Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

yaw jetta arabamı insignia yanında segmentleri bile farklı size tavsiyem 5 lira daha koyup edition elegance almanız...1.4 t yakıt ve performans anlamında jettadan cok üstün...

Yorum

Edition elegance da fark olarak on ve arkada. Park sensoru ile aynalar katlamasi geliyor 18 lik jant icinde 1000 tl fark dedi zaten arka park sensorunu hediye takacaklar siz bu ust paket gecisinde ekstra bir sey biliyormusunuz cunku ben bugun bu arabayi tanidim hep jetta hayaliyle bekliyordum

Yorum

aradaki farklar, park sensörleri, elektrikli park freni yokuş kalkış desteği, edition'da cd 300 elegance de cdc400 teyp, elektrikli sürücü koltuğu var..arada fark var yani ayrıca ben aracımı navigasyonla beraber 60 700e aldım stil paket yok ama...

Yorum

Gule gule kullanin. satis ci 60 a style paketi ile dedi ama benim icin 45 ustu suan cok zorlama o yuzden edition en son ulasilacak konum ..buna da sukur diyip alacagim insallah

Yorum

tabii insignia olsunda çamurdan olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vtuncakad
              Gule gule kullanin. satis ci 60 a style paketi ile dedi ama benim icin 45 ustu suan cok zorlama o yuzden edition en son ulasilacak konum ..buna da sukur diyip alacagim insallah
              benim size önerim şartları zorlayıp Edition+Elegance paket alın
              Stil paketi çok lüks olacak anladığım kadarıyla, ondan hiç bahsetmiyorum.

sade Edition donanımda en çok göze çarpan farklar;
              - park sensörleri yok
              - el freni mekanik
              - radyo modeli sanırım CD300, orta bilgi ekranı arabaya yakışmayacak şekilde ufacık
              - ve sizin mesajınızdan gördüğüm kadarıyla elektrikli katlanır ayna yokmuş. (ben farketmemiştim)

belki Elegance paketin artı özellikleri sizin için çok gerekli değildir ama bu arabayı aldığınız gibi birde satışı var. Elegance paketsiz arabanın satışı Elegance paketliye göre kat kat zor olacaktır benden söylemesi. çünkü çok fazla talep görmüyor.
              eğer ki olmuyorsa biraz daha bekleyin para biriktirin yada krediyle bi şekilde halledin derim.
              InsigniaTEAM

Yorum

yada temiz bir ikinciel edition elegance alın obaa

Yorum

Yanitlariniz icin tesekkurler satis iside onemli tabiki genel olarakmi sikinti var 2.el de yoksa sadece edition paket icinmi zor .cunku kat kat demissiniz korktum acikcasi

Yorum

hayır boş paket bir arabanın daha dolu pakete göre satılması daha zordur.onu demek istemiş çağrı kardeşimiz...bu arada kıskanç bakışlarada hazırsanız insignia alın derim

Yorum

Duzceden istanbula Donuste 100-110 arasi 5.1 litre yaktım
                      2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                      yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

sabitleyici olayı sanırsam emre

Yorum

selam arkadaşlar

aklıma takılan soruyu sizlere de sorayım

araçta vitesin yanında yuvarlak bir kantrol düğmesi var

fakat her aracta bunu göremedim nedir sizce bu düğme çok merak ettim

hangi pekat araçta var bu kontrol düğmesi
                          [center]
                          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Turn-Push kumandadan bahsediyorsunuz

bu kumanda sistemi yalnızca Navigasyon Paketleri ile birlikte alınmakta.. Navi600 veya Navi900 ile alınmakta

eski serilerde de ilk gelen 2009 modellerde Premium Paket içerisinde CD500 Navi sistemi ile geliyordu. zaten DVD800 ile hep geldi.

sonuç olarak yalnızca orjinal navigasyonlar ile birlikte gelmekte bu sistem.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

benim aracın resimleri,

araçta DVD800 Navigasyon sistemi olduğundan bahsettiğiniz kumanda sistemi mevcut 2009 un ilk aylarında Türkiye ye gelen Premium Paketli Edition Elegance lerde CD 500 lerde ve Cosmo CD500 lerde, tüm DVD800 - Navi900 - Navi600 lü İnsignia larda bu kumanda mevcut..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

çok teşekkürler murat kardeşim
                                [center]
                                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

İşleniyor...
                                X