Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaş bu ayın sonunda opel insignia almayı düşünüyorum yardım pls

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaş bu ayın sonunda opel insignia almayı düşünüyorum yardım pls

Orjinal yazı sahibi: ua731
    Boyle bi gemiye binicem, tutup diycem ki yandaki tekne az yakiyo yakicak korkusuyla araba alinmaz bence.. eger bu korku varsa da hic guclu araba almaya gerek yok derim ..
    süper bir yorum hakkaten söylenecek en anlamlı ve son söz

iki insan düşünün, birisi zayıf ve çelimsiz, diğeri ise yapılı ve çevik.. ikisi de koşmaya başlasa hangisi alır? tabiki çevik olan.. ama tabi koştuktan sonra bunlar birde acıkır değil mi 55-65 kiloluk bir insan yarım ekmekle doyar, ama 75-85 kiloluk bir insan çeyrek ekmekle doyar mı? Sufyan abinin bir sözü vardı ) aslında durum ne kadar ekmek o kadar köfte mevsuzu

araçlarımız çok yakmıyor. çekemeyen ve bilinçsiz adamlar laf olsun diye orda burda konuşuyor.. adını çıkarıyor kendilerine piyasa yapıyor. şuyu buyu var diyip atıp tutuyor.. halbuki piyasada nice araçlar var milletin çok beğendiği, genelde memur arabası olarak tabir edilen B ve C segmenti araçlar.. onlar bile şehir içi ş.dışı ortalama olarak nerdeyse 1.6 Turbo araçlarımızın değerinde hatta daha fazla yaktığı oluyor kimisi.. ama kimsenin gözüne gelmiyor.. neden? çünkü ortalama yakıt tüketimi diye bir menüleri yok olanlarda var tabi ama onlara orda yazan rakamlar alıştıkları için normal geliyor.. ama o rakamları başka araç için birinden duyunca off çok yakıyomuş diyip karalıyorlar..

uzun lafın kısası, performans, kalite, güç, konfor ve harika bir tasarım istiyorsanız seçiminiz İnsignia olmalı

1.4 motoru da aynı şartlara sahip 1.6 motoru da aynı şartlara sahip. sadece aralarında biraz performans farklılığı ve yakıt tüketimi farklılığı var o kadar.

her iki motor da performanssız ve güçsüz değil. aksine gayet başarılı motorlar ama atıp tutan çok o başka....

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
      1.4 t dizele oranla %50 fazla yakiyor denmesi yanlis .1.3 dizel linea kullqndim 1 hafta ayni guzergah ve ayni kullanim 7.1 idi.benimde 9 litre
      7.1*3.6=25.5 mazot 3.6 tl
      9*4.3=38.7 benzin 4.3 tl sonuç olarak birisi 25.5 kuruş diğeri 38.7 kuruş yüzde 50-55 arası fazla yakıyor..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GÖKYAR
        Boyle bi gemiye binicem, tutup diycem ki yandaki tekne az yakiyo yakicak korkusuyla araba alinmaz bence.. eger bu korku varsa da hic guclu araba almaya gerek yok derim ..
        Son söz...Lafın bittiği yer denebilir.Tebrik ediyorum...
        Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        süper bir yorum hakkaten söylenecek en anlamlı ve son söz

iki insan düşünün, birisi zayıf ve çelimsiz, diğeri ise yapılı ve çevik.. ikisi de koşmaya başlasa hangisi alır? tabiki çevik olan.. ama tabi koştuktan sonra bunlar birde acıkır değil mi 55-65 kiloluk bir insan yarım ekmekle doyar, ama 75-85 kiloluk bir insan çeyrek ekmekle doyar mı? Sufyan abinin bir sözü vardı ) aslında durum ne kadar ekmek o kadar köfte mevsuzu

araçlarımız çok yakmıyor. çekemeyen ve bilinçsiz adamlar laf olsun diye orda burda konuşuyor.. adını çıkarıyor kendilerine piyasa yapıyor. şuyu buyu var diyip atıp tutuyor.. halbuki piyasada nice araçlar var milletin çok beğendiği, genelde memur arabası olarak tabir edilen B ve C segmenti araçlar.. onlar bile şehir içi ş.dışı ortalama olarak nerdeyse 1.6 Turbo araçlarımızın değerinde hatta daha fazla yaktığı oluyor kimisi.. ama kimsenin gözüne gelmiyor.. neden? çünkü ortalama yakıt tüketimi diye bir menüleri yok olanlarda var tabi ama onlara orda yazan rakamlar alıştıkları için normal geliyor.. ama o rakamları başka araç için birinden duyunca off çok yakıyomuş diyip karalıyorlar..

uzun lafın kısası, performans, kalite, güç, konfor ve harika bir tasarım istiyorsanız seçiminiz İnsignia olmalı

1.4 motoru da aynı şartlara sahip 1.6 motoru da aynı şartlara sahip. sadece aralarında biraz performans farklılığı ve yakıt tüketimi farklılığı var o kadar.

her iki motor da performanssız ve güçsüz değil. aksine gayet başarılı motorlar ama atıp tutan çok o başka....

Tesekkur ederim beyler de yazan kiside yanlis anlamasin,, tercihlerini bu yonde yapsin diye dedim..
        1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012)
        -
        1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015)
        -
        2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)

Yorum

Dizel veya benzinli arasındaki tercihi ilk olarak yıllık yapacağınız km belirler.Eğer 15,000 km nin altında yol yapıyorsanız dizel gerekmez.
          1,4 Turbo gayet mantıklı gözüküyor şu anda.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
          35GB5825  A Rh+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
            Dizel veya benzinli arasındaki tercihi ilk olarak yıllık yapacağınız km belirler.Eğer 15,000 km nin altında yol yapıyorsanız dizel gerekmez.
            1,4 Turbo gayet mantıklı gözüküyor şu anda.
            Mantikli bir nokta atisi olmus dusunceniz.. Sonuna kadar katiliyorum
            -
            -

Yorum

Birde sunu demek istiyorum belki aradaki farki direk size ozetler; benim 2009 model HB astra'm vardi.. arac 8.7 yakiyordu ve gitmiyordu 115 beygir olsada.. essekti, cok yakip hic gitmeyen turdendi.. Insignia yakio 11-12 lt. ama gidiyo
              -
              -

Yorum

İşleniyor...
              X