Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

bu araçlarda müzik tertibatı nasıl
    üzerinde oynamaya gerek varmı
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

bence gayet yeterli abi.. yani ben beğeniyorum, ama tabiki istenirse daha daha iyi şeyler yapılabilir

forumda arama yaparsan ses sistemi ile ilgili farklı konular görebilirsin abi, mesela kimi kullanıcılar arka hoparlörden önlerdeki gibi güçlü bass alamadıklarını söyledi, kimi kullanıcılar yeterli gördü kimi ise hiç beğenmedi.. kimisi de güçlendirdi..

ama stock hali bence gayet yeterli.. ha daha iyi olabilir miydi? elbette olabilirdi.. çok daha belirgin bir stereo olabilirdi kulağa hoş gelen bir akustik... ama stock hali bana yetiyor.. ben müzik öğretmenliği bölümündeyim ve ses konusunda ses sistemi konusunda çok titiz ve hassasım.. kolay kolay beğenmem her sistemin sesini.. aşırı bası sevmem tatlı bas sesi severim.. ben aracımın ses sistemini bu konuda gayet yeterli seviyede görüyorum.

standarttan daha kaliteli bir ses sistemi istersen İnfinity Ses Sistemi opsiyonunu alabilirsin abi o da şahane arkadaşımın aracında tecrübe etme şansım olmuştu.. stock haline göre daha kaliteli bir ses akustiğine sahipti ve basları şahaneydi..

birde işin şu yanı var, aracın ses ayarları menüsü var ve istediğiniz şekilde EQ ayarları yapabiliyorsunuz.. bu ayarlar bile ses kalitesini çok etkiliyor.. ben aracımda ses ayarlarını kendime göre düzenliyorum, ne tarafın hoparlörüne daha ağırlık vereceğimi ayarlıyorum ve dinlediğim türkülerde ve şarkılarda bana kaliteli gelen sesi buluyorum.. gereken ayarı yaptıktan sonra zaten daha karılmıyorum, o düzenleme dinlediğim tüm müziklerde bana keyif veriyor..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

S40 volvo 1.6 dizel icinde 55000 fiyat aldim d2 modeli insignia ile kiyasla yorum yapabilirseniz sevinirim

Yorum

ya bi s40 ı koyacan yanınada siyah bi insignia koyacan allahasen hangisi daha heybetli

Yorum

dizel olması bakımından avantajlı ama ben nedense S40 beğenmiyorum :/ S60 daha baba duruyor..

herşeye rağmen İnsignia, iç/dış tasarım konfor güç performans olarak S40 tan daha üstün. bence burda S40 ın tek avantajı 1.6 dizel olması..

Yorum

eyvallah efemurat kardeşim
              birde şu yeni çıkan ses işletim cihazları var onlarda acayıp fark ettiriyor diyorlar
              fakat işte aracı sıfır alınca garanti bitene kadar beklemen gerekiyor
              serviste sonra garanti kapsamı dışına çıktığını söylüyorlar
              bende astra h var inşallah yakın zamanda insignia alacağım orda bile garanti bitmesini bekledim
              araca ekstra bir şey yapamıyorsun
              [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

volvo bence insigniaya göre daha ağır ikinci eli olan bir arac bunu da düşünmek gerekir
                efe murat kardeşimin dediği de doğru
                s40 la arasında baya bi heybet farkı var
                [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                  eyvallah efemurat kardeşim
                  birde şu yeni çıkan ses işletim cihazları var onlarda acayıp fark ettiriyor diyorlar
                  fakat işte aracı sıfır alınca garanti bitene kadar beklemen gerekiyor
                  serviste sonra garanti kapsamı dışına çıktığını söylüyorlar
                  bende astra h var inşallah yakın zamanda insignia alacağım orda bile garanti bitmesini bekledim
                  araca ekstra bir şey yapamıyorsun
                  rica ederim abi.. aracı Cosmo mu düşünüyorsun? eğer imkanın varsa kesinlikle Flexride Şasi Sistemi olsun opsiyonlar arasında, Navi900 ve Sunroof u da alırsan hem görünüm olarak hem donanım olarak şahane bir İnsignia ya sahip olursun abi hatta eğer imkan olursa Ergonomik Spor Deri Koltuk opsiyonunu da alırsan zaten tadından yenmez..

böyle olursa aldığın araç ömürlük olur ve full+full olur ki zaten garnti süresi 2 yıl.. göz açıp kapayana kadar geçer abi sonra istediğin şekilde birşeyler yapabilirsin istediğin yere..

şimdiden hayırlısı olsun abi en yakın zamanda hayalindeki İnsignia ya kavuşman dileğiyle..

Yorum

murat kardeşim benim aklımda 1.4 var
                    bu araçta da stil paket dışında orjinal navi ve 19 cant istiyorum allah kısmet ederse
                    Flexride Şasi Sistemin özelliği nedir peki tam olarak
                    birde bugun duydum 2012 sonunda insignialar makyajlanacak diyorlar
                    benim zaten 11 ve ya 12. ay gibi alma niyetim var
                    inşallah makyajlısı gelir de ondan alırız
                    [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

evet makyajlanacak söylentisi var ama keşke makyajlanmasa çünkü araç gerçekten hangi aracın yanına koyarsanız koyun babalığını ortaya koyuyor 1.4 ekonomikte bir araç hele uzun yolda süper bir makina...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YK34
                        murat kardeşim benim aklımda 1.4 var
                        bu araçta da stil paket dışında orjinal navi ve 19 cant istiyorum allah kısmet ederse
                        Flexride Şasi Sistemin özelliği nedir peki tam olarak
                        birde bugun duydum 2012 sonunda insignialar makyajlanacak diyorlar
                        benim zaten 11 ve ya 12. ay gibi alma niyetim var
                        inşallah makyajlısı gelir de ondan alırız
                        abi Flexride Şasi Sistemi 3 farklı sürüş modu içeriyor.. ve elektro servo direksiyon sistemi geliyor.. sistemde, kokpitte bulunan tuşlardan herhangi birini seçmedikten sonra araç Normal modda oluyor yani standart İnsignia konforu yol tutuşu ve performansı sunuyor.

aracı Tour moduna alırsan, araç süspansiyonları normalden daha yumuşuyor ve vites geçişleri direksiyon tepkileri normalden vs daha yumuşak oluyor ve araç bozuk yollarda normalden daha salınarak ve araç ieçrisine bunu minimum ileterek konforu arttırıyor.. özellikle şehir içi bozuk yollarda kasislerde vs bu seçenek çok etkileyici.. uzun yolda da konforu bariz etkiliyor..

Sport tuşu ise aracı normalden daha sportif yapıyor ve aracın süspansiyon sistemi daha hassas ve sert bir hal alıyor.. bu sayade normalde zaten harika bir yol tutuşu olan araçlarımız bu tuş yardımıyla sertleşen süspansiyonlar yüksek hızda sert bir viraja dahi girildiğinde araca başarılı bir yol tutuş imkanı sağlıyor.. ayrıca tuşa basıldığı an gösterge paneli beyaz ve ibreler kırmızı yanıyorken, bir anda komple kırmızı oluyor ve sportif bir karaktere bürünüyor.. vites geçişleri ve direksiyon tepkileri daha sportif bir hal alıyor. direksiyon daha sertleşiyor yüksek hızlarda. ve aracın gaz tepkileri normalden daha hassas oluyor.. yani Sport tuşu aracı tamamen sportif ve performansa dayalı bir karaktere büründürüyor..

gerçekten çok kaliteli ve harika bir sistem.. her İnsignia da standart olması gereken bir sistem ama ne yazıkki opsiyon olarak sunuluyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vtuncakad
                          S40 volvo 1.6 dizel icinde 55000 fiyat aldim d2 modeli insignia ile kiyasla yorum yapabilirseniz sevinirim
                          ikinci el temiz bir araç düşünürseniz eğer, şöyle bir alternatif düşünebilirsiniz araç hem Cosmo, hem de Flexride Şasi Sistemi var.. renk olarakta İnsignia nın lansman rengi olan Füme/Teknik Gri ..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93557947/detay

Yorum

Evet arac gercekten de iyi bir donanimda tesekkurler ist da olsam bakardim

Yorum

yakıt konusu önemliyse 1.6 biraz bütçeyi zorlayabilir...

Yorum

çok teşekkür efemurat kardeşim bilgiler için
                                [center]

BİR ZAMANLAR

Yorum

İşleniyor...
                                X