Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracımı sattım :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Aracımı sattım :(

Üzülerek çok sevdiğim aracımı çok yakması ve otomatik araca ihtiyac duymam hasebiyle sattım. Şimdi dizel bir araç bakıyorum vergi dezavantaj olmasa yine ınsignia tercih edecektim. Yaptıgım on araştırmada s60 dive 1.6 nin çok ekonomik olduğunu öğrendim. Sizce insignia ile karşılaştırdiginizda çok eksikliğini hisseder miyim? Veya başka öneriniz olur mü?

Ynt: Aracımı sattım

bence 1.6 dizel pek seçenek yok volvo s 60 veya vw pasaat insigniaya yakın kalitede olsun istiyorsanız ama aynı performansı beklerseniz araçlardan soğuyabilirsiniz fakat yakıttan yüzünüzün güleceği aşikar veya fordun yeni kasa mondeosunu bekleyin 1.6 dizel zaten volvo ile motorları ayn Veya Opelden Kopmayalım Yeni kasa astra sedan alabilirsiniz o da gayet şık İçide insigniayla hemen hemen aynı yani pek özlem duymazsınız yada özleminizi gidermiş olursunuz ...Saygılar
    '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
    '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Volvo S60 çok karizmatik bir otomobil tasarım olarak İnsignia biraz daha önde ama S60 da güzel bir araç. 1.6 dizel Powershift şahane ama zaman problem değilse aynı motora sahip ama biraz daha geniş bir araca sahip olmak isterseniz Yeni Mondeo yu bekleyin.. Skoda SuperB de düşünülebilir 1.6 dizel olarak. Passattansa SuperB yi tercih ederdim, hem bir üst segment hem geniş ve daha konforlu..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

volvo s60 1.6 dizel, biraz dolu almaya kalkarsanız zaten 2.0 cdti cosmo'nun fiyatını geçecektir sadece vergiyi düşünüyorsanız bence s60 alınabilir, ama fiyat farkları yok gibi, daha uygun fiyatlı olarak latitude ve c5 var, tabii o araçları ne kadar beğenirsiniz o ayrı

Yorum

508 in motoru ile s60 motoru ayni mi?
          508 ayni fiyata cok daha donanimlisini alabiliyorum motorlari da ayni ise ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: raist01
            508 in motoru ile s60 motoru ayni mi?
            508 ayni fiyata cok daha donanimlisini alabiliyorum motorlari da ayni ise ?
            Motorların alt yapısı aynı fakat motor blokları farklıdır HDİ Ve TDCİ nın.

Ford,Volvo ve Mazda Dizellerinde Tdci kullanır. Peugeot-Citroen ise Hdi kullanır.

Motorlarının aynı olması bu iki aracı aynı kalitede aynı seviyede araçlar yapmaz Örneğin Volvo S80 de 1.6 Tdci 109 hp lik dizel motor kullanılmakta aynı motor Mazda 3 de bile kullanılıyor.

Volvo S60 ve 508 kalite,işçilik,sürüş özellikleri konusunda birbirlerinden çok farklı araçlar.. Hatta aynı sınıf olmalarına karşın aralarında uçurum olduğunu söyleyebilirim.

Donanımlara o kadar takılmayın bir süre sonra bir çoğunu kullanmıyorsunuz bile.. Bir çoğu göz boyama amaçlı listelerde sunulan elektronik oyuncaklar

Yorum

27 temmuzda volvo s60 1.6 powershift premium paket +17 jant+ derkoltuk opsiyonlari ile aldim guya indirim yaptilar ama gene de 84800tl ye mal oldu. Aractan genel anlamda memnunum tavsiye icin tesekkurler

Yorum

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
                   2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

S60 2,0 t power shift kullandım tam bir hayal kırıklığı oldu.Performans 1,6 180 hp kadar bile değil.Ayrıca power shitin yokuşta araç durunca şanzıman kilitlenme sorunu olduğunu da duydum ne k dar gerçek araştırmakta fayda var.
                  Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  Volvo S60 çok karizmatik bir otomobil tasarım olarak İnsignia biraz daha önde ama S60 da güzel bir araç. 1.6 dizel Powershift şahane ama zaman problem değilse aynı motora sahip ama biraz daha geniş bir araca sahip olmak isterseniz Yeni Mondeo yu bekleyin.. Skoda SuperB de düşünülebilir 1.6 dizel olarak. Passattansa SuperB yi tercih ederdim, hem bir üst segment hem geniş ve daha konforlu..

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                  17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                  35GB5825  A Rh+

Yorum

bu yenı volvolarda pejolarda 109 bg degıl sanırım 115 bg olmamısmıydı yenı motorları geldı dıye bılıyorum

Yorum

İşleniyor...
                    X