yaklaşık 40 dk önce yaşadığım bir kapışma olayını sıcağı sıcağına sizlerle paylaşmak istiyorum
ışıklarda durduğumda yanıma bir audi a3 durdu.kaç motor vs göremedim.araç içine baktım genç biri vardı gaza geldim biraz ve basmaya karar verdim.o da zaten buna hazırmış
açıkçası a3 ün benimle kafa tutmaya kalkmasına şaşırdım.180 bg lik turbo bir araç var çünkü karşısında.neyse bu gazı kökledi resmen 1.vites öndeyim ,2 ye atarken burun farkkıyla öne geçti ama vites ortalarında ben aldım yine sonra 3.vites derken yine geçiş esnasında nerdeyse burunlar aynı hizadaydı 4 derken arayı iyice açtım.baya fazla açtım ki geçerim vs umudu kalmasın diye
dikiz aynasından bir baktım ateş böceğinin ışıktısı kadar küçük bir far görüyorum uzaklarda.daha sonra ilerki ışıklara bir bakış attım adama ama o hiç oralı değildi ve sakin sakin orta şeritten devam etti.yanımdaki arkadaşda olum naptın 200 ü geçtin bi ara dedi.ben hiç km ye bakmadım sadece olaya kilitlendim ve bu geceyi başarıyla kapatmış olduk 
(bu arada ışıklarda en öndeydim o araçta hemen yanımdaydı ve diğer ışıklara kadar önümüz bomboştu yani yol bomboştu ve saat 12 yi geçiyordu.kimsenin can ve mal güvenliği tehlikeye atılmadı)

(bu arada ışıklarda en öndeydim o araçta hemen yanımdaydı ve diğer ışıklara kadar önümüz bomboştu yani yol bomboştu ve saat 12 yi geçiyordu.kimsenin can ve mal güvenliği tehlikeye atılmadı)
Yorum