Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2. EL İNSİGNİA FİYATLARI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2. EL İNSİGNİA FİYATLARI

[b][/b Sevgili arkadaslar
    dod dan 1 yasında 15.000 km de insignia 2.0 130 hp dizel otomatik edition elegance paket 18 " jant aracımın 2. el fiyatını sorguladığımda bana 54.000 ile 60.000 tl arasında fiyat teklif ettiler. daha sonrada somut rakam olarak 57.000 tl teklif ettiler(sistem den çıkt sizde sorgulayablirsiniz.) şok oldum.
    daha sonra sahibinden .com fiyatlarına baktım durum cokta farklı değildi.
    şok oldum sıfırı 83.000 tl olan bu aracımıza (18" jant farkıyla) bu fiyatlar çook komik ]
    siz ne diyorsunuz güzel inginiamız neden 2. elde bu kadar eriyor yada eziliyor maad
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: 2. EL İNSİGNİA FİYATLARI

Benim araca indirim gelmeden önce 50 bin tl teklif ettiler şimdi 48 felan verirler galiba ve aldığım fiyat tam 60 bin tl maad
    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

çizelgede liste fiyatına 75 bin küsür yazıp karşı satırına 'Kampanyalı Fiyat' başlığı altında kalkar da batan geminin malları bunlar haydiii misali 10-12 bin hatta 20 bine kadar düşürülmüş saçmasapan fiyat yazarlarsa olacağı bu.
      El alem 300-500 TL belki de 1000 TL maksimum kampanya indirimi yaparken bizim Opel ler komik rakamlara satılıyor..
      Bayilerin başlarında Opel Türkiye var ama özerkler ve şahsa ait bayiler şirketler var ve malesef her bayi hal böyle olunca işine geldiği gibi ek indirimler yapıyor.. Oluyor bizim 10-12 bin kampanyalı fiyat, 14-15 bin ohh mis. O da yetmiyor birde sağda solda atıp tutuyorlar bilip bilmeden yok çok yakıyor yok kasayı kaldırmıyor yok şurası sorunlu vs vs. E sonra da haliyle çok değer kaybediyor... Yapacak birşey yok. Ya adam akıllı standart bir düzenleme getirilmeli şu sıfır fiyatlarına ya da zaten saçmasapan yapılan o kampanyalı fiyatlara birde bayiler kafalarına göre sırf araba satmak için fiyat kırmayacak. Yoksa standartı yok bu işin... Müthiş bir prestij kaybı bu. Müthiş.. İnsanlar daha araba almaya gidince yazıyor artık akıllarına, aman abi değer kaybı çok bulaşma elinde kalır zarar edersin diye......

Yahu yapsana sende aylık kampanyalar. Kura bağlı olarak satsana araçlarını sende. Senelerce aylarca 10 bin liralık kampanya mı olurmuş ya hakkaten çok komik bir durum...
      Mercedes in sistemini çok beğeniyorum. Adamlar ay ay kampanyalar yapıyor. Mesela x ayda 40-50-60-70 bine % 0,79 faiz oranıyla kredi imkanı sağlıyor. Y ay, bu oranı % 0,75 e düşürüyor. Ama aracın fiyatı sabit bu arada ya da standart indirimler yapılıyor. Gibi gibi...
      Ya yapılmak istense çoktan adam etmişlerdi bu işi. Bence servislerden önce oturup şu fiyatlara bir çare bulsunlar artık. (!) kimse bu paraları kolay kazanmıyor. Bugün bir memur emekli tazminatı bile bu arabaların fiyatlarının çok altında. İnsanlar beğenip aşık olup vurulup alıyor ama satmak zamanı gelince korkunç zararlar ediyor stres yaşıyor. (!)

Kurtar artık bizi bu durumdan Opel Türkiye! Daha ne kadar sürecek bu komik politika. Kendinize gelin kıymetini bilin getirip sattığınız arabalarınızın artık. Sesimizi duyan yok mu!

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bende gecen sordum opele 48 bcuk dediler etcegide en fazla 51 dediler eger biraz fazla verselerdi yeni stil paket+sunrooflu beyaz 1.4 alcaktim
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bizim araçlar bizde şemsiye etkisi yaptı bukadar basit .deyimin tamamını söylemeye gerek yok ben şuanda 10.000 tl zararına satmak istesem anca satılacak araç durum onu gösteriyor.o yüzden aracımı ne arayan var ne soran fiyatı öldürmem için bekliyor herkes.zaten en son kızıp lpg taktıracağım bozulursa bozulsun motor en fazla kaç para masraf yaparım 1-2 bin tl çelik sübap takarım keyfime bakarım sonra.ben bu yaz sonuna kadar satılık tutacağım aracımı satılmazsada niyetim böyle.gerçekten araçlarımızın bukadar değersizleşmesi beni çileden çıkartıyor hayırlısı bakalım.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Ahmet üstad ne yazıkki piyasa çok düşük ben aracımı 2009 da aldım ilk alanlardanım istanbul autoshowda sipariş vermiştim araca verdiğim fiyat 73 000 tl idi ve 1 ay önce sattım 55 000 tl ye aradaki fark 18 000 tl kayıba bakarmısınız muazzam 2010 model bmw 316 i otomatik o zaman fiyat almıştım sıfır 64000 tl ye bırakıyolardı sene 2012 araç hala o fiyattan aşağı değil yani değer kaybetmedi ama bizimki bizden 18 bini aldı gitti hayırlısı olsun demekten başka bir söz kalmıyor ahımız opel türkiyenin üstünde olsun ne diyelim...

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            bizim araçlar bizde şemsiye etkisi yaptı bukadar basit .deyimin tamamını söylemeye gerek yok ben şuanda 10.000 tl zararına satmak istesem anca satılacak araç durum onu gösteriyor.o yüzden aracımı ne arayan var ne soran fiyatı öldürmem için bekliyor herkes.zaten en son kızıp lpg taktıracağım bozulursa bozulsun motor en fazla kaç para masraf yaparım 1-2 bin tl çelik sübap takarım keyfime bakarım sonra.ben bu yaz sonuna kadar satılık tutacağım aracımı satılmazsada niyetim böyle.gerçekten araçlarımızın bukadar değersizleşmesi beni çileden çıkartıyor hayırlısı bakalım.
            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

dod un elinde zaten 100 erce araç var başka yerden gelecek araçları almaya ihtiyacı yok ille ben doda satarım derseniz böyle öldürüp alıyorlar bence moralinizi bozmayın dod gibi salak firmaların değerlendirmelerini baz almayın. birde dod vw ile çalıştığında vw gurubu dışındaki araçlara çok saçma fiyatlar verebiliyor . mesela dod a bir vw götürün kesinlikle yüksek fiyat veriyor heleki yerine sıfır arac takası yapacaksanız eski aracın fiyatı dahada artıyor. bu vw nun satış politikasıdır. vw kullanıcıları araçlarımız hiç değer kaybetmiyor hep karla satıyoruz diye gerile gerile dolanıyor. vw dod sayesinde son 10 yılda atağa geçti. kimsenin alamadığı fiyata aracı dod alıyor ve bu sayede vw kullanıcılarını devamlı müşterisi yapıyor. 1996 da yeni kasa passatlar çıktığında tutmadı 2000 lerden sonra vw Türkiyede tutulmaya başladı . onun önce si kaç Türk vw biliyordu??? herkez vw deyince kaplumbağa yı biliyordu fakat dod sayesinde adam vurdu geçti neredeyse liderliğe oynuyor adamlar o kadar rahatlarki araç istediğinizde 1 sene sonrasına adınız yazalım diyebiliyorlar...
              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

ne denebilir gerçekten yazık ,burdan opel camiasına satış politikalarından ötürü iyi dileklerimi sunuyorum onlar ne demek istediğimi anlamışlardır.
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

DOD kendi sitesinde 7 tane satılık insignia ilanı var. kaça satıyorlar birde ona bakın

Yorum

Aynen sizin gibi düşünüyorum
                    Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi

Yorum

Arakadaşlar dod iyi karlarla araba satıyor. Sizden aldıkları ucuz arabaları allayıp pullayıp yok şu garanti yok bu garanti ( ama birşey çıkarsa yanlış kullanım) adı altında allayıp pullayıp ederinden veya üstünden sallıyorlar. Hem de vw piyasasını da ayarlıyorlar yani kendilerine piyasa oluşturuyorlar. O yüzdeen ne onlara araba satarım ne de alırım. ha bazen indirim arabaları veya açık artırma arabaları oluyor ama onları da yakalamak çok kolay değil.Bana sürekli açık artırma geliyor ancak işin gücün yok onlarla uğraşacaksın.O yüzden lütfen bu mantığı dikkate almayaın.Biz kendi piyasamızı yaratmaya çalışalım....Elimizden geldiğince..

Yorum

aslına bakarsak, araba gerçekten akıllı bir yatırım değil, bizim araçlarımız kesinlikle çok daha fazla para edecek bunda bir şüphe yok, fakat gerçekte bütün araçların fiyatları düşüyor, piyasa böyle, 2005-2006 model mercedes c serisi bakıyordum, aracı zamanında 60-70 bin euroya alan adamlar şimdi 20 bin euroya satamıyorlar, hakeza piyasadaki diğer araçları da bir kontrol edersek, 2005 model bir cayenne s 60 bin tl gibi bir fiyata ancak alıcı buluyor, bu aracı satın alan adam en az 150 bin euro gibi bir para vermiştir değil mi? verdiğim örnekler uç nokta biliyorum ama fiyat ne kadar yükselirse kayıp o kadar çok oluyor... yani araba akıllı yatırım değil, beni yanlış anlamayın, kimseyi eleştirdiğim ya da piyasayı değiştirmeye çalıştığım filan yok, sıfırının fiyatını hepimiz biliyoruz, 2. elinin fiyatı da ona göre aslında çok mantıksız değil... araba da her zaman zarar ediliyor, ben 53 bine 0 aldığım ilk insigniamı, bir buçuk sene sonra 46.500'e ancak satabildim, ve 1500 tl civarında da üzerinde lpg vardı, hele aksesuar, sıfır alırken şu aksesuar olsun bu aksesuar olsun vs vs... insanlar ona hiç bakmıyor, navigasyonlularla navisizler arasında fiyat farkı hiç yok... ama alırken 4187 tl veriliyor o ayrı...

Yorum

benim araca 61 verdiler kendi sitelerinde 72 ye araç var daha düşük donanımda :P
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

valla hakkatende cok zor ya bu arabaların pıyasası herkes cok yakıyor dıye olduruyor fıyatları arabanın 0 ı 60 mılyardı gecen sene bu zamanlarda arabamı yetkılı servıs ve bayı ozamanlarda 54 bın vermıslerdı bende 51 e almıstım arabayı bır ara dusundum satmayı bırde 56 vermıslerdı bende 58 lerde dıretmıstım satmayı pek dusunmemıstım ozamanlarda sonra satmaya ne zaman karar verdım 57 dedım 53 54 dedıler cogu gecen yıl ekım aylarında 0 ı 62 dı ozaman. sımdı 2012 modellerı 62 lere verıyorlar valla 1.5 sene kullandım 50 ye sattım yanı ama su anda oturdu pıyasası 45 ten baslıyor artık .sunu anladım ben bana gore bu devırde 0 araba almak zarardan baska bırsey yazdırmıyor . sıtede 2012 model 5000 kmde cosmo satılık var fıyat 55 herkes 50 teklıf edıyor. galerıcı bıle araba km yapmadan daha bayıden cıktıgı an 5000 tl asagıya dedıler kmde yaptımıda 2000 3000 arası dahda dusur dedı sonra pazarlıkla 2000 tl daha duser dırek 10.000 tl kadar kaybınız olur dedı o yuzden 1 yasında yada bır kac aylık araba almak mantıklı bana gore arasındakı farkı kadar gezıp durarsın satarkende 2 3000 tl kadar zarar edersın en fazla bundan sonrakı hep bu taktıkle yanascam

Yorum

2010aralikta aldığım aracı ( cosmo 1.6 180 2010) Temmuz'da 52 ye sattım

Yorum

İşleniyor...
                              X