Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ilave donanım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ilave donanım

arkadaşlar merhaba herkese forumlarda hiç yer almamış biri olarak bu yazımı yazmaya burayı uygun gördüm

şimdi soruma gelecek olursam
    cuma günü teslim alacağım 2.0 cdti edition+yeni still+sanrouf lu aracıma serviste takılacak olan necvox taktırmak istiyorum yaşım 23 öğrenciyim aynı zamanda inşaat işlerim oluyor ayda ortalama 5-6000 km yol yapıyorum bazen fazla bekleme yaptıgım zamanlar oluyor araç içerisinde..necvox u inceledim fakat nasıl söyleyeyim yani çin malı telefonun ekranı gibi menüsü var bazı arkadaşlar motor sesini fazlasıyla içeri alıyor demişler bazısıda parazit yapıyor demiş gerçekten çok kararsız kaldım...tavsiye edebileceğiniz başka marka varmıdır veya takanlar memnunmu benim takan arkadaşım boşver takma gibi kısa bi cevapla kesip attı çok kararsız kaldım ocağınıza düştüm kullananlar beni yönlendirsin dknow

bir diğeride ankara da cam filmi yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa bende yaptırmayı düşünüyorum
    çok teşekkür ederim şimdiden
    2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Ynt: ilave donanım

Merhabalar, ben Necvox'un iki modelini kullandım.Birisinde torpido gözüne usb, hafıza kartı, dvd girişi olan eski versiyon, diğeri dvd ve hafıza kartı girişi konsoldaki çerçevesinde olan, torpidoda da usb ve ipod girişi için kabloları olan yeni versiyon. Necvox taktıracaksanız servisinizle görüşüp mutlaka yeni versiyon taktırın. Eski versiyonda olan sorunların hiçbirini bunda yaşamadım.Ses daha kaliteli, daha canlı duymaya başladım.

Yorum

Serviste navigasyon taktırma işini henüz kesinleştirmediyseniz;
      Acele etmeyin daha sonra iyice araştırıp tam ihtiyacınızı karşılayacak olanı bulabilirsiniz.
      Aracınız ve müstakbel navigasyonunuz hayırlı olsun.

Yorum

TEşekkür ederim tozse ama aracı hazır bekliyorken yaptırayım diyorum çünkü bi daha servise aracı bırak kalsın fln uğraşmak istemiyorum...
        serviste baktığım torpidoda iphone bağlantı ucu ve usb portu olandı sanırım...yeni versiyonda görüntü netliği ile ilgili bi değişim varmı??

Yorum

Birde cyclone ve necvox android tabanlı cihazlar üzerinde çalışıyor diye bişeyler okumuştum sanırım forumda. genel merkezlerini arayarak bilgi edinebilirsiniz.

değişim var fakat ekranın yönünden ötürü.dvd girişi kendi üzerinde olduğu için ekran biraz daha yatık durumda duruyor yani cama doğru bakıyor gibi bu yüzden biraz daha koyu görüntü alabilirsiniz ama ayarlarından ekran parlaklığı gibi ayarlarını yaparak düzeliyor bu durum.

Yorum

çok teşekkür ederim...arabayı alırken kararımı hemen net ve tavizsiz bi şekilde verdim geldim navi işinde tereddüte düştüm
            en temizi yaptırmak gibime geliyor..

Yorum

rica ederim hayırlı olsun tekrardan

Yorum

İşleniyor...
              X