Turbo hortumunuz şimdiye kadar hiç değişti mi? Değiştiyse garantiden mi değiştiniz yoksa size fatura mı edildi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0CDTI Sahipleri
Collapse
X
-
Ynt: 2.0CDTI Sahipleri
Orjinal yazı sahibi: InsigniaTurbo hortumunuz şimdiye kadar hiç değişti mi? Değiştiyse garantiden mi değiştiniz yoksa size fatura mı edildi?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
benimde turbo ile alakalı bi sensörmü neydi o değişti uğultu yapıyordu yanılmıyorsam 138 TL'lik bir parça idi garantisi bittiği için cepten değiştirmiştim.2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
Yorum
-
Benim gecen hafta 22.000 km de turbo hortumu yirtildigi için garantiden değişti.
Bu arabaya 2 yıl garanti az, birleşip bastıralım fiyatı asağı çekelim. En az 1 bilemedin 2 yıl daha garanti uzatmak lazım. Hemde 2. El degeri yükselir bMorpheus
61 TT 971
Yorum
-
Konu ciddileşti arkadaşlar,ben bunun kronik olduğunu ve servise faturayı ödemeyeceğimi bildirdim.Aksi halde dava açacağım.Belkide bu bir servis bülteni ve yinede benden para istiyorlar.Forumdan bildiğim kadarıyla servis çalışanları var.Böyle bir bülten olup olmadığını söylerlerse sevinirim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GanzoArkadaşlar, 2012 sıfır 2.0CDTI 130HP İnsignia ve eşime 1.3 Dizel sport yeni kasa Astra aldım.. Bakımları yaklaşıyor İst.tavsiye edeceğiniz servisler nedir ?Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniaOrjinal yazı sahibi: rangestormbenimki çıktı servis değişti garantiden.Insignia 2.0 CDTI 160 hp cosmo + 19'jant + sunroof+dvd 800
Yorum
Yorum