Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tamamen Şansss :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tamamen Şansss :)

Cumartesi gunu sonunda aracimi aldim arkadaslar.. Yanliz bendeki şans ya hani, araci ziebart'a verecegim gunun sabahinda bi baktim ki kus pislemis ve boyayi yakmis bildiginiz yakmis ve iz kalmis.. Ben ziebart'taki ustaya cikar mi dedim biraz pastayla zorlasak belki cikar ama sifir arabaya pasta vurmaya dolayisiyla boyayi inceltmeye hic gerek yok dedi.. Nazarligin olsun dedi.. Sizce ne yapmaliyim? Nazarligi olarak kalsin daha ilerde illaki pasta yaptiracagim zaman olucak o zamana mi birakiyim?
    1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
    -
    1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
    -
    2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Ynt: Tamamen Şansss

geçmiş olsun. dediğiniz gibi sans. ben olsam bende çok kafaya takardım. sanırım. pastada yaptırırdım. sürekli gözüme batacağına.

hayırlı olsun bu arada..
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Hele araba siyahsa bir de çok kötü oluyor.Geçmiş olsun.

Yorum

Araba siyahta, oyle cok fazla goze carpmiyo.. Usta gostermesse ben gormeyebilirdim.. Boyle silik silik duruyo.. Bilemedim; onumuzdeki ilk kis ayini atlattiktan sonra pasta vurdururum + boya koruma o zaman cikarsa cikar diorum
        -
        -

Yorum

Astra'mızın tavanında kuşların emanetleri dikkatli bakınca belli oluyor,renk açılmış.Malum ürik asit.Branda da kullanabilirsiniz eğer zahmetine katlanacaksanız

Yorum

Branda zahmetli is.. Bide ne kadar sakinirsan o kadar zarar gorur diye bisiy varya ben bu sansla branda ceksem meteor duse ustune arkadaslar benim sormak istedigim aslinda pasta yaptiriyim mi, pasta islemi cikartir mi bu pisligi?
            -
            -

Yorum

Evet sakınan göze çöp batar,sakındık arabanın tepesine ağaçtan kestikleri odun düştü.Geçenlerde ön cama taş geldi bugün değişmeye gittik ön camı.Pasta cila için bence erken bence 1,5-2 sene sonra yaptırın derim

Yorum

Bu kuş pisliği lekesi nerede? Çok görünür bir yerde mi? Polisaj dediğin olay öyle aman aman vernikten alıp götürmeyeceği için yaptırabilirsin.Sonuçta aracına anladığım kadarıyla boya koruma yapılacak her ne kadar aracın yeni de olsa dikkatli bakarsan belki de kılcal çizik bile vardır. Boya koruma öncesinde önemli olan boyanın mükemmele yakın olmasıdır. Boya koruma aksi halde tutunmaz. Bana kalırsa ince bir pasta ile meg. m205 olabilir polisaj yapılabilir. Bu sayede hem o lekeden kurtulursun hem de boya koruman düzgün olur. Yaptır kardeşim. Her gün görmekten iyidir. Ağır bir polisaj işlemi olmayacağı için verniğinden fazla birşey kaybetmezsin.
                2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Kus pisligi tavanda, arka camla tavanin birlestigi sag uc kisimda. Ziebartta bugun boya koruma islemi yapildi.. Eski arabam da siyahti.. Surekli Bilkent Tabanvayda boya korumaya giriyordu fakat pasta + boya koruma islemi goruyordu.. Ziebart bugun bana sifir arabada gerek olmayacagini, yeni arabanin boyasini inceltmeye gerek olmadigini soylediler. Bende yaptiklari islemlerden sonra gordum daha dogrusu soylediler. "Biz yaptik fakat boyle bi leke vardi, kurcalamadik.. Daha sonraki islemlerde cilkartiriz. Bir acelesi yok" dediler. Aynen bu ifadeleri kullandilar. Bende yarin veya bir sonraki gun tekrardan Tabanvaydaki ustama gostericem. Ama o da buyuk ihtimalle simdi yapmayalim ben sonra cikartirim diyicek. cok kararsiz kaldim. Nazarligi olsun dedim. Allah daha buyugunden korusun dedim :S
                  -
                  -

Yorum

geçmiş olsun kardeşim kuşlar ilk siftahını yapmış desene eskiden yeni ayakkabı alan arkadaşlarımızın hemen ayakkabılarına basardık tozlansın diye şimdi de aldığımız arabaların üzerine hergün kuşlar sı...yor oh sıhatler olsuun

şaka bir yana, haydi hayırlı olsun kardeşim, güle güle bol keyfle kazasız belasız kullan arabanı haa şöyle fazladan birkaç poz resimleri paylaşmayı da unutmayasın bizimle

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Alir almaz oyle bi sanssizlik yasadim ama kismet getirir, sans getirir insallah kuc kakasi Foto koymaya calisiyorum ama bir hata meydana geldi diyor.. anlayamadim gitti
                      -
                      -

Yorum

Arkadaslar,
                        Arac yeni polisaj yapilmaz diye bir sey yok. Yeni aracta bile rds ler, ufak tefek cizikler olabilir. Hatta bazi yeni araclarda portakal kabugu goruntusu olabiliyor. Bu durumda polisajin otesinde sulu zimpara yapiliyor. Kus pisligini 2 turlu yok edebilirsiniz. Bir tanesi kus pisligi boyaya cok islememisse kil ile temizleyenilirsiniz. Ancak bazen kus pisligi o kadar fazla yuzeyde kaliyorki gunesin etkisi ile iyice boya yuzeyine isliyor. Bu gibi durumlarda pislik ancak kimyasallar kullanilarak temizlenebiliyor.
                        Asagidaki urunler bu isleri gorurur.
                        http://www.shinearama.co.uk/product....X-IRONXSOAP-16
                        http://www.shinearama.co.uk/product....=ABR-PURPLE-5L
                        Uygulama sonrasi kimyasal olarak reaksiyona girerek %99 leke cikar.Yanliz cok kotu kokuyorlar.
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ua731
                          Alir almaz oyle bi sanssizlik yasadim ama kismet getirir, sans getirir insallah kuc kakasi Foto koymaya calisiyorum ama bir hata meydana geldi diyor.. anlayamadim gitti
                          fotoğrafları www.photobucket.com yada diğer fotoğraf paylaşım sitelerine yükleyip burada link vermeniz lazım.
                          yada img kodu ekleyip sayfada gözükmesini sağlayabilirsiniz
                          InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                          X