Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Edition Elegance Araca Krom Kapı Kolları

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Edition Elegance Araca Krom Kapı Kolları

Arkadşlar merhabalar,

Bildiğiniz üzere editionu olan arkadaşların cosmolardan en çok imrendikleri şeylerden bir taneside elegancelarda olmayan krom kapı kollarıdır.Bende 1.4 elegance sahibi olarak aracıma krom kapı kolları yaptırmak istiyorum. Ancak fiyatları biraz pahalıma geldi. Bu durumla ilgili ne tip ekonomık alternatifler önerirsiniz görüşlerinizi almak isterim. Bu arada aracını bazen modifiye eden arkadaşlarımız oluyor bu esnada kapı kollarını , lastiklerini vs. ekipmanlarını değiştirmiş ve deposunda bodrumunda saklayan arkadaşlarımız olabiliyor. Böyle arkadaşlarımızın elinde şayet krom kapı kolları varsa satın almak isterim.

yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ynt: EDİTİON ELEGANCE ARACA KROM KAPI KOLLARI

internette çeşitli tunning aksesuar satışı yapan sitelerde hatta bazı alış veriş sitelerinde söylediğiniz kapı kolu nikelajları satılmakta.ne derece dayanıklıdırlar bilmiyorum.ben aracıma paspas alacağım zaman sitelerde denk geliyordu hala satanlar vardır.
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

sizce dısarıdan alınan yapıştırma krom kaplamalar kalitesiz olmazmı yada biraz ucuz durmazmı?

Yorum

Benim aracımda edition - elegance ben dışardan aldım. Maaliyetini hatırlamıyorum ama yaklaşık 70-80 tl civarındaydı, gayet de memnunum.

Yorum

Evet ben de taktırdım
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Ynt: Edition Elegance Araca Krom Kapı Kolları

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Evet ben de taktırdım
            internetten mi sipariş verdiniz. nereden aldınız?

Yorum

Bende bu konuyu merak ediyorum. Acaba servis böyle bir şey yapıyor mudur?

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibra
                Kapı kolu değişiyormuş.Ortalama 500 lira tutuyor.
                Insignia 1.4 Turbo Elegance

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beraat
                  Orjinal yazı sahibi: ibra
                  Kapı kolu değişiyormuş.Ortalama 500 lira tutuyor.
                  eyvallah kardesim.

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

selam arkadaşlar
                    ben geçen hafta opel odakta cosmo krom kapı kolu sordum 4 kapı kolu boyama dahil 650 tl istediler
                    [center]
                    İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Boyama neden gerekli anlamadım? Yapışkanlı olması gerekmez mi?
                      Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

cosmo disindaki versiyonlarda krom kaplama icin yer yok bu yuzden 4 adet kapi kolu ham okarak aliniyor ve aracin renginde boyaniyor bu yuzden sonucta orjinal cosmo kapi kolu oluyor birde normalker icin yapistirmali kromlar var ama biraz kabarik duruyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                        X