Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia-Passat Görüş Açıları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia-Passat Görüş Açıları

Öncelikle merhabalar,hepinize hayırlı günler dilerim.
    Bugün Insignia'yı inceledim.Sürücü koltuğuna oturdum.Görüş açısı kötü değildi aracın etrafı iyi görünüyordu ön olsun yanlar olsun arka çok da iyi değildi ama yine de görüş güzeldi.Ben Passat düşünüyorum fakat,benim için önemli olan görüş açısıdır.Boyum 1.68.Tahminime göre Insignia daha dar bir görüş açısına sahip.B7 kasa yeni Passat'ı inceleme fırsatı bulamadım ama eski kasalarının ferah olduğunu biliyorum.Insignia daha sportif olduğu için heralde görüş açısı daha dardır koltuklara daha fazla gömülüyoruz diye düşünüyorum benim size sorum şu;

B7 Kasa Passat'ın mı yoksa Insignia'nın mı görüş açısı daha iyi ?

Şimdiden teşekkürler..

Ynt: Insignia-Passat Görüş Açıları

öncelikle kendinizi tanitma bölümünde tanitmaniz gerekiyor, insignianin geri görüsü biraz sikintili tavan yapisindan dolayi,ama abartilacak kadar degil, passat da B7 degil B6 makyajli kasa diye biliyorum, ici insigniadan biraz daha genis geri görüsü hakkinda bir fikrim yok
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Çok teşekkür ediyorum en kısa sürede tanıtacağım b7 kasa evet b6 nın makyajlı hali ön ve yan görüşlerinde bir sıkıntı var mı ?

Yorum

eski bir passat kullanıcısı olarak passattan dışarısı daha iyi gözüküyor ama insigniada dışarıdan çok iyi gözüküyor,hele yeni passata göre çok iyi görünüyor

Yorum

insignia'ya binmiş bakmışsınız bide bahsettiğiniz araca binip farkı görün.
          Zira herkesin boyu, oturma şekli farklı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
            insignia'ya binmiş bakmışsınız bide bahsettiğiniz araca binip farkı görün.
            Zira herkesin boyu, oturma şekli farklı.
            Şimdi ben yüksek araçtan alçak araca geçiş yapacağım için yüksek araçta görüşte sıkıntı olmuyor fakat gel gelelim alçak araçta sorun yaratır.2 aracımız var bir tane Astra GTC miz var hatta onda sıkıntı yaşıyorum ara sıra bu konuda..

Yorum

İnsignia nın görüş açıları gayet yeterli arka görüş açısıda öyle. Sonuçta bu birazda oturma pozisyonunuz koltuk ayarları ve iç/dış dikiz ayna ayarları ile de alakalı.. İç dikiz aynasını ve koltuğunuzu iyi ayarlarsanız her araç size gerekli açıyı sunar. Zaten yardımcı olarak park sensörleri de var yanaşırken vs.
              Ayrıca İnsignia nın koltukları sportif, yan destekleri vs. evet ama o kadar da derine gömülmüyorsunuz, tamamen yaptığınız ayarlara bağlı herşey, oldukça rahat ve ergonomik koltuklara sahip
              Son olarakta, karşınıza bir passat koysalar ve her açıdan ve farklı mesafelerden ne kadar incelerseniz inceleyin, 5 passat 1 İnsignia görünümünün gizemini güzelliğini tattırmaz gözlerinize
              İçten olduğu gibi birde dışardan nasıl göründüğü önemli ayrıca passatın iç mekanı çok sade ve göze pek hitap etmiyor, fakat İnsignia nın kokpiti daha etkileyici ve güzel..
              Passatın tek artısı DSG şanzımanı ve arka diz mesafesinin birazcık daha iyi olması
              Kararınız ne olursa olsun, şimdiden yeni aracınız hayırlı olsun,

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

B7 nin görüş açısı daha net.
                2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
                2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

birde ek olarak belirteceğim bir konu, passatın sürücü bölümü daha basık ve İnsignia ya oranla biraz daha dar.. Benim izlenimim bu yönde.. Fakat İnsignia tavan yapısı yeni CC den bile daha ferah bir mekan sunuyor özellikle arkadakiler için.. Orta kısım öne doğru biraz daha yüksek bir yapıya sahip İnsignia da. Bu yüzden Coupe tasarım olmasına rağmen iç mekana daha başarılı ferah bir hava katıyor

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum,ben genel anlamda sade seviyorum ama sadelikten kastım,Japon araçlarında olduğu gibi boş sadelik değil.Büyük ekranı olsun,teknolojik olsun çok düğme olmasın o yeter.Çünkü konsantrasyon bozuyor fazla düğme oluşu.Insignia her açıdan güzel araba,fakat biraz fazla sportif.Ben de gencim,ama klasik seven birisiyim .Bakalım zaman neyi gösterecek.Zamanınızı ayırdığınız için sonsuz teşekkürler.

Yorum

Sen bu forumda yeter ki soru sor cevap veren birleri kesinlikle çıkar kardeşim...şimdiden yeni araban hayırlı uğurlu olsun....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Sen bu forumda yeter ki soru sor cevap veren birleri kesinlikle çıkar kardeşim...şimdiden yeni araban hayırlı uğurlu olsun....
                        Abi çok teşekkür ediyorum sizler forum olarak gayet iyi niyetli bilgili insanlarsınız bir süredir takip ediyordum burayı.Hepinize kazasız belasız yolculuklar diliyorum,Passat alırsam da burada yine sizin aranızda bulunurum
                        Sonuçta bende de bir tane Opel var

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre_4758
                          Abi çok teşekkür ediyorum sizler forum olarak gayet iyi niyetli bilgili insanlarsınız bir süredir takip ediyordum burayı.Hepinize kazasız belasız yolculuklar diliyorum,Passat alırsam da burada yine sizin aranızda bulunurum
                          Ben buraya üye olduğumdan beri şunu anladım

Bu ailenin ve İnsignianın ruhunu yaşıyorsanız buralısınız demektir. Opel sahibi olmaya pek gerek yok gibi..
                          Aile ruhunu ilk bu forumda yaşadım ve bunun son olmasını istiyorum

Yeni aracınız ne olursa olsun hayırlısı olsun sizin için
                          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 18XET01
                            Orjinal yazı sahibi: emre_4758
                            Ben buraya üye olduğumdan beri şunu anladım

Bu ailenin ve İnsignianın ruhunu yaşıyorsanız buralısınız demektir. Opel sahibi olmaya pek gerek yok gibi..
                            Aile ruhunu ilk bu forumda yaşadım ve bunun son olmasını istiyorum

Yeni aracınız ne olursa olsun hayırlısı olsun sizin için
                            Amin,iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Dediğim gibi,her şeyin hayırlısı,hayırlı olmayacaksa,kaza bela sıkıntı getirecekse hiç olmasın daha iyi.Forum gerçekten ilgili,bu konuda forumu tebrik ediyorum.

Yorum

birde işin şu tarafı var. benim bir önceki aracım 2006 2,0 tdı dsg idi sakın yanlış anlaşılmasın diye başlıyorum cümleme. benim boy 1,77 kilo 70 passatın içinde kendimi küçücük hissettim çevremde hiç yakıştırmadı. ama insignia"ya geçince işler değişti. insignia passattan 6 cm uzun olmasına rağmen bana daha derli toplu geldi. kendimi onun içinde daha rahat hissettim. koltuğun saran bir yapısı var ön göğüste aynı şekilde. birde şunu söyleyebilirim insignianın kullanımı, parkı, manevrası passattan çok daha iyi.
                                 2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

İşleniyor...
                              X