Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Selam ben yk34 istanbuldan
    insignia kullanacısı olduğunuz için sizden bilgi edinmek isterim
    ben astra H kullanıyorum ve 1.4 İnsignia almaya karar verdim
    fakat bu araç için herkes bir şeyler söyledi ve kafam karıştı
    bir İnsgnia kullanıcısı olarak aracın artı ve eksilerini bana anlatıp yarıdımcı olursanız çok sevinirim
    herkese hayrlı günler
    [center]
    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Ynt: İnsignia 1.4 kullanıcılarından yardım

Sanirim performansla ilgili endiseleriniz var .Bende eski bir astra h 1.6 kullanicisi olarak 1.4 turbonun cok cok daha hizli oldugunu soyleyebilirim hic endiseniz olmasin hem daha performansli hemde yaklasik 2 litre daha az yakiyor
    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
      Astra H yani şu anda benim kullandığım araçta yokuşlarda ve dik rampalarda çekiş sorunu yaşıyor.
      1.4 İnsignia’da böyle sorun varmı acaba onu merak ediyorum.
      [center]
      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

uygun devir ve vitesi buldugunuz zaman fişek gibi çıkıyor
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

ne desek boş bizzat test etmeniz lazım. bana göre süper ona göre yavaş bunu bir referansa göre kıyaslamak lazım oda ne olabilir. ama ben şuna üzülüyorum bu tip muhabbetler 1,4 T"ye yapıştı bir kere giderekte kronokleşiyor aynı 1,6 çok yakar gibi 1,4 gitmez diye adı çıktı. varsa babayiğit yarışalım piyasadaki bir çok araç tozuna yetişemez. kimse 1,4 passat gidermi acaba diye sormuyor ben buna bozuluyorum o 122 bg bu 140 bg hodri meydan

ramazan etkisiyle sert kaçmış olabilir affınıza sığınıyorum.
             2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Performans konusunda endişeniz olmasın. Başka aklınıza takılan varsa yardımcı olmaya çalışalım. Ama en iyisi bir Opel bayine gidip test sürüşü yapmanız olur.
            Insignia 1.4T Edition Elegance 140hp. Sunroof paket + Yeni stil paket.
            BattleTag: Nerdomancer#683 on Starcraft, Diablo 3

Yorum

Abi zaten 1.6yla defalarca denedik biz aralarinda mutlaka fark var ama oyle cok cok uçurumda yok yani 1.4 te gayet gidiyo sonucta 140 beygir eskinin 2.0 atmosferik motoruna esit
              2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Bu 1.4 T motorlar Lancia Delta'daki 1.4 T ile aynı mı ?

Yorum

en doğrusu aracı gidip test etmek bende test etmiştim gayet güzel gidiyor geldi bana ama size göre nasıl gelir? önemli olan o
                  Astra J ecoflex
                  34 TR 142

Yorum

valla daha fazla performans isteyen adamın yarış amaçlı araba alması lazım İstanbul'da çok bile bu güç. Nere gidecekler bu trafikte sanki :P
                    (Satıldı..) 2012 - 1.4 Turbo - Edition Elegance - Siyah/Bej - 18" - Cyclone Navi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HAN_____
                      ne desek boş bizzat test etmeniz lazım. bana göre süper ona göre yavaş bunu bir referansa göre kıyaslamak lazım oda ne olabilir. ama ben şuna üzülüyorum bu tip muhabbetler 1,4 T"ye yapıştı bir kere giderekte kronokleşiyor aynı 1,6 çok yakar gibi 1,4 gitmez diye adı çıktı. varsa babayiğit yarışalım piyasadaki bir çok araç tozuna yetişemez. kimse 1,4 passat gidermi acaba diye sormuyor ben buna bozuluyorum o 122 bg bu 140 bg hodri meydan

ramazan etkisiyle sert kaçmış olabilir affınıza sığınıyorum.
                      +1

yahu nedir bu milletin bilip bilmeden konuşması atıp tutması anlamıyorum. sırf vw araçları biraz değerinde gidiyor adamların ceplerine para giriyor diye ona da susuyorlar. illa ceplerine üç beş kuruş fazla mı girmesi lazım ki millet birşey hakkında iyi konuşsun!
                      1.4 122 HP lik arabaları kimse konuşmuyor adamlar hep yüksek devirle motor sesiyle rampa çıkıyor ıkına ıkına ama kimse birşey demiyor.. arabayı kaldırırken bile nasıl gaz veriyorlar sanki dersin doğan şahin kalkıyor hayır anlamıyorum o arabalar da 1.5 ton hemen hemen, İnsignia da böyle.. canavar gibi giden arabaya her lafı atıp tutarlar bilip bilmeden şimdi de piyasada milletin kafasını karıştırıyorlar aklını çelmeye çalışıyorlar.. eee tabi meyve veren ağaç taşlanırmış. baktılar ki vwciler karşılarında canavar gibi tasarımlar motorlar arabalar var bilmiyorlar ki nerden vursunlar.. ama gerçekleri gören yine görüyor engel olamazlar kim ne derse desin, Opel bazı konularda vw yi geç olmasına rağmen solladı çok geride bıraktı. adamların elle tutulut sadece piyasa değeri, DSG şanzımanı,aktarma organlarının biraz daha iyi olması var. gerisi fasa fiso... kalitesiz değiller elbette, ama tercih meselesi olunca söz konusu, bence Opel birçok anlamda daha üstün.. fiyat/performans, donanım, güç, tasarım, görünüm..... dknow
                      İnsignia 1.4 Turbo 140 HP motor gayet performanslı ve başarılı bir motor.. yakıt tüketimi verileri de oldukça iyi bu güce ve ağırlığa rağmen

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

1.4 turbo ile piyasadaki 1.6 ve 2.0 atmosferik tüm araçlar ile kapişırım.
                        Performans konusunda sıkıntı olmaz ilk kalkış hariç çok iyidir.onuda chip ile aşarsiniz.
                        Konfor konusunda opele alışik iseniz sert süspansiyonlara insignia ideal araç olacaktır.
                        Yakit tüketimi size kalmış az basarsaniz az yakıyor.ben sert kullaniyorum ve 9000 km ortalamam 9.7 litre.
                        Fakat sitemizde 7 litre ortalama tutturanlar var tabiki.
                        Bu fiyata bu kadar olur.
                        2015 2.0 sorento

Yorum

sevgili yk34 aracı hiç düşünmeden al. bende'de 5 aydır 1.4 t var ve şöyle söyleyeyim izmir didim arası 350 km'dir ve ben 100 tl benzinle hızımı 100 kmye sabitleyerek 350 kmlik yolu gidip geldim 28 krş yakıyor uzun yolda .güç konusuna gelince aracın hızlanması çok iyi 2. vites tadına doyulmuyor ve zaten sonrası akıp gidiyor...konforuna zaten kimse dil uzatamaz .al sen bu arabayı al

Yorum

yok gitmiyor 1.4t .bende kullanıyorum diğer araçlara göre yavaş kalıyor.geçen gün x6 ile kapıştım geçti beni.o kadar yavaş yani bu 1.4 t .şaka bir yana performans konusu konuşulmaması lazım aslında gerek yok
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

ne demek istediğini anlayamadım emre performans konusunda izmirde olsaydın gel kendin dene gör derdim ama

Yorum

İşleniyor...
                              X