VALLA BENİM İLK ZAMANIMDA BAYİDEN ÇIKIP EVE GELDİM AKŞAM TRAFİĞİNDE 12 KMLİK YOLDA 12 LİTRE YAZIYODU AHADA ŞİMDİ YANDIK DEDİM AMA NEYSEKİ ARAÇ GÜN GEÇTİKÇE AZ İÇMEYE BAŞLADI ŞİMDİ 7000 KMDE VE 3000 KM ORTALAMASI 7.9 600 KM ORTALAMASI İSE 6.8 BEDAVA BEDAVA
Size tavsiye aracı alırsanız kesinlikle yeni stil paketi ile alın. Aracı ilk alan kullanıcılardanım ve gayet performans, tüketim, ergonomi olarak memnunum.
Herkese selam bende artik bu bulunmaz wv hint kumasindan vazgecip insignia alacagim yarin siz tecrubeli arkadaslara sorum 1.4 turbo 140 hp edition beyaz renk 54000 fiyat verdiler bu nasil birde arka park sensoru takacaklar hediye olarak fiyat ve yakit km kac kurus seklinde yazarsaniz cok sevinirim .. Yarinki kararimda etkili olacak elegance 57 style iese 60 dediler ben en ucuz olani zorlayarak alabilecegim icin digerlerine bakmadim kaybim cokmu olur ozellik olarak tesekkurler
60000 den fazla oluyor ozaman çünkü stil pakette afl far navigasyon bluetooth geri görüş kamerası ekli oluyor sunroofta isterseniz 62-63 ü bulur aracınız ama dehşet olur oda ayrı konu hele birde siyahsa
Tabi bu ozellikler fiyatada yansiyor. 54 luk fiyat edition icin uygunmu satici 67 liste fiyati mis indirmle 55 liste fiyati ve son olarak bu rakami verdi .. Jetta 1.2 comfortliqne 46.200 e alacakken bu araci opelde gorunce cok hosuma gitti. En alt paketi bile comfortline dan iyi ozellikler olarak
Yorum