Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Club t-shirtü hakkında fikirler alalım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Club t-shirtü hakkında fikirler alalım

Orjinal yazı sahibi: celikler05
    YAZILAR HIC OLMASA SADECE LED VE AMBLEM DAHA CEKICI OLUR BENCE hiho
    Opel'in reklamını değil, sitemizin reklamını yapmamız lazım. ihihi

Orjinal yazı sahibi: corail
    ilk tasarımı beğendim..
    kaç adet yaptırmayı düşünüyorsunuz bu arada?
    INSIGNIA yazısının arabadaki kendi yazı karakteri ile olması bence daha etkili olmuş.. bu şekilde daha havalı..
    adet şimdilik net değil, ankete göre birşey ayarlarız

Orjinal yazı sahibi: goday
    Bence arkaya arabanın logosunu (araba şeklinde olanını) koyabiliriz. (ilk t-shirtte vardı)
    o logo benim de hoşuma gidiyor ama onu Arda abi yaptırmıştı, nereden buldu onu da bilmiyorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
    Çağrı ellerine sağlık.
    Benim önerim: web adresinin hem göğüste hem de sırtta olmasına gerek yok. Göğüste ledli far figürünün altında mehmet'in düzeltmesindeki gibi web adresi, sırtta ise web adresi olmadan sadece Çağrı'nın orijinal puntolu Insignia Club amblemi çok şık durur. Sırttaki amblemin küçük logo şekli de göğüste sol üst köşede, opel'in orijinal amblemi de kollardan birinde olabilir. Tshirt renkleri ise güneşte solmayacak yani çok koyu renklerden seçilmemeli diye düşünüyorum.
    Bu t-shirtlerin maliyeti ne olursa olsun ben alırım.
    haklısın abi, hem önde hem sırtta adres olması uygun olmadı bence de, bedava ürün havası veriyor

Orjinal yazı sahibi: goday
    Öne önden görünüşteki gündüz ledleri ile, arkaya fren lambaları yanıkken , kollara da club logosu konabilir.
    aklımdan geçmişti ama fotoyu işlemek çok uğraştıracak abi, direk bu haliyle koymak güzel olmaz, kare şeklinde bir foto olur tshirtün üstünde. birkaç efekt uygulamak lazım bence.

Orjinal yazı sahibi: zeytin
    Ben Club'umuzun T-shirtini giyimek istiyorum. Bayanlara göre de bir model olsa sevinirim. Eşim de Insignia kullanıyor!
    sinirlenmene gerek yoktu abi, seçeneklere ekleriz ihihi

alternatif fikirler geldikçe çok daha güzel bir t-shirt olacak hissediyorum..
    çağrı ne kadar adet yaptırılacak? ben yardımcı olabilirim..
    20 - 25 TL çok fazla bir rakam,maliyetine çözebileceğimizi düşünüyorum..
    aslında kalitesine göre normal denebilir abi, her sitede genelde bu fiyata oluyor. tam sayıdan şimdilik emin değilim.
    InsigniaTEAM

Yorum

söylemek istediğim tam olarak o değil.. ayda 2.000.000 adete yakın hazır giyim imalatı ve ihracatı yapan bir firmada çalıştığım için fiyat bana fazla geliyor doğal olarak yılbaşından bu yana işler inanılmaz yoğun olduğu için teklif etmeye çekindim ama kumaşı vs. tedarik edip baskıyı da halledip bu ürünlerin üretimini kendimiz de yapabiliriz..
      amacım ticari değil lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Koray bey , Bu önemli konuda boyle damardan girmeniz. Beklentileri de hali ile arttırıdı.
        Bunu ilan ettikten sonra artık T-Shirt ler konusunda sorumluluk alıp bize yardımcı omanızı bekliyoruz.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Bir de t-shirt'lerde bir mesaj da olmasını canı gönülden istiyorum.
          Aklımdan da şu meaj geçiyor.
          "Birlikten kuvvet doğar"- Atalarımız bu stratejiyi benimseyip, başarılarını tarihe altın harfler ile yazdırmışlar.
          Siteyi kurmamda beni motive eden de bu Atasözü idi. O sebeple onu çok seviyorum !
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Tişört beyaz olsa üzerine siyah harflerle yazılsa ve öndeki adres kaldırılıp kollara daha küçük font ile yazılsa nasıl olur?Ben bu şekli ile de alıcı olurum fark etmez ve madem daha ucuza üretebiliriz yapalım o zaman niye yanlış anlaşılma olsun.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Koray bey , Bu önemli konuda boyle damardan girmeniz. Beklentileri de hali ile arttırıdı.
              Bunu ilan ettikten sonra artık T-Shirt ler konusunda sorumluluk alıp bize yardımcı omanızı bekliyoruz.
              tamamdır üstadım bu durumda kesinlikle kendi t-shirt ümüzü kendimiz yapacağız..
              kalite konusunda hiçkimsenin şüphesi olmasın..
              H&M,Zara,Bershka vs. mağazalarındaki ürünlerden daha kalitelisini yapacağımıza emin olabilirsiniz..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Olursa hem beyaz hem siyahını alırım
                Beyaz Insignia 1.6T Cosmo

Yorum

Bayanları, çocukları ve gençleri de düşünmek lazım....

tamamdır üstadım bu durumda kesinlikle kendi t-shirt ümüzü kendimiz yapacağız..
                  kalite konusunda hiçkimsenin şüphesi olmasın..
                  H&M,Zara,Bershka vs. mağazalarındaki ürünlerden daha kalitelisini yapacağımıza emin olabilirsiniz..
                  2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

renk çeşitleri arttıkca fiyatta değişiklik olmayacaksa herkes arabasının renginde alsın
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Noldu tşörtler fos çıktı demeyin çünki bende alıcam :s
                      1.resimdeki tasarım hepsinden güzel bence.Renk olarakda hem bayanlar hem erkekler için 2 ayrı renk olabilir.Mavi & Kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                      X