Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia vs audi a3

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia vs audi a3

yaklaşık 40 dk önce yaşadığım bir kapışma olayını sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istiyorum ışıklarda durduğumda yanıma bir audi a3 durdu.kaç motor vs göremedim.araç içine baktım genç biri vardı gaza geldim biraz ve basmaya karar verdim.o da zaten buna hazırmış açıkçası a3 ün benimle kafa tutmaya kalkmasına şaşırdım.180 bg lik turbo bir araç var çünkü karşısında.neyse bu gazı kökledi resmen 1.vites öndeyim ,2 ye atarken burun farkkıyla öne geçti ama vites ortalarında ben aldım yine sonra 3.vites derken yine geçiş esnasında nerdeyse burunlar aynı hizadaydı 4 derken arayı iyice açtım.baya fazla açtım ki geçerim vs umudu kalmasın diye dikiz aynasından bir baktım ateş böceğinin ışıktısı kadar küçük bir far görüyorum uzaklarda.daha sonra ilerki ışıklara bir bakış attım adama ama o hiç oralı değildi ve sakin sakin orta şeritten devam etti.yanımdaki arkadaşda olum naptın 200 ü geçtin bi ara dedi.ben hiç km ye bakmadım sadece olaya kilitlendim ve bu geceyi başarıyla kapatmış olduk

(bu arada ışıklarda en öndeydim o araçta hemen yanımdaydı ve diğer ışıklara kadar önümüz bomboştu yani yol bomboştu ve saat 12 yi geçiyordu.kimsenin can ve mal güvenliği tehlikeye atılmadı)

Ynt: insignia vs audi a3

çok yüksek ihtimalle aracı otomatik vitesti.çünkü vites geçişlerinde çok az bir farkla önce geliyordu.ama sonrasında ise aradaki fark çok çok açıldı.

Yorum

güzel bir anı olmuş.. başarılarının devamını dilemem police )

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
        evet gerçekten güzell bir anı oldu çünkü ilk defa bu kadar net bir kapışma yaşadım aslında güzel bir müzikle sakin kullanım taraftarıyım.ancak bu saatlerde önünüz tamamen boş oluyorsa ve yolda yaya girmemesi için fiziki güvenlik önlemleride alınmışsa ve yanınıza sizinle kapışmak istediğini hissettiğiniz bir araç geldiyse insanın o araca haddini bildiresi geliyor

Yorum

bu arada çekiş kontrol sistemini kapattım.bu da kalkışta fark edilir bir serilik sağladı bana.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            etrafta baya bir polis aracı dolanıyordu öncelerde.ama o sırada hiç yoktu valla sanki herşey ayarlanmış gibi.en iyi şekilde pozisyonumu aldım yol bomboş ve rakip yanımda ve polis falan yok daha ne olsun ki

Yorum

bizim markayı üzmüşssün ama iyi olmuş
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                öyle oldu valla gökhan abi.ama karşıdaki adamın bizim araçla kapışamayacağını bilmesi lazımdı ) ben dedim bu kapışır kalkışta bastım gaza o zaten dünden hazırmış ve benden daha istekliymiş resmen sonuç ise ortada birdaha arkasında turbo yazan bir insigniayla kapışmaz herhalde
                sonuçta herkes kendi dengini bilmesi lazım.son model bir bmw z4 vardı ben hiç kapışmaya çalışmadım mesela biliyorum çünkü olacakları

Yorum

) heheh aynen katılıyorum... bi keresinde bende insignia varken golf 1.4 tsı sandığım bi aracın golf gtı olduğunu bir sonraki ışıklarda anlamamla birlıkte bende çok dikkat ediyorum artık
                  F30 Sport+

Yorum

) heheh aynen katılıyorum... bi keresinde bende insignia varken golf 1.4 tsı sandığım bi aracın golf gtı olduğunu bir sonraki ışıklarda anlamamla birlıkte bende çok dikkat ediyorum artık
                    en doğrusu gökhan abi

Yorum

tebrik ederim kardeşim, bende demin eski kasa accord 2.4 ile yürüdüm, adam düzlükte atmosferik motorun sağladığı avantaj ve büyük motor hacminin rahatlığıyla resmen geçemememe sebep oldu :S gerçekten ciğerli bir makine, kalkış ve genel ilerleyişte insignia ona yetişecek gibi değil :S ama Fatih abicim onun da üstesinden gelir tabii bi trafik sıkışmasına da bakar, onun altından girer üzerinden çıkarım, sonuçta ben bmw 530D ile güreşmiş adamım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        tebrik ederim kardeşim, bende demin eski kasa accord 2.4 ile yürüdüm, adam düzlükte atmosferik motorun sağladığı avantaj ve büyük motor hacminin rahatlığıyla resmen geçemememe sebep oldu :S gerçekten ciğerli bir makine, kalkış ve genel ilerleyişte insignia ona yetişecek gibi değil :S ama Fatih abicim onun da üstesinden gelir tabii bi trafik sıkışmasına da bakar, onun altından girer üzerinden çıkarım, sonuçta ben bmw 530D ile güreşmiş adamım
                        saol ömer abi accorda toz yutturamaman kötü olmuş.ancak yapcak birşey yok.Dediğin gibi bizim canavarların onu geçmesi imkansız gibi birşey.Ancak 220 bg+ hava filtresi+iridyum buji+piston kolları+sprint booster modifikasyonundan sonra geçebileceği kanısındayım (yazılım hariç diğerlerine gerek yoktur belkide ama ben bunları yaptırmak istediğim için söyledim) yollarda çareler tükenmez sonuçta özellikle dünki kapışmadan sonra bunların kesinlikle yapılması gerektiğini kanısına vardım.Çünkü bizim araçlar gerçekten çok daha iyi performansı hakediyor.

Yorum

sizin marka hep üzülüyor gökhanım
                          2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                          yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: berkay55
                            Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                            saol ömer abi accorda toz yutturamaman kötü olmuş.ancak yapcak birşey yok.Dediğin gibi bizim canavarların onu geçmesi imkansız gibi birşey.Ancak 220 bg+ hava filtresi+iridyum buji+piston kolları+sprint booster modifikasyonundan sonra geçebileceği kanısındayım (yazılım hariç diğerlerine gerek yoktur belkide ama ben bunları yaptırmak istediğim için söyledim) yollarda çareler tükenmez sonuçta özellikle dünki kapışmadan sonra bunların kesinlikle yapılması gerektiğini kanısına vardım.Çünkü bizim araçlar gerçekten çok daha iyi performansı hakediyor.
                            kardeşim, haklısın, ama bu kadar parayı accord'un da harcadığını düşünürsek, accord da uçar zaten araç 190 bg, hatta şunu biliyorum mugen'in bu araç için özel turbo kiti var, araç 270 bg'ye çıkıyor, yazılım, vs vs. derken o araç 300 bg rahat görecek bir araç...

Yorum

güzel bi gece olmuş senın adına sevindim ihihi
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                              X