracın süspansiyon sistemi daha hassas ve sert bir hal alıyor.. bu sayade normalde zaten harika bir yol tutuşu olan araçlarımız bu tuş yardımıyla sertleşen süspansiyonlar yüksek hızda sert bir viraja dahi girildiğinde araca başarılı bir yol tutuş imkanı sağlıyor.. ayrıca tuşa basıldığı an gösterge paneli beyaz ve ibreler kırmızı yanıyorken, bir anda komple kırmızı oluyor ve sportif bir karaktere bürünüyor.. vites geçişleri ve direksiyon tepkileri daha sportif bir hal alıyor. direksiyon daha sertleşiyor yüksek hızlarda. ve aracın gaz tepkileri normalden daha hassas oluyor.. yani Sport tuşu aracı tamamen sportif ve performansa dayalı bir karaktere büründürüyor..
gerçekten çok kaliteli ve harika bir sistem.. her İnsignia da standart olması gereken bir sistem ama ne yazıkki opsiyon olarak sunuluyor
S40 volvo 1.6 dizel icinde 55000 fiyat aldim d2 modeli insignia ile kiyasla yorum yapabilirseniz sevinirim
ikinci el temiz bir araç düşünürseniz eğer, şöyle bir alternatif düşünebilirsiniz araç hem Cosmo, hem de Flexride Şasi Sistemi var.. renk olarakta İnsignia nın lansman rengi olan Füme/Teknik Gri ..
Yorum