Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia kullananlar yorumlarınız bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia kullananlar yorumlarınız bekliyorum

arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum. ben ankarada basketbolcuyum. yaşım 22 araba alıcam insignia çok hoşuma gitti. acaba kullanan arkadaşlar araba hakkında bişeyler söyleyebilir mi? 0 fiyatı ne? arabadan memnun musunuz? felan gibi genel şeyler yani. şimdiden cevap atan herkese çok teşekkür ederim...

Ynt: insignia kullananlar yorumlarınız bekliyorum

Merhab Gruba hoş geldin,
    Araç ile ilgili beklentilerin çok önemli.
    Insignada iç mekan çok keyflidir. Yüksek hızlardaki dengesi yidir.
    Aerodinamiğine çok dikkat edilmiş. O sebeple sürtünme verileri sınıfının en düşük olanındandır.
    Donanım ve opsiyon olarak çok çeşitlendirilmiştir.
    Genelde Donaınım olarak Edition,cosmo, ve sport olarak 3 ana gruba ayrılır.
    Yakıt tüketimi aynı tip araç ve beygir gücüne göre makuldur. Ancak standart donanımlı bir Corsa ya göre yüksektir.
    Cosmo donanım + Flex ride Şasi + Sunroof + DVD800 + Sport ergonomik koltuk. En yüksek donanım şeklidir.
    COSMO 'da AFL sistem mevcut. Bu da sürüşe duyarlı far sistemi anlamına gelir. Uzun ve kısalarda yol durumuna ve karşıdan gelen araçlara göre sürücüüye göre otomatik ayarlanıyor. Gerktiğinde geniş mekanı aydınlatıyor.
    Motor olarak da 115 HP 1600 CC ve ya 180 HP 1600 CC diye gidier....Dizellerde 2000 CC olanlarda otomatik vites mevcut.
    Fiyatlar ise 52000 den başlayıp 130 000 TL ye kadar yolu var. Şu anda en optimum olarak fiyat performansı artı müşteri memnniyeti 180 HP olanlar tercih ediliyor.
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

teşekkür ederim cevap için.. araçan beklentim güvenli olsun.. uzun yolda yormayacak bir araba arıyorum..insignia nın tasarımı çok hoşuma gitti.. yani nerede görsem gözümü arabadan alamıyorum tekrar teşekkür ederim cevap için..

Yorum

Teknik özellikler için bol bol makalelerimiz var. İncelersen ulaşırsın. ARAMA stepinden bakabilirsin. Klube nasıl ulaştığını da paylaşır mısın ... Coogle mu arkadaş mı ?

Yorum

arama bölümüne ne yazmam gerekir..

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

tıklayabilrsiniz. İlgili linkten PDF linki gelecektir.

Yorum

Nurettin Bey, Opel'in sitesindeki Teknik Özellikler Broşürü yenilenmiş, Bizim sitedeki mevcut broşür Şubat 2009, Çağrı ilgili linki güncellerse Ocak 2010 broşürüne arkadaşlarımız ulaşabilir.

http://www.opel.com.tr/content/dam/O...eet_012010.pdf

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Teşekkürler Hakan abi

yeni link:
                InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

eski link de hala aktif, arşiv niteliğinde saklarız
                InsigniaTEAM

Yorum

Sağol Çağrı, yalnız bu linkin Genel Sohbetin altındaki bu konu başlığında fazla ulaşılabilir olacağını zannetmiyorum. Daha merkezi bir yere sabitlense herkes bi çırpıda ulaşabilse uygun olur herhalde.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

teknik bölümde zaten konusu vardı ama sabit konu değildi, hatırlattığın için teşekkürler abi ihihi

InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                    X