Duyuru

Collapse
No announcement yet.

E46 3.20 ci Beyaz Melegimi Sattım ve İnsignia Almaya karar verdim fakat..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• E46 3.20 ci Beyaz Melegimi Sattım ve İnsignia Almaya karar verdim fakat..

Flexride ve Sunrooflu araç istedim diyarbakırdan geliceğini söylediler 2 hafta oldu %50 sini ödedim ve araç ne izmir'e nede istanbul'a gelmedi.Aracın nerde oldugunuda bilmediklerini sipariş ettiklerini söylüyorlar.Sabrım taşmak üzere verdiğim peşinatı geri alabilirmiyim?Bu konu hakkında bilgi vermediler 1-2 gün daha beklememde ısrarcı oldular.
    Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir..

Ynt: E46 3.20 ci Beyaz Melegimi Sattım ve İnsignia Almaya karar verdim fakat..

Tabiki alabilirsin..

Tüketici kanununa bir göz at derim..

Öyle parayı ver sen, araba nasıl olsa gelir olur mu..

Arkadaş bizim kadar parasıyla rezil olan başka bir millet var mıdır.. maad

Araba almaya gidiyorsun sanki bedava veriyor gibi hareketler..

Bir naz bir niyaz..

Yorum

Hem aracın nerede olduğunu bilmiyorlar hem de sipariş ettiler...Enteresan birşey...

Böyle bir saçmalık olur mu?Nereden sipariş etmişler çok merak ettim?Türkiye'ye giriş yapan araçların hepsinin kaydı olur.Sizin araç büyük ihtimalle kayıtlarda önce gözüküyordu sonra aldığınız bayi sipariş geçmeden başka bir bayi tarafından o araç stoklarına çekildi.Şimdi de sağda solda araç arıyorlar :/
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

kesinlikle katılıyorum bence sizi oyalıyorlar. stoklarını net şekilde görebiliyorlar. nerde olduğunu bilmemeleri mümkün değil.
           2012 1,3 ASTRA J BEYAZ

Yorum

Araclar oncelikle izmire gemilerden indiriliyor.. Eymen Kul'un da dedigi gibi, once sistemden gormusler sizede "tamam, var" demisler fakat opsiyonlamamislar.. ve arac baska bayi tarafindan opsiyonlanmis ve satisini gostermisler.. Bence paranizi geri almayin vaktiniz varsa bekleyin ve spoiler, kartel koruma vb hediyeleri de kestirin derim
          1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
          -
          1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
          -
          2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

İlgi ve alakanıza teşekkürler tam vazgeçmişken araç geldi.
            Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir..

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin....

Yorum

aracınızın gelmesine sevindim , hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız kullanın , bu arada hangi servis olduğunu öğrenebilir miyiz ?
                www.facebook.com/mstfkls

Yorum

yetkili servis ve yetkili satıcı şikayetlerinizi direk izmir genel müdürlüğe bildirin.

Kesin geri dönüp şikayetinizi değerlendiriyorlar.
                  [center]
                  İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

kesinlikle paranızı geri alırsınız onda şüpheniz olmasın bence
                    Astra J ecoflex
                    34 TR 142

Yorum

İşleniyor...
                    X